Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

mocici .!.:
korkma cnm bişey yok o kadar eninde sonun da olacak bu iş hele ki bebek istiyosanız biran önce olmalı zaman geçtikçe iş daha da zorlaşacak
Cok istiyoruz hemde canim benden cok eşim daha cok istiyo ama gayret etmiyo bizden sonra evlenenlerin cocugu oldu yaa cok üzülüyorum

Cok istiyoruz hemde canim benden cok eşim daha cok istiyo ama gayret etmiyo bizden sonra evlenenlerin cocugu oldu yaa cok üzülüyorum
üzülme cnm bunları at şimdilik bi kenara bu işi bitirmeye odaklan strese sokma kendini zihnin rahat olsn sadece bu işe odaklan ondan sonra zaten devamı gelir

üzülme cnm bunları at şiik bi kenara bu işi bitirmeye odaklan strese sokma kendini zihnin rahat olsn sadece bu işe odaklan ondan sonra zaten devamı gelir
Tamam canim ya cok sagol burda konusarak rahatliyrz resmen suan sadece o isi düşünüyorum başka bişey yok

Tamam canim ya cok sagol burda konusarak rahatliyrz resmen suan sadece o isi düşünüyorum başka bişey yok
aynen cnm bnde öyle yaptım ilk önce bu işi yapmalıyım sonra çocuk dedim şükür bu iş bitti inşallah hayırlısıyla da bi de çocuk olsaydı allah isteyen herkese versin

Kızlar bana bi yardım tün gece düşünüp durdum şimdi eşimle dün deneme yaptık biz başını geçirdim sadece sonra korktum her zamanki gibi ama bgn eşimle bir daha deneyecem şimdi nefes alış veriş yapamıyorm o sırada ama aşk kaslarımı açabiliyorm bacakları kilitliyorum sizce kendimi nasıl rahatlatacam bgn tüm gün psikolojimi ayarlayıp oldu bittiye gelsin istiyorum

canım ben de aynı durumdayım sanırım.. dün sanki neredeyse yarısı kadar girdi gibi hissettim.. belki çok az girmiştir.. ama acayip bir baskı hissettim o sırada kendimi rahatlatayım derken söndü çıktı dışarı .. o baskı oldugunda sanki hiçbişiy yapamıyacakmış gibi geliyo..

KİMSE YARDIMCI OLMAK İSTEMİYOR GALİBA UMUTSUZ VAKAYIM ANLAŞILAN

Sevgili papatya, şu anda klavyemden dökülecek cümlelere alınma, tamamen senin iyiliğin için söylüyorum. Burada yardımcı olan herkes sana mesaj yazdı ki buna bende dahilim. Söylediklerimi uygulayıp uygulamadığını bilemiyorum çünkü bana geri dönüş yapmıyorsun birtanem, hangi aşamada olduğunu yazmadığın için yapılan yardımlar havada kalıyor. Yaptığın tek şey, alıntılamalar yaparak insanlardan parça parça yardım istemek. Bu şuna benziyor kitabı ortasından okuyup bitirmeye çalışmak gibi, kitabı anlamazsın ama böyle yaparsan, sana bir yararı olmaz güzelim. Tüm yardım ettiğim kızlar bana mesaj atar, bunu yaptım şimdi ne yapmalıyım der, ben de bildiğim kadarıyla yönlendirmeye çalışırım. Çoğu da başarıyla sonuçlandı çok şükür Allah'a.

Senden kararlı olmanı ve bir yerden başlamanı istiyorum, herkese fikir sorman çok hoş fakat bunları uygulamaya geçirmelisin canım, kendi sağlığın için, lütfen erteleme. Egzersizlere başlamadan bu sorunu çözemezsin, yapamıyorum diyorsun ya yenmek istemediğini düşünüyorum. Beni utandır, tüm gücünle.

kızlar ben geri döndüüm.:) kulak çubuğuyla başlayacağım ama cesaret gelmiyor bir türlü siz nasıl cesaret topluyosunuz? bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
canım yapabileceğni bil rahat olmaya çalış aynayı tam karşına koy bacaklarını iki yana ayır istersen televizyonun karşısında yap kafa dağıtır nefes al berirken ittir bi bakmısın girmiş hiç hissetmiyosun bile :) tek gereken cesaret acıcak diye bişey yok yani o bizim zihnimiz oluşturduğu oyun

aynen işte hayatım ama başaracaz yavaş yavaşta olsa başaracaz

Kızlar ben bide şunu tavsiye etmek istyrum ikide bir kızlığım kızlığım diyip durmayın ya kafanızda daha da büyütüyosunuz kızlığıma geldi acıdı falan diyorsunuz çünkü görüyorum yok ole bişey mesela benden kan bile gelmedi denemeler sırasında esnemiş çünkü.dr bakmıştı esnek değil demişti buna rağmen kan gelmedi düşünün yani.

Ay haklısın ben işte o büyüten benim haklısın ya bak ben girsin istiyorum mesala sizle konusunca da özgüvenim geliyor ama tam yapınca oluşan korku beni sinir ediyor

[QUOTE="dora0101, post: 4007436 kizlar ben bide şunu tavsiye etmek istyrum ikide bir kızlığım kızlığım diyip durmayın ya kafanızda daha da büyütüyosunuz kızlığıma geldi acıdı falan diyorsunuz çünkü görüyorum yok ole bişey mesela benden kan bile gelmedi denemeler sırasında esnemiş çünkü.dr bakmıştı esnek değil demişti buna rağmen kan gelmedi düşünün yani.[/QUOTE]
Kesinlikle katiliyorum dora ya kizlik zari dedigimiz yapida sinir bile yokmuş yani his yok orada aci vs hicbisey yok aci gibi algiladigimiz şey kastigimiz kaslarimiz, benden de hic kan gelmedi çünkü yapisi zaten esnekmis.. Bozulacak mi aciyacak mi hic takmayin kafaniz rahat olsun egzersizler esnetin esmeye bildiğinizkadar :)

aynen işte hayatım ama başaracaz yavaş yavaşta olsa başaracaz
canım peki sen eş denemesi dışında egzersiz yapıyormusun..ben itiraf ediyorum iki gündür eş denemesi yapıyorum diye eşim gelmeden önce egzerssiz yapmıyorum..bundan dolayımı acaba.. es denemesine geçmeden önce mumu yaglayıp giriş yapıyorum sonra eş denemesine geçiyoruz ne biliyim ondan mı bilemedim ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…