- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.961
Canım pes etme lütfen daha yolun başındasın burda bakamayan insanlar vardı hepsi yavaş yavaş ilerledi sen yapamadıkça hırslan olmayacak bişey değil bilinç altına yerleştir pes etme yenilmekızlar ben pes ediyorum artık! bugün denedim egzersiz yapmayı yine olmadı YİNE!
kendinize iyi bakın canlarım, size bol şanslar diliyorum umarım yenersiniz şu illeti.
Biz her zaman yanındayız ne zaman sıkışırsan destek veririz sana sen yeterki pes etmeCanım pes etme lütfen daha yolun başındasın burda bakamayan insanlar vardı hepsi yavaş yavaş ilerledi sen yapamadıkça hırslan olmayacak bişey değil bilinç altına yerleştir pes etme yenilme
bende yormak istemiyorum kendimizi canım :)[/QUOTE]yapsan iyi de olur gerçi sen bilirsin nasıl istersn hayatin:)[/QUOTE][QUOTE="math27,z
Pes etme sakın. Biz sana destek veririz. zor olsada hepimiz zamanla aştık bu durumu.kızlar ben pes ediyorum artık! bugün denedim egzersiz yapmayı yine olmadı YİNE!
kendinize iyi bakın canlarım, size bol şanslar diliyorum umarım yenersiniz şu illeti.
Canım ilk başladığımız da bizde öyleydik ümitsizdik hatta artık denemeyi bile burakmıstık 1.5 yıl geçti her konuda cesaretlşyimdir tiroid hastasıyım ameliyata girerken bile gözümü kırpmam iğneden korkmam ama buna gelince boşa zaman kaybetmişim sürekli deniycez sürekli egsersiz yapıcaz hiö bişey yapadın dokunacaz bizim olan organımızı daha iyi tanıycaz pes etmiycez sürekli.arariştırıcaz bilinç altımızı zorla iyileştiricez bu saat yapamadın yarım saat sonra tekrar dene yine yapamadım yine dene pes etme ben gün geldi evden hiç çıkmadım misafir kabul edemedim başka bir alternatifi yok bu işin yapadım offf yerine yapacam seni yenecem diyelimBU N ASIL BI VUCUTTUR KENDIMI BI TURLU SERBEST BIRAKMAYI BECEREMEDIM YAA KENDIME INANCIM GÜVENIM KALMADI BU VAJI BENIM HIRSIMI FALAN BIRAKMADI YANI BEN BOLE DEGILDIM NOLDU BANA YA ya hergun dıyorum bugun olcak yapıcam yokk cıldırmak uzereyımm yene arkadasları gercekten kutluyorumm helal olsunn yaa
2parmak alıyomıssun canım bak ben daha başından bıraktın sanıyorum 2parmaktan sonra eşinli deneme yapamazsan ümitsizlik yapma 3parmak dene alışınca tekrar eşli deneme yaparsın nefes ve ıkınmayıda unutma yolun sonundasın :)ya çok gecmış olsun tatlımm .. işte o an kendımı cesaretlendırmem gerekıyor . 2 parmak alabılıyorum mesela artık p..side almam gerek bunun ıcın esaretlenmem lazım cok haklısın pes etmem lazım ..
anlamadığım ne bılıyomusun yanı parmak alırken korku yok ta penıste ne den oluyoo parmak gırıyosa oda gırer dıyorum denemede kılıt neyse ıns basarıcaz dediğin gıbı pes etmek yokk iyiki buraya uye olmusumm ya rahatlıyorum anlatınca çok saolll :)2parmak alıyomıssun canım bak ben daha başından bıraktın sanıyorum 2parmaktan sonra eşinli deneme yapamazsan ümitsizlik yapma 3parmak dene alışınca tekrar eşli deneme yaparsın nefes ve ıkınmayıda unutma yolun sonundasın :)
aynen gerçekten bu işten çok para kazanıyorlarMerhaba canım bende ciğdem tezcanla görüşmüş ilk muayene 250 tl sonra paket olarak alıyorsun 2500 tl 6 seans birdede çözsen o parayı ödüyosun canım bana cok geldi
Canım bide aparat yapmayı dene istersen bilinç altın dışardan bişey olmasını kabul etsin iyiki sende burdasın rahatlamana sevindim :)anlamadığım ne bılıyomusun yanı parmak alırken korku yok ta penıste ne den oluyoo parmak gırıyosa oda gırer dıyorum denemede kılıt neyse ıns basarıcaz dediğin gıbı pes etmek yokk iyiki buraya uye olmusumm ya rahatlıyorum anlatınca çok saolll :)
Cok saol canim benim bende cok mutluyum :)çok mutlu oldum cnm
zaten şu 2 aydır eşimi tanıyamıyorumbu tedaviye başlamadan önce böyle değildibelki yapıyoruzda göemiyoruz düşüncesindeydi şimdi yapamıyoruz düşüncesi onu deliye çeviriyor uğraşmak strese sokuyor.Benimde onla çalışmadan bu sorunu aşmama imkan yok ne yapıcam şaşırdımne acelesi varmış kocanın sabretsin işi ne çabaladığını biz görüyoruz da o nasl görmüyo
onunla konuşman lazm anlamazsa bile senin sabretmen lazm cnm yapcak bişi yokzaten şu 2 aydır eşimi tanıyamıyorumbu tedaviye başlamadan önce böyle değildibelki yapıyoruzda göemiyoruz düşüncesindeydi şimdi yapamıyoruz düşüncesi onu deliye çeviriyor uğraşmak strese sokuyor.Benimde onla çalışmadan bu sorunu aşmama imkan yok ne yapıcam şaşırdım
kızlar ben pes ediyorum artık! bugün denedim egzersiz yapmayı yine olmadı YİNE!
zaten şu 2 aydır eşimi tanıyamıyorumbu tedaviye başlamadan önce böyle değildibelki yapıyoruzda göemiyoruz düşüncesindeydi şimdi yapamıyoruz düşüncesi onu deliye çeviriyor uğraşmak strese sokuyor.Benimde onla çalışmadan bu sorunu aşmama imkan yok ne yapıcam şaşırdım
yok canım öyle değil mesala bn p...si almak için üst pozisyona geçtiğimde bağarmaya başlıyor hadi otursana ne var bunda sen ilerletmiyosun gibi halbuki bn nefes alıp ıkınmaya çalışıyorum git gel yapmaya alışıyorum o ani hareketler yapıyor zorlamaya kalkıyor bağırıyor bütün moral alt üst oluyorTatlım erkekler bizim kadar olgun ve sabırlı değil, yaptıklarını görmezden gel, gerçekten sebat gösterip onun bu konudaki olumsuz düşüncelerini önemsemediğini ve umrunda olmadığını gösterirsen, davranışları kısa bir süre sonra sönecektir. Egzersiz esnasında bıdı bıdı konuşuyor diyelim, yanağından öpebilirsin, tüm sinirini alır ya da konuyu değiştir, ilgisini çeken bir konu bul, konuştur bu konu hakkında. Sinirlenmemeye gayret et. Egzersize konsantre olmak zorunda değilsin, kendiliğinden gider.
Canim eşine bu durumu iyice anlat daha anlayisli olmasi gerekir. Boyle davranmasi seni dahada gei ceker habrri yokmu? Kizlar rgzersiz yapin ve afedrsniz denerken bızır denilen yeri oksayin sanki vajinismus degilmis gibi akisina birakin ins herkes zevkle mutlulukla bunu basarir dua edin kizlaryok canım öyle değil mesala bn p...si almak için üst pozisyona geçtiğimde bağarmaya başlıyor hadi otursana ne var bunda sen ilerletmiyosun gibi halbuki bn nefes alıp ıkınmaya çalışıyorum git gel yapmaya alışıyorum o ani hareketler yapıyor zorlamaya kalkıyor bağırıyor bütün moral alt üst oluyoronumu sakinleştircem penisin girmesiyle mi uğraşcam anlatamıyorum adama bi yolunu bulduramadm penisinde bi de şimdi 2 yıla yaklaştık onun psilolojisi sardı haziranda tam 2 sene olacak evleneli
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?