- 29 Aralık 2014
- 411
- 288
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.281
Tamam canim o terslikler cok canimi sıkıyo benimde neyse umitsizlik yok bu gece bitiriyorz ins. İşiufak terslik canim iste bgun denicem :) dualriniz bekliorum
ayy inşllh beni de gaza getirdiniz kızlar süpersinizTamam canim o terslikler cok canimi sıkıyo benimde neyse umitsizlik yok bu gece bitiriyorz ins. İşi
nasıl geçti peki tam mı oldu ay gözün aydınKızlar yapmak için saatin geçmesini beklemeyin bu kesinlikle erteleme hastaligi ha simdi kalkarim cay ictikten sonra derken agirlik cokuyor bi bakmisssin uyumusun bakin ben yaptimda geldim hemde daha az kasilarak gun gectikce daha iyi olucak ins
Benim de kan gelmedi hiicİns allahim hayirlisini versin onca bosa gecen zamanimiz simdi geriye donup bakinca uzulmemek elde degil.hadi kizlar inanin zor degil oyle kan falan hepsi hikaye bana kadin dogumcu kizlik zarin kalin dedi dusun kac kere iliski yasadim kan gelmedi kan olayini unutun yok oyle bisey
Seni gaza getirdiysek ne mutlu canim bize yeter ki inanalim basaramayacagmz bisey yok gercektenayy inşllh beni de gaza getirdiniz kızlar süpersiniz
Ayy harika dedin severek evlendik tabi hemde buna ragmen bize katlandılar şaf etmediler ufak atışmalar dışında ay gaza geldimHer bosa gecen gun uzuntu demek esinizide dusunun bana tam 2 yila yakin sabretti birgun zorlamadi ama cinsel iliskide evliligi canli tutan sevgiyi artiran bir olay yapmadikca sogumalar basliyor severek evlendigimiz eslerimiz sizce haketmiyormu artik zevkle birlikte olmayi esiniz icin kizlar hadi bi gazla olsun bitsin
Kızlar yapmak için saatin geçmesini beklemeyin bu kesinlikle erteleme hastaligi ha simdi kalkarim cay ictikten sonra derken agirlik cokuyor bi bakmisssin uyumusun bakin ben yaptimda geldim hemde daha az kasilarak gun gectikce daha iyi olucak ins
Kızlaaaaaar hani demiştim ya ilk gün eşimle denedik sadece değdirdim diye sonra ertesi gün başı girdi diye ve dün az daha girdirebildim hem ilginç bişey oldu o bira girdikçe bacağımı rahat bıraktım böyle gıdıklama gibi bir his hissettim içerde kaslarımı açıp kapatma mı hissettim sonra yine ufak bir korku saldı geri çekildim biz evleneli çok olmadı eşime buraya üye olduğumu söyledim sizinle konusunca rahatladığımı söyledim inanın o birazcık girmesi beni nasıl rahatlattı sanki hepsi girdi gibi
İnan bana da cesaret gelmiyordu hiç hemde ben üye olalı da çok olmadı kendimi yalnz hissetmediğimi anladım kimisi aparatla yenmiş onu gördüm bende denemek için gaz aldım fakat sonuç hüsran eşim istemedi öyle seyleri benmle dene dedi bu da yeni evli olmamdan kaynakli diye. Düşündüm eğer senin eşin sıkıntı çıkarmazsa sen de aparatla denemeye başlayabilirsin öncelikle kulak çöpe kullan ben yapmadım ama yapan insanların azmi benden daha çok onu gördümyaa erteleme hastalığı tamam da cesaret gelmiyor bana kaç gündür. yapıcam diyorum bi korku sarıyo her yanımı vazgeçiyorum.
üzücü yanı da eskiden penisin ucunu alabiliyordum artık dokunduramıyorum bile mağlum kavgalar falan derken soğudum epey. cesaret verici bi şeyler olsa keşke
İnan bana da cesaret gelmiyordu hiç hemde ben üye olalı da çok olmadı kendimi yalnz hissetmediğimi anladım kimisi aparatla yenmiş onu gördüm bende denemek için gaz aldım fakat sonuç hüsran eşim istemedi öyle seyleri benmle dene dedi bu da yeni evli olmamdan kaynakli diye. Düşündüm eğer senin eşin sıkıntı çıkarmazsa sen de aparatla denemeye başlayabilirsin öncelikle kulak çöpe kullan ben yapmadım ama yapan insanların azmi benden daha çok onu gördüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?