Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim burda yazilanlari esine okuttur.okumazsa sen oku.cunku esin destegi cok onemli benim esim cok sakin bi Insan yine de tedirgin oluyodum.esine boyle davranmaya devam ederse cozumun uzayacagini soyle.bana yardimci olursan bicok insan gibi ben de atlaticam de.en cok d senin icin istiyorum de.Allah yardimcin olsun.asla pes etme ama

Kizlar sakin ha pes etmek falan noluyo.Ben de ayni durumdaydim.bes ay boyunca aglaya zirlaya yaptim egzersizleri.kolay degildi yasadiklarim.ama napsaydim.boyle gelmis boyle gider deyip bi omur boyle olmayi kabul mu etseydim.yakin arkadaslarim mutlu mutlu cocuklarini severken icim icimi mi yeseydi ben daha yapamadim mi deseydim.hem de cozumu yuzde yuz olan bu durum icin.burayi bulunca ben yapamam demeden azmettim kizlar.belki biraz zaman aldi egzersizlere baslamak ama sonucunun iyi olacagina inandigim icin birakmadim hic.ve sonucunu da aldim cok sukur.egzersiz bu isin kesin cozumu bunu unutmayin.suresi de size bagli.

Bana yazar mısın lütfen. Ben bir yıl oldu bunu atlatalı.

Beyinle alakalı bir şey aslında. En kısa zamanda vaji yi nasıl yendiğimi yazacağım buraya. Hepimize yardımı olur umarım

canım söylüyorum anlatıyorum güzel bi dille ama o an gelince başka bi insan oluyor sanki bakalım olmazsa gelecek haftaya psikoloğa götüreceğim doktor diyince dinler belki

arkadaşlar bende derdimi yazabilmek için üye oldum. bende vajinusmus hastasıyım. şuanda tedavi görüyorum bundan sonraki seans büyük ihtimal parmak olacak ama bir türlü yapamıyorum direkt eşimle olsun istiyorum. ve ıkınınca bnm delik çok afedersiniz küçük görünüyor önde bir et parçası var gibi bu durum beni ürkütüyor ve bgn denemek istiyorum önerileriniz var mı kendimi yalnız zannderdim ve ben daha yeni evliyim

Yenmene çok az kaldığını, biraz daha sabretmesi gerektiğini söyle ona ececim, parlamadan, sakince anlat. İkiniz de keskin sirke olursanız, yenme sürecini geciktirir durursunuz. Biliyorum, anlıyorum senin için de eşin için de çok zor bir durum, yüzmüş yüzmüş kuyruğuna gelmişsin eşinin sözlerine kulak asma, zor değil yaparsın. Konuştuktan sonra yine sakin davranmazsa sana karşı ,dibinde bağırıp çağırsın, pamuk tıka kulağına çaktırmadan, en azından tınısını azaltırsın, onun sözlerinin motivasyonunu bozmasına izin verme. Bunu kendi sağlığın için yap, yapamam deme, bal gibi de yaparsın birtanem, aldırış etme.

Tatlım vajinismus bir hastalık değil, semptom. Sen hasta değilsin yani. Parmak egzersizi yapamam diyorsan, bir aparat yap kendine, onunla başla egzersizlerine. Vajinanda anormal bir durum yok, her şey normal. Tanımadığın için yapısı sana tuhaf geliyor.

inan aynısını bende yaşıyorum dün makyaj fırçasından aparat yaptım giridi bugün kalınlaştırdım girdi ağrısız yani bildiğin evet işte sondayız orda o ana ıkınırsak ve korkmazsak ki ben ha eskisi gibi korkmuyorum giriyo ya bişeyler diyyroum kendi kendime ama arada işte korkuyorum niye hala anlamış değilim

canım sen nasıl yendin anlatırmısın?
cnm bn yapamadan önce bi süre eşimle egzersiz yaptık onu bıraktım ara verdm sonra eşli denemeye geçtim ilk önce başı sonra yarısı sonra tamamı 0ldu bn altta eşim üste yaptık şuan cok ilerlemeye başladm git gel de yapıyoruz artk daha rahatım denemek istersen dene cnm

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…