- 30 Kasım 2014
- 357
- 198
- 48
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.981
Canim burda yazilanlari esine okuttur.okumazsa sen oku.cunku esin destegi cok onemli benim esim cok sakin bi Insan yine de tedirgin oluyodum.esine boyle davranmaya devam ederse cozumun uzayacagini soyle.bana yardimci olursan bicok insan gibi ben de atlaticam de.en cok d senin icin istiyorum de.Allah yardimcin olsun.asla pes etme amayok canım öyle değil mesala bn p...si almak için üst poziindyona geçtiğimde bağarmaya başlıyor hadi otursana ne var bunda sen ilerletmiyosun gibi halbuki bn nefes alıp ıkınmaya çalışıyorum git gel yapmaya alışıyorum o ani hareketler yapıyor zorlamaya kalkıyor bağırıyor bütün moral alt üst oluyoronumu sakinleştircem penisin girmesiyle mi uğraşcam anlatamıyorum adama bi yolunu bulduramadm penisinde bi de şimdi 2 yıla yaklaştık onun psilolojisi sardı haziranda tam 2 sene olacak evleneli
Canim burda yazilanlari esine okuttur.okumazsa sen oku.cunku esin destegi cok onemli benim esim cok sakin bi Insan yine de tedirgin oluyodum.esine boyle davranmaya devam ederse cozumun uzayacagini soyle.bana yardimci olursan bicok insan gibi ben de atlaticam de.en cok d senin icin istiyorum de.Allah yardimcin olsun.asla pes etme ama
Ne yazicam anlamadimBana yazar mısın lütfen. Ben bir yıl oldu bunu atlatalı.
BU N ASIL BI VUCUTTUR KENDIMI BI TURLU SERBEST BIRAKMAYI BECEREMEDIM YAA KENDIME INANCIM GÜVENIM KALMADI BU VAJI BENIM HIRSIMI FALAN BIRAKMADI YANI BEN BOLE DEGILDIM NOLDU BANA YA ya hergun dıyorum bugun olcak yapıcam yokk cıldırmak uzereyımm yene arkadasları gercekten kutluyorumm helal olsunn yaa
Ne yazicam anlamadim
canım söylüyorum anlatıyorum güzel bi dille ama o an gelince başka bi insan oluyor sanki bakalım olmazsa gelecek haftaya psikoloğa götüreceğim doktor diyince dinler belkiCanim burda yazilanlari esine okuttur.okumazsa sen oku.cunku esin destegi cok onemli benim esim cok sakin bi Insan yine de tedirgin oluyodum.esine boyle davranmaya devam ederse cozumun uzayacagini soyle.bana yardimci olursan bicok insan gibi ben de atlaticam de.en cok d senin icin istiyorum de.Allah yardimcin olsun.asla pes etme ama
canım sen nasıl yendin anlatırmısın?bnmde yeni oldu cnm daha 3 gün oldu yapali giriş aciyo iste kremi birakiym o zaman yağ la devam edeyim
yok canım öyle değil mesala bn p...si almak için üst pozisyona geçtiğimde bağarmaya başlıyor hadi otursana ne var bunda sen ilerletmiyosun gibi halbuki bn nefes alıp ıkınmaya çalışıyorum git gel yapmaya alışıyorum o ani hareketler yapıyor zorlamaya kalkıyor bağırıyor bütün moral alt üst oluyoronumu sakinleştircem penisin girmesiyle mi uğraşcam anlatamıyorum adama bi yolunu bulduramadm penisinde bi de şimdi 2 yıla yaklaştık onun psilolojisi sardı haziranda tam 2 sene olacak evleneli
bana yaz lutfen bende 1. yıldır cekiyorumBana yazar mısın lütfen. Ben bir yıl oldu bunu atlatalı.
bana dayaz lutfen bende 1.5 yıldır cekiyorumcanım sen nasıl yendin anlatırmısın?
arkadaşlar bende derdimi yazabilmek için üye oldum. bende vajinusmus hastasıyım. şuanda tedavi görüyorum bundan sonraki seans büyük ihtimal parmak olacak ama bir türlü yapamıyorum direkt eşimle olsun istiyorum. ve ıkınınca bnm delik çok afedersiniz küçük görünüyor önde bir et parçası var gibi bu durum beni ürkütüyor ve bgn denemek istiyorum önerileriniz var mı kendimi yalnız zannderdim ve ben daha yeni evliyim
inan aynısını bende yaşıyorum dün makyaj fırçasından aparat yaptım giridi bugün kalınlaştırdım girdi ağrısız yani bildiğin evet işte sondayız orda o ana ıkınırsak ve korkmazsak ki ben ha eskisi gibi korkmuyorum giriyo ya bişeyler diyyroum kendi kendime ama arada işte korkuyorum niye hala anlamış değilimanlamadığım ne bılıyomusun yanı parmak alırken korku yok ta penıste ne den oluyoo parmak gırıyosa oda gırer dıyorum denemede kılıt neyse ıns basarıcaz dediğin gıbı pes etmek yokk iyiki buraya uye olmusumm ya rahatlıyorum anlatınca çok saolll :)
cnm bn yapamadan önce bi süre eşimle egzersiz yaptık onu bıraktım ara verdm sonra eşli denemeye geçtim ilk önce başı sonra yarısı sonra tamamı 0ldu bn altta eşim üste yaptık şuan cok ilerlemeye başladm git gel de yapıyoruz artk daha rahatım denemek istersen dene cnmcanım sen nasıl yendin anlatırmısın?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?