- 13 Mart 2015
- 476
- 373
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.241
Cok istiyoruz hemde canim benden cok eşim daha cok istiyo ama gayret etmiyo bizden sonra evlenenlerin cocugu oldu yaa cok üzülüyorummocici .!.:korkma cnm bişey yok o kadar eninde sonun da olacak bu iş hele ki bebek istiyosanız biran önce olmalı zaman geçtikçe iş daha da zorlaşacak
nasıl başardın banada yardım ettKızlar selam:) herhangi bi kayganlaştırıcı olmadanda başardım çok şükür:)
Aynen canımKız aslında mantıklı Zaten biz uzun tuttugumız için hoooops o zamana sönü veriyor ay benm eşim kızlıgımın öyle elimle falan gitmesini istemiyor kendi elini de almıyor ille de p..si ile olacakmış of inat işte bu da işimi zorlaştırıyor
üzülme cnm bunları at şimdilik bi kenara bu işi bitirmeye odaklan strese sokma kendini zihnin rahat olsn sadece bu işe odaklan ondan sonra zaten devamı gelirCok istiyoruz hemde canim benden cok eşim daha cok istiyo ama gayret etmiyo bizden sonra evlenenlerin cocugu oldu yaa cok üzülüyorum
Tamam canim ya cok sagol burda konusarak rahatliyrz resmen suan sadece o isi düşünüyorum başka bişey yoküzülme cnm bunları at şiik bi kenara bu işi bitirmeye odaklan strese sokma kendini zihnin rahat olsn sadece bu işe odaklan ondan sonra zaten devamı gelir
aynen cnm bnde öyle yaptım ilk önce bu işi yapmalıyım sonra çocuk dedim şükür bu iş bitti inşallah hayırlısıyla da bi de çocuk olsaydı allah isteyen herkese versinTamam canim ya cok sagol burda konusarak rahatliyrz resmen suan sadece o isi düşünüyorum başka bişey yok
Amin kuzum ya seninde alirz ins. Bebis haberleriniaynen cnm bnde öyle yaptım ilk önce bu işi yapmalıyım sonra çocuk dedim şükür bu iş bitti inşallah hayırlısıyla da bi de çocuk olsaydı allah isteyen herkese versin
inşallah cnm sende yap bebişlerimizi konuşalm hep birlikteAmin kuzum ya seninde alirz ins. Bebis haberlerini
Ayyy ins canim beniminşallah cnm sende yap bebişlerimizi konuşalm hep birlikte
Canım gözün aydın çok sevindim adınaKızlar selam:) herhangi bi kayganlaştırıcı olmadanda başardım çok şükür:)
canım ben de aynı durumdayım sanırım.. dün sanki neredeyse yarısı kadar girdi gibi hissettim.. belki çok az girmiştir.. ama acayip bir baskı hissettim o sırada kendimi rahatlatayım derken söndü çıktı dışarı .. o baskı oldugunda sanki hiçbişiy yapamıyacakmış gibi geliyo..Kızlar bana bi yardım tün gece düşünüp durdum şimdi eşimle dün deneme yaptık biz başını geçirdim sadece sonra korktum her zamanki gibi ama bgn eşimle bir daha deneyecem şimdi nefes alış veriş yapamıyorm o sırada ama aşk kaslarımı açabiliyorm bacakları kilitliyorum sizce kendimi nasıl rahatlatacam bgn tüm gün psikolojimi ayarlayıp oldu bittiye gelsin istiyorum
KİMSE YARDIMCI OLMAK İSTEMİYOR GALİBA UMUTSUZ VAKAYIM ANLAŞILAN
canım yapabileceğni bil rahat olmaya çalış aynayı tam karşına koy bacaklarını iki yana ayır istersen televizyonun karşısında yap kafa dağıtır nefes al berirken ittir bi bakmısın girmiş hiç hissetmiyosun bile :) tek gereken cesaret acıcak diye bişey yok yani o bizim zihnimiz oluşturduğu oyunkızlar ben geri döndüüm.:) kulak çubuğuyla başlayacağım ama cesaret gelmiyor bir türlü siz nasıl cesaret topluyosunuz? bana önerebileceğiniz bir şey var mı?
aynen işte hayatım ama başaracaz yavaş yavaşta olsa başaracazcanım ben de aynı durumdayım sanırım.. dün sanki neredeyse yarısı kadar girdi gibi hissettim.. belki çok az girmiştir.. ama acayip bir baskı hissettim o sırada kendimi rahatlatayım derken söndü çıktı dışarı .. o baskı oldugunda sanki hiçbişiy yapamıyacakmış gibi geliyo..
Ay haklısın ben işte o büyüten benim haklısın ya bak ben girsin istiyorum mesala sizle konusunca da özgüvenim geliyor ama tam yapınca oluşan korku beni sinir ediyorKızlar ben bide şunu tavsiye etmek istyrum ikide bir kızlığım kızlığım diyip durmayın ya kafanızda daha da büyütüyosunuz kızlığıma geldi acıdı falan diyorsunuz çünkü görüyorum yok ole bişey mesela benden kan bile gelmedi denemeler sırasında esnemiş çünkü.dr bakmıştı esnek değil demişti buna rağmen kan gelmedi düşünün yani.
canım peki sen eş denemesi dışında egzersiz yapıyormusun..ben itiraf ediyorum iki gündür eş denemesi yapıyorum diye eşim gelmeden önce egzerssiz yapmıyorum..bundan dolayımı acaba.. es denemesine geçmeden önce mumu yaglayıp giriş yapıyorum sonra eş denemesine geçiyoruz ne biliyim ondan mı bilemedim ..aynen işte hayatım ama başaracaz yavaş yavaşta olsa başaracaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?