- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.061
Ya inanın ben rahat edemiyorm hiçbir pozisyonla Yani bilmiyorum en rahatını da bir de eşli denenede popo yönüne diyorsnz ya eşiminde tecrübesiz ya çok afedersinz ayarlayabilsın diye p...si tutunca ödüm kopuyor en rahat oldugun eşim üstte olunca ama tam o sırada p..si tutunca deliği ayarlasn diye korkuyormAparat penisten çok çok sert. Ben her turlu aparatı yapabildiğim halde egzersize hep ince aparattan başladım bir iki dakika yapıp kalın aparata geçtim. Biz bu isi görev zorlama gibi yapıyoruz egzersiz sırasında. Bu yüzden vajinanın ilişki sırasında ıslanması gibi durumları yaşamıyoruz. Aparatta yavaş emin adımlar atin. Vajinayi ince aparat için demiyorum ama kalın aparatta her zorladiginizda vajinada ödem oluşabilir. Bu beni hep geri adıma zorlamıştı. İkina ikina yavaş adımlar atin arkadaşlar ve ger zaman egzersiz de esli denemede bacak ve kalcanizin en rahat olduğu pozisyonu tercih edin. Aparattada esli denemede de aşağı popo yönüne doğru itin. Vajinanın içinde bazı yerlerde kasilmamiza bağlı olan darliklar var. İkindiginiz an o varlıklar
Ya inanın ben rahat edemiyorm hiçbir pozisyonla Yani bilmiyorum en rahatını da bir de eşli denenede popo yönüne diyorsnz ya eşiminde tecrübesiz ya çok afedersinz ayarlayabilsın diye p...si tutunca ödüm kopuyor en rahat oldugun eşim üstte olunca ama tam o sırada p..si tutunca deliği ayarlasn diye korkuyorm
İçim rahatladı bebe yağı kullanıyoruz biz ona ragmen eşim itsede girmez mi ben istiyorum ki ikimizde dokunmadan gelişi güZel girsin bende rahatlayım ama sanırım bu isteğim imkansızAyni korku bendede vardı. Altta olduğum pozisyonda p..i ben tutup yerleştirdim ve kalcami havayaa kaldırıp pe..e doğru itip girmesini sağladım. Ben kendimi pe..e ittim. O itince başı bile girmiyodu. Benim esimde tecrübesiz. Hep ben anlattım. Parmak egzersizinde oda yaptı sadece bir kere AA evet aşağıya doğru gidiyor dedi. Onlara anlatmak lazim. Hem kendimize hem onlara..
İçim rahatladı bebe yağı kullanıyoruz biz ona ragmen eşim itsede girmez mi ben istiyorum ki ikimizde dokunmadan gelişi güZel girsin bende rahatlayım ama sanırım bu isteğim imkansız
bana dayaz lutfen bende 1.5 yıldır cekiyorum
Kızlar bna destek için msj atan arkadaşlara tesekkürler. Dün aylar sonra ilk defa ayna karsısnda vajıyı inceledm vajınamn içnde kuck bi et parcası var ıkının ca onun içnden bişe acılıo oraya penısn grmesı imknsz yaöle bi ıkınıyormki afedrsnz ozamn bile kucucknacılıo anında kapanıo ilşkinsırasında o nasıl acılck ki kck etın kenarlarını elliyorum cok acı verıyor bu kabustan kurtlmk ne kdr zormuş
İçim rahatladı bebe yağı kullanıyoruz biz ona ragmen eşim itsede girmez mi ben istiyorum ki ikimizde dokunmadan gelişi güZel girsin bende rahatlayım ama sanırım bu isteğim imkansız
Kızlar bugn ilk deda psikiytrıye gttm doktor parmak egzersizi verdi. Nefes çalşmaları fln eşime dedm tamam yap dıo ama parmak yada herhangi bi nesne sokucm dedm olmz dedı kan gelmesndedi napıcm ben sürekli tv karşısında hc ilgi alaka yok yorgnm dıo gecstırıo işte msjlasıoz orda iyi kafayı yıcem herseyden sogudm bktm artk
bişey daha sormak istiyor
aynı şey bende de var işte bende üye oldum sırf yardım için o normal birsey Bende çok ıkındım aynı senin gibi herkes aparat denerken ben nasıl geçirecem diye düşünüyorm bence yani benm fikrim aşağıda duran minik bir et parçası var o kızlık sanırım deliğin küçücük görünmesi de sanırım kızlıgımz dıruyor diye yoksa herkes yaparken biz neden yapamayalm ama işte korku korku onu yenmek getekiyorKızlar bna destek için msj atan arkadaşlara tesekkürler. Dün aylar sonra ilk defa ayna karsısnda vajıyı inceledm vajınamn içnde kuck bi et parcası var ıkının ca onun içnden bişe acılıo oraya penısn grmesı imknsz yaöle bi ıkınıyormki afedrsnz ozamn bile kucucknacılıo anında kapanıo ilşkinsırasında o nasıl acılck ki kck etın kenarlarını elliyorum cok acı verıyor bu kabustan kurtlmk ne kdr zormuş
dimi ya kafaya taka taka kafyı yiyeceniz birer çay içelim de kayfimiz yerine gelsin ayolAmaaaan bizim vaji ile dert bitmez iyi dedin çay iyi gelir
Ne mutlu sana tebrik ederim cnm ins.bizde o gunleri gorur basardigimizi buraya yazariz.Bakmaya bile korkarken bi kulak çubuğuyla başladım.. Bu site sayesinde cesaret topladım.. Aylarca sürdü ama egzersizlerle başardım.. Tek olay gerçekten egzersiz.. Hala inanamıyorum olduğuna çünkü ne aci ne sancı hic bisi hissetmedim.. Nasıl yani bumuydu dedim defalarca :) ben uzun zamandır her aparatı yapıp p..i yapamiodum. Ucu bile olmuyordu. Her esli deneme öncesi aparatı içimde bekletiyodum vajina esnesin diye.. Yanlismis arkadaslar. Bu gece sadece sırayla tek parmak 2 parmak 3 parmak yaptım. İçeriyi bol bol yagladim.. Ben bebek yagi kullaniyodum ama bi fayda görmedim. Size onerim vazelin.. Kati vazelin hem sürtünmeyi engelliyo hem de kayganlastirici etkili. Çok mutluyum ya 12 nisanda evlilik yıldönümü var ağlayıp duruyorum nolur o günden önce olsun diye Allahim dualarını kabul etti.. Korkmayın inanın bumuydu diyeceksiniz.. Benim yüzümden bunca ay stresle geçti.. Agladik üzüldüm esimle.. İnşallah daha zorlanmicami düşünüyorum. Dualarim hepimiz icin
Ahaha iyi dedin canım gece gündüz tek derdimizdimi ya kafaya taka taka kafyı yiyeceniz birer çay içelim de kayfimiz yerine gelsin ayol
bikaç gün öncede sen yana yakıla dolaşıyordun buralarda tatlımdimi ya kafaya taka taka kafyı yiyeceniz birer çay içelim de kayfimiz yerine gelsin ayol
olur olur kendini kasma bu kadar herkes yapıyosa sende yaparsın hayatımAhaha iyi dedin canım gece gündüz tek derdimiz
aynen cnm yapamıyorum diyodum şimdi bebiş çalışmalarına geçtik çok hızlıyız dır :) kız korkma bu kadar cidden acı yok olsa bn yapamazdm bnm canım çok tatlıdır yaparsın korkmabikaç gün öncede sen yana yakıla dolaşıyordun buralarda tatlıminşallah bizlerde atlatırız da bu konu yerine başka sohbetlerimiz olur :)
maşallaaaaah inşallah Rabbim verir :) amannn bizde atlatalım şu işi bebişimiz olsun ohhh :)aynen cnm yapamıyorum diyodum şimdi bebiş çalışmalarına geçtik çok hızlıyız dır :) kız korkma bu kadar cidden acı yok olsa bn yapamazdm bnm canım çok tatlıdır yaparsın korkma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?