Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kesinlikle katiliyorum dora ya kizlik zari dedigimiz yapida sinir bile yokmuş yani his yok orada aci vs hicbisey yok aci gibi algiladigimiz şey kastigimiz kaslarimiz, benden de hic kan gelmedi çünkü yapisi zaten esnekmis.. Bozulacak mi aciyacak mi hic takmayin kafaniz rahat olsun egzersizler esnetin esmeye bildiğinizkadar :)[/QUOTE]
Valla benim ki esnek değilmiş ona rağmen gelmedi gerisini siz düşünün-

Yok ben eş denemesi dışında egzersiz yapmıyorum eşimle deneme yapıyoruz hatta bende egzersiz yapmadığım için mi olmuyor acaba

Yok ben eş denemesi dışında egzersiz yapmıyorum eşimle deneme yapıyoruz hatta bende egzersiz yapmadığım için mi olmuyor acaba
alakası yok cnm bnde egzersiz yaptım kısa sürdü oda tek parmakla düzenli bile yapmadm baya ara verdim sonra eşli denemeye geçtim oldu tabi kişiden kişiye değişir yapmak istersen yap

alakası yok cnm bnde egzersiz yaptım kısa sürdü oda tek parmakla düzenli bile yapmadm baya ara verdim sonra eşli denemeye geçtim oldu tabi kişiden kişiye değişir yapmak istersen yap
Ya sen böyle deyince içim kıpırdıyor yapmadan bile nasıl moral buluyorum anlatamam bende yapacağıma inanıyorum cidden bak artık eşimi itmiyorum kaçmıyorum bu korkumla yüzleşecem

Ya sen böyle deyince içim kıpırdıyor yapmadan bile nasıl moral buluyorum anlatamam bende yapacağıma inanıyorum cidden bak artık eşimi itmiyorum kaçmıyorum bu korkumla yüzleşecem
canm zaten eşini itecek bi durum yok korkma hiç bişey yok güven kendine inan yap şu işi biz kadınlar çok güçlü varlıklarız düşün insan içinden insan çıkıyo o doğum sancıları doğum yapmak bu iş doğumun yanında deve de pire olarak kalır bunları düşünerek yap cnm

Kizlar ben duzeldim uc keredir iliskiye giriyorum normal biçimde ama oncesinde egzersiz yapıyorum birakmadim. Es denemesine gecince birakmayin egegzersizzi. bakin ben de ayni hatayi ede ede aylarim gitti. Egzersizi birakmayinnn

Kizlar ben duzeldim uc keredir iliskiye giriyorum normal biçimde ama oncesinde egzersiz yapıyorum birakmadim. Es denemesine gecince birakmayin egegzersizzi. bakin ben de ayni hatayi ede ede aylarim gitti. Egzersizi birakmayinnn
canım ya git gel olayını rahat yapabiliyo musun ben yeni yeni hızlanmaya başladm

Kızlar bu durum kişiden kişiye değişiyor. Egzersize ara verip birden iliskiye girip olanlarla cok yazmıştım. Ayni sy bende hic olmadi. Gunlerinizi aylarinizi yemeyin. Egzersiz yapin. Ben o hatayi yaotum cok gec duzeldim. Siz yapmayın!

O konuda bir sıkıntım yok çok şükür. Çünkü ben hiç acı hissetmiyorum. Şuan tek mesele kayganlastirici kullanmadan yapacan seviyeye gelmeyi beklemek benim icin ..
anladm cnm bnde kayganlaştırıcı kullanıyrm hala bnde bırakmayı düşünüyrm git gel olayım normale döner dönmez bırakcam

Çok doğru, ben nasılsa yapıyorum deyip egzersizi bırakanlar oldu, en azından ilk bir ay bırakmayın, zaten sonra alışıyorsunuz. Egzersizlere ve kayganlaştırıcılara ihtiyaç bile duymayacaksınız.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…