Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O duyguyu bilirim.ben esimle anlasirdim bu aksam deneyelim vss die.. o gelmezse ben harekete gecmezdim. Bu korkumuzu yenememekten kaynakli.. ama adim atan taraf olursan eminim cok sevinir...

canım şimdi bu krem ne işe yarıyo ben tam anlamadım ilişki olmasını mı kolaylastırıo
Kayganlastirici bir etkisi var diye bana arkadasim onermisti. Ama dedim ya ben pek ilac onermeyi sevmem. Sadece paylasmak istedim. Doktora gidip sorabilirsinniz. Ben gitmeyi dusunuyorum mesela...[/QUOTE]
ben henüz yenemedım canım bnimde işime yarar mı ki

gıcık duygu

bugün bari uyuma duygu da adamın üstüne git yap şu işi bize güzel haber ver seni bekliyorum

inşAllah canım artık bende bunaldım eşimle eski heycanımız kalmadı resmn gülmek için bile komik videolar seyrediorum düşünüp üzüldüğümü bilmesinm die.. bide rahtsızlgımdan dolayı bayadr bısey yapamıorum ilişkimizi canlandırmam lazım dualarınızı bekliorum

dualarım senle cnm başaracaksn inanıyrm

1 gunde nasil basardin ben 5 gundur beb yagiyla deniyorum ama isaret parmagimin bile hepsini yapamadim

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…