- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.101
O duyguyu bilirim.ben esimle anlasirdim bu aksam deneyelim vss die.. o gelmezse ben harekete gecmezdim. Bu korkumuzu yenememekten kaynakli.. ama adim atan taraf olursan eminim cok sevinir...evetttt şimdi bana kızabilirsiniz kızlar dün gece olacaktı dimi bizim ama olmadı eşim maç izledi bende durduğum yerde uyumuşum ne kadr sinir bozucu işin ilginç yani eşimede dedim bugun deneyelim diye tamam dedi ama şimdi tam dayaklık durumdayım kendime aşırı gıcık oldum
Kayganlastirici bir etkisi var diye bana arkadasim onermisti. Ama dedim ya ben pek ilac onermeyi sevmem. Sadece paylasmak istedim. Doktora gidip sorabilirsinniz. Ben gitmeyi dusunuyorum mesela...[/QUOTE]canım şimdi bu krem ne işe yarıyo ben tam anlamadım ilişki olmasını mı kolaylastırıo
gıcık duyguevetttt şimdi bana kızabilirsiniz kızlar dün gece olacaktı dimi bizim ama olmadı eşim maç izledi bende durduğum yerde uyumuşum ne kadr sinir bozucu işin ilginç yani eşimede dedim bugun deneyelim diye tamam dedi ama şimdi tam dayaklık durumdayım kendime aşırı gıcık oldum
gıcık duygu
bugün bari uyuma duygu da adamın üstüne git yap şu işi bize güzel haber ver seni bekliyorumne desen haklısın bugün çünkü kendimi gebertecek derecedeyim.. sinirliyi ve eşime akşam teklif ettimde beni sinir edecek git uyu diye
bugün bari uyuma duygu da adamın üstüne git yap şu işi bize güzel haber ver seni bekliyorum
dualarım senle cnm başaracaksn inanıyrminşAllah canım artık bende bunaldım eşimle eski heycanımız kalmadı resmn gülmek için bile komik videolar seyrediorum düşünüp üzüldüğümü bilmesinm die.. bide rahtsızlgımdan dolayı bayadr bısey yapamıorum ilişkimizi canlandırmam lazım dualarınızı bekliorum
dualarım senle cnm başaracaksn inanıyrm
bizde cok istiyoruz çalışmalar başladı bakalıminşAllah canım.. güzel bi temiz beyinle bu işi halletcem bebişim olsun istiyorum çünkü
bizde cok istiyoruz çalışmalar başladı bakalım
inşallah olur darısı da senin başına bitanmayy ne güzel hadi bakalım hayırsıyla
banada yardım edermisin lutfenolur olur kendini kasma bu kadar herkes yapıyosa sende yaparsın hayatım
banada yardım edermisin lutfen
ederim cnm tabi hangi aşamadasınbanada yardım edermisin lutfen
işaret parmagını denedim girdi eşiminde p. başı grdi sonra adet oldum yeni bitti yeniden denemek istiyorum nasıl başardın özelden banada yazarmısınederim cnm tabi hangi aşamadasın
hiç heyecan yapma cnm korkma rahat ol hiç bişey yok bu muydu diyeceksnBende yardim istiyorum aksam eşli deneme yapcm cok heycanliyimmm
1 gunde nasil basardin ben 5 gundur beb yagiyla deniyorum ama isaret parmagimin bile hepsini yapamadimCanim zaten her türlü egzersizi esimle yaptim esimin 3 parmagiyla almistim evet gerçekten zeytinyagi müthiş bisey ve ben 1 günde 3 parmagi aldim ve hemen eş denemesine gectigimizde zeytinyag cok kayiyodu ucunda biz girdi saniyoduk ama bi bakiyrz kaymis gitmis o yüzden bi de kremi denemek istedim hic bisey hissetmek istemiyrm artik şu is bitsin artik cok yipraniyorz...
Ya aklim cok karisik sadece zeytinyagla mi yapsam anestol kremle mi yapsam bilmiyrm yaaa kafayi yicemmhiç heyecan yapma cnm korkma rahat ol hiç bişey yok bu muydu diyeceksn
Ya aklim cok karisik sadece zeytinyagla mi yapsam anestol kremle mi yapsam bilmiyrm yaaa kafayi yicemm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?