- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.001
cnm yazdım oku eger istersen yardımcı olurumbana dayaz lutfen bende 1.5 yıldır cekiyorum
yok cnm bacaklarımı kendime doğru çekiyorum başı girince aşağı doğru hafif itiyorum kayıp gidiyo rahat oluyocanım altta bacaklar havada değil dimi bende hep altta deniyorum üsste denk gemiyo altta da bazen yönünden midir nedir acı oluyo
inan aynısını bende yaşıyorum dün makyaj fırçasından aparat yaptım giridi bugün kalınlaştırdım girdi ağrısız yani bildiğin evet işte sondayız orda o ana ıkınırsak ve korkmazsak ki ben ha eskisi gibi korkmuyorum giriyo ya bişeyler diyyroum kendi kendime ama arada işte korkuyorum niye hala anlamış değilim
adanis sence ben ne durumdayım bi sana danışmalıyım ?
Ben psikolojik olarak hazırım aslında eşimle denemek istiyorum dün başını dokundura bildim önceden onu da yapamıyordum işte eşimle denesem diye korkuyorm sanki delik küçücük ıkınsamda küçük ne saçma bişy diyorm baktıkca apart derken parmaği bile giremiyorm ki anlamadığım ordan nasıl bir bebek çıkıyor:)Tatlım vajinismus bir hastalık değil, semptom. Sen hasta değilsin yani. Parmak egzersizi yapamam diyorsan, bir aparat yap kendine, onunla başla egzersizlerine. Vajinanda anormal bir durum yok, her şey normal. Tanımadığın için yapısı sana tuhaf geliyor.
Ben psikolojik olarak hazırım aslında eşimle denemek istiyorum dün başını dokundura bildim önceden onu da yapamıyordum işte eşimle denesem diye korkuyorm sanki delik küçücük ıkınsamda küçük ne saçma bişy diyorm baktıkca apart derken parmaği bile giremiyorm ki anlamadığım ordan nasıl bir bebek çıkıyor:)
O zaman bugn deneyim yapamazsam kulak çöpüyle başlayacam fakat kız oldugum için o gider mi peki mumla falan of çok takıntılıyım zaten ondan bu haldeyim oldu bitti olsun istiyorm eşim sorun etmiyor çünkü yeniyiz ondan diye düşünüyorm herkes yaptıgımı zannediyor of offCanım vajina oldukça esnek bir organımız, içine hangi cismi alırsak alalım onun şeklini alır. Küçük diye düşünme, değil. vajina hem bebeğin geldiği, hem idrarımızı yaptığımız, hem de cinsel ilişki yaşadığımız bir organ nesi saçma hayatım :)
P..sle de egzersiz yapabilirsin tabii ama ne kadar uzun ömürlü olur bilemiyorum canım, sönme yaşıyor erkekler biliyorsun. Yine de denemek de yarar var tabii.
Aparat derken bir kulak çöpü, makyaj fırçası, ince bir mum gibi.
O zaman bugn deneyim yapamazsam kulak çöpüyle başlayacam fakat kız oldugum için o gider mi peki mumla falan of çok takıntılıyım zaten ondan bu haldeyim oldu bitti olsun istiyorm eşim sorun etmiyor çünkü yeniyiz ondan diye düşünüyorm herkes yaptıgımı zannediyor of off
Tamam mutlaka haberdar edecem ve inşallah en kısa zamanda aşınca bende önerilerde bulunacam teşekkür ederimKızlık zarıysa kastettiğin, bozulsa bile sorun etme, önemli olan bu dertten bir an önce kurtulman. Büyütülecek bir durum değil, öyle kanlar filan akmıyor, hatta bazen hiç kanama olmuyor zarın esnekse eğer, kanama olmaz. Başla bugün egzersizlerine, kolaylıklar diliyorum canım. Her aşamada bize haber verirsen seviniriz.
adanis çok teşekkür ediyorum artık bu yıpratıcı durumdan kızlar gibi bende kurtulmak istiyorum gerçekten yorucu...okuduğun şeyleri baştan okumak, aynayı karşına alıp 2 parmak sonra 3 işte ya alıyorum ne var işte 2 de girdi 3 tee artık onu alayım diyorum bakıyorum üstte denk gelmiyo altta yapalım ondada acayip bi acı oldu son denemede tabii eşim söndü herhalde diyorum bu kadar kasmaya acı değildir çünkü yönde sanırım sıkıntı oldu kasmayla bu kkadar acı olmaz herhaldde dimiKuzucum bence harika bir durumdasın, karamsarlığa kapılmanı gerektirecek bir şey göremedim. Kalınlaştırdığın aparatı sorunsuzca alman şahane, sona gelmişsin artık.
P..sin yapısı aldığın aparattan çok daha yumuşak, korkmanı gerektirecek nokta kadar bir durum bile yok. Önemli olan en rahat ettiğin pozisyonu bulmak, kegel ve nefes egzersizlerinden yararlanarak tıpkı egzersiz yapar gibi p..si almaya çalışmak. Kuş gibi rahat hisset kendini, bir ormanda, bir vadide, bir kumsalda olduğunu düşün.
denemediysen yatak ucu pozisyonunu mutlaka deneyin. Sen yatağın en kenarına gel, eşin senin önünde diz üstü çöksün, vajina ve p..s karşı karşıya gelsin, sen bacaklarını hafif arala, çok aralamana lüzum yok, bu şekilde eşini yönlendirerek p..si almaya çalış, bu pozisyonda ben çok rahat etmiştim.
Mocici selam, gel git te aci oluyor mu? Ben de yeni yendim, 3-4 kere gidip geldi canim acidi, ne zaman gecer acaba?yok cnm bacaklarımı kendime doğru çekiyorum başı girince aşağı doğru hafif itiyorum kayıp gidiyo rahat oluyo
ilk başlarda acıyodu ama dün yine deneme yaptık dün daha iyiydi acımadı hızlı bile yaptık cok acı hissetmedm cnm geçer bn her gün deneme yapıyrm alışsın diyeMocici selam, gel git te aci oluyor mu? Ben de yeni yendim, 3-4 kere gidip geldi canim acidi, ne zaman gecer acaba?
Canim benim dogru bebek istemek muthis bi motivasyon... Benim istememe sebeplerim ayri biraz , tayin bekliyoruz maddi durumlar filan...yoksa ben istemezmiyimhatta beklemezdim bile alisayim filan diye yeterki bi kurtulayim.. Esim istiyor tabi o ayri bi durumsen de hic takilama kafanda karismasin hic.. keyfini cikar.. Cocukta olursa zaten tum duygularin degiscek emin ol....kafa karisikligin filan unutursunD
Doğru canım ondan kaynaklıdır bende hep hadi bakalım bebek için diye kendimi zorladım eşime kalsa ohoooooo ben böylede iyiyim diyip duruyodu ama bebek isteği artrıkça bende daha bi.azimlendim sende başka istekler bulabilirsin canım beklemekte fayda var tabi aklımı karıstırmıyo değil acaba tam alışssam öylemi yapsak falan ama bikeredende olacak değil ya deneye deneye görecez ne zaman olacak Allah isteyen herkese istediği Zaman versin
Ooh ooh yarasin seker... Gurur duyduk seninle...Walla ne guzel yazmissin... helal sana ornek olsun bizlere de.. masallah canim..nazar degmesinher geçen gün daha da iyi gidiyorum artk daha rahat yapıyorum zorlanmıyorum çok şükür darısı diğer kızlara inşallah dualarım sizinle canlarım
Heyecanla bekliyorumBeyinle alakalı bir şey aslında. En kısa zamanda vaji yi nasıl yendiğimi yazacağım buraya. Hepimize yardımı olur umarım
sizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum cnm :)Ooh ooh yarasin seker... Gurur duyduk seninle...Walla ne guzel yazmissin... helal sana ornek olsun bizlere de.. masallah canim..nazar degmesin
sen parmak egzersizi yap cnm eşini boşver sen devam etKızlar bugn ilk deda psikiytrıye gttm doktor parmak egzersizi verdi. Nefes çalşmaları fln eşime dedm tamam yap dıo ama parmak yada herhangi bi nesne sokucm dedm olmz dedı kan gelmesndedi napıcm ben sürekli tv karşısında hc ilgi alaka yok yorgnm dıo gecstırıo işte msjlasıoz orda iyi kafayı yıcem herseyden sogudm bktm artk
Elimden geleni yapiyom ama gercekten dun bizde denedik cok rahattim .. Rahat bir pozisyon bulduk en azindan bu da bisiydir.. Ama ereksiyon kaybi oldu.. Sonra mola verdik bir dahabdenedik sanki kafasi girdi gibi ama yine ereksiyon kaybi oldu saat 03.00oldu artik biraktim yani... Uykusuzluktan olcem heralde. Tum gun is yerinde ruh gibiydim.. Ama tabiki iyi hissediyorum cunku deneme yapmak bile bisiydir olmasa da bissurru sey ogtreniyosun anliyosun..en azindan denemekten pes etmiyorumsizlerden de böyle güzel haberler bekliyorum cnm :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?