Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

nasıl geçti peki tam mı oldu ay gözün aydın

İns allahim hayirlisini versin onca bosa gecen zamanimiz simdi geriye donup bakinca uzulmemek elde degil.hadi kizlar inanin zor degil oyle kan falan hepsi hikaye bana kadin dogumcu kizlik zarin kalin dedi dusun kac kere iliski yasadim kan gelmedi kan olayini unutun yok oyle bisey

Kızlar ben dee bes gün once yenmistim. Esim icime bosaldi iki defadir. Git geller de iyi gibi bugun altta yapmayi da basardim. Bir kere yapin gerisi cok hizli ilerliyor

Her bosa gecen gun uzuntu demek esinizide dusunun bana tam 2 yila yakin sabretti birgun zorlamadi ama cinsel iliskide evliligi canli tutan sevgiyi artiran bir olay yapmadikca sogumalar basliyor severek evlendigimiz eslerimiz sizce haketmiyormu artik zevkle birlikte olmayi esiniz icin kizlar hadi bi gazla olsun bitsin

Ayy harika dedin severek evlendik tabi hemde buna ragmen bize katlandılar şaf etmediler ufak atışmalar dışında ay gaza geldim

Haklısın canım benden bahsediyosun,erteleme hastalığı olmaya başlıyor bir süre sonra :/ egzersizde yapmak istemiyo hiç canım boş boş zamanımı geçiriyorum işte arada bir gazete okur gibi buraya girip sizleri merak ediyorum okuduktan sonra gaza gelip egzersiz girişiminde bulunuyorum hepsi bu...

yaa erteleme hastalığı tamam da cesaret gelmiyor bana kaç gündür. yapıcam diyorum bi korku sarıyo her yanımı vazgeçiyorum.
üzücü yanı da eskiden penisin ucunu alabiliyordum artık dokunduramıyorum bile mağlum kavgalar falan derken soğudum epey. cesaret verici bi şeyler olsa keşke

Kızlaaaaaar hani demiştim ya ilk gün eşimle denedik sadece değdirdim diye sonra ertesi gün başı girdi diye ve dün az daha girdirebildim hem ilginç bişey oldu o bira girdikçe bacağımı rahat bıraktım böyle gıdıklama gibi bir his hissettim içerde kaslarımı açıp kapatma mı hissettim sonra yine ufak bir korku saldı geri çekildim biz evleneli çok olmadı eşime buraya üye olduğumu söyledim sizinle konusunca rahatladığımı söyledim inanın o birazcık girmesi beni nasıl rahatlattı sanki hepsi girdi gibi

tebrik ederim canımmm, olucak işte :)

İnan bana da cesaret gelmiyordu hiç hemde ben üye olalı da çok olmadı kendimi yalnz hissetmediğimi anladım kimisi aparatla yenmiş onu gördüm bende denemek için gaz aldım fakat sonuç hüsran eşim istemedi öyle seyleri benmle dene dedi bu da yeni evli olmamdan kaynakli diye. Düşündüm eğer senin eşin sıkıntı çıkarmazsa sen de aparatla denemeye başlayabilirsin öncelikle kulak çöpe kullan ben yapmadım ama yapan insanların azmi benden daha çok onu gördüm

Kulak çubuğuna başlayacağım. Benim üzüntüm tam olacakken ayrılma safhasına gelmiştik. Şimdi daha kötü oldu her şey. Destek de olmuyo hiç zaten. Kendi kendime yenmeye çalışıyorum. Hadi bakalım yapıverem diyip başlamam gerekiyo ama hem korkuyorum hem üşeniyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…