- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.321
ufak terslik canim iste bgun denicem :) dualriniz bekliorum
Tamam canim o terslikler cok canimi sıkıyo benimde neyse umitsizlik yok bu gece bitiriyorz ins. İşi
Oda olur inşallah zoru atlatmışın:) sıfır acı büyük haz bu gelsin aklına:)haklısın ben dün biraz girdirim hatta eşime bence kaydı girdirmedik dedim kasımı skıp kapayınca girmiş hissediyorum dedi hooooop bir korku tamam yeter dedim çektim :) o anda dursaydım müthiş olacaktı ama işte ah biz kadınar nazımızı nerelerde gösteriyoruz
Geldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca bende istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcakBelinay, duygu.. canlarım, ne yaptınız, merakla bekliyoruz haberlerinizi
canm sorun olmazsa o videoları bana atar msn mesajla mumkunse ve sandalyeye neden çıkarıyor anlamadımhmm öncelikle geçmiş olsunbenmde cuma günü 4. seansım olcak.onu sormadım dierek bi hipnoz yapmadı ama sitesinde hipno terapi ile iyileştirdiği yazıdou muayene esnasında sandalyeye cıkıorum nasıl yapılacağını gösteriyor bi kaç uygulamadan sonra kalkıyorum evde çalışıyorum ama her gittiğimde öğretici cdler veriyo onları izliyorum bu şekilde devam ediyo dediklerine harfiyen uyuyorum hala penisi hiç bi şekilde vajinama değdirmedim :)ödevlerimi aksatmadan yaptım iyi bi öğrenciyim sanırımmm :)
Oda olur inşallah zoru atlatmışın:) sıfır acı büyük haz bu gelsin aklına:)
Duvar yok ki gelsin:))) kır o duvarları:)Ya haklısın girince böyle bir gıdıklanma hissettim ama sonrası kafamda oluşturduğum duvar gelecek sandım çekildim kocamı yıpratmazsam bgnde zorlayacam yoksa pazartesiye kalacak
Geldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca bende istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcak
sana katılıyorum ...motiven düştüğü zaman denesen de başarılı olamıyorsun iyiki denememişsin o anda... maalesef bazen düşüncesiz davranıyorlar bilmiyorlar ki biz o safhaya gelene kadar ne savaşlar veriyoruz içimizde ..Yaaa benim olmadi ya kafayi yicem resmen o kadar kararliydim aksam dusa girdim yagi kremi herseyi ayarladim bi geldim eşim tv karsisinda yari uykusu gelmis vaziyette hadi hayatim bu sefer olck bebisimiz olck hadi biraz gayret diyorum zorla götürdüm odamiza neyse bu seferde kesin olck mi emin misin demez mi benimde şarteller atti tabi yapmicz ya istemiyorum dedim tartistk ve benim bütün hevesimi kaçırdı ben böyle sinir olunca kendimi daha cok kasiyorum sonra geldi hadi deniyelim diye istemedim bende çünkü içimde istek falan kalmamisti yaa niye böyle yapiyolar ben kendimi parcalarken niye bu adam vurdum duymaz napcam ben yaaa
Aynen canim yaa vurdum duymazlarsana katılıyorum ...motiven düştüğü zaman denesen de başarılı olamıyorsun iyiki denememişsin o anda... maalesef bazen düşüncesiz davranıyorlar bilmiyorlar ki biz o safhaya gelene kadar ne savaşlar veriyoruz içimizde ..
canım işte o aşamayı geçince bu iş bitti senin için ...haklısın ben dün biraz girdirim hatta eşime bence kaydı girdirmedik dedim kasımı skıp kapayınca girmiş hissediyorum dedi hooooop bir korku tamam yeter dedim çektim :) o anda dursaydım müthiş olacaktı ama işte ah biz kadınar nazımızı nerelerde gösteriyoruz
güzel bir bilanço olmuş aynı durumlara yakınız ve yapacaz artık yapınca sevincimizi paylaşacaz tembelliğe son vermeliyiz ve bu skntı biran önce bitmeli hem o bir iki santim girince bir gıdıklanma oluyor ben o olayı yakaladım korkum çok yok artık :) veeeeeee sana katılıyorum şekerim eşle deneyince çok güzel oluyor birşeyler paylaşıyoruz falan :)günün bilançosu:
hangi aşamadayım: eş denemesi
eş denemesi ne durumda: sadece kafası girdi bir iki cm..
olumsuzluklar: ereksiyon kaybı, p..nin çabuk sönmesi..isteksizlik, geç saatlerde eş denemesi yapma yorgunluk vs., kendi kendine egzersiz yapmama .tembellik... yağ, krem vs. kullanma...hala yenemedim.
olumlular: egzersizlerde başarı; mumu istediğim zaman girdirebilme, hatta daha çok kalınlaştırıp girdirebilme.. vajinaya birşeyler girebiliyor artık buna inanıyorum,egzersiz yaptıkça eş denemesinde kendimi daha rahat hazırlıyorum, eş denemesi yaptıkça eşimle daha rahat konuşabiliyorum, paylaşabiliyorum, soğukluk gidiyo, senin onu yönlendirmene izin veriyo,,hissettiklerimi tam anlamıyla anlamasada durumun farkına varıyor, eskisine nazaran ilerlediğimi biliyorum bu nedenle özgüvenim biraz arttı..eş denemesi yapabileceğim bir iki pozisyonum var hangisinde daha rahat olacağımı biliyorum......
Canim mesajlari okurken yazdiklarin dikkatimi cekti.direkt olarak esine hadi gel deneyelim deme geceligini giy hazirlan esin etkilenir zaten birde gec saate birakmayin erkeklerin Istegini cok azaltiyor ozellikle de sabah erken ise gidiyorsa.esine ortada bisey yokken hadi gel deyince gorev gibi gelebilir.benim esim bana demisti ki hadi gel deneyelim diyosun da hemen sertlesme olmazki elimde olmadan gorevmis gibi hissediyorum ve hic istemiyorum.o gunddn sonra on hazirliga cok dikkat ettim.ve cok faydasini gordum.insallah yazdiklarim isine yarar canimGeldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca beistede istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcak
Ahaha mesir macunu mantıklı ben artık ön sevişmede yapmıyorum biliyor msn vazelinle eşimin p...sine sürüyorum biraz hareketleniyor sonra pozisyonumu alıyorum o şekilde bende artık başın girmesinden korkmuyorm ay aynı ben iki dk nefes alıp veriyorm az ittir diyorum bekliyorum falanevet aynı yerdeyiz sanırım. ilk giriş hiç olmasa bunun için uğrasıcaz ama giriş oluyor.. ben artık telaş etmiyorum o aşamada ama zamana ihtiyacım oluyo yani belki iki dk bile yeter iki dk nefes alabilsem kafası içerdeyken yenicem sanki.. ama işte bizde sönme oluyo o yüzden bişiy yapamıyorum:) tembellik bende aslında şöyle kendi kendime egzersiz yapmak istemiyo falan diilim .. sadece çok zorlamak istemedim.. yani mumu biraz daha kalınlaştıp denemek bana zor gelmiyo sadece zaten eşimle yapıyorum egzersizi niye kendi kendimi zorlayayım diyordum.. ama yine de deneyeceğim bugün eşim gelene kadar. benim sönme olayına bir çözüm bulmam lazım..birazdan çıkıp mesir macunu alcam:)
walla bu yolda herşey mübahtir:) bakıyorum niye tıkanıyoruz sertleşiyo ama çabuk sönüyo öyle olunca da denemeler hep yarım kalıyo.. mesir macunu umarım işe yarar.. yani ona da bişiy diyemiyorum haklı kendince uzun süredir hep benim yüzümden kalakalıyodu öyle ..işe yararsa yani biraz sert kalsın ben o aşamada nerde takıldığımı anlayacağım kendimi ona göre ayarlarım.. :)
Ahaha mesir macunu mantıklı ben artık ön sevişmede yapmıyorum biliyor msn vazelinle eşimin p...sine sürüyorum biraz hareketleniyor sonra pozisyonumu alıyorum o şekilde bende artık başın girmesinden korkmuyorm ay aynı ben iki dk nefes alıp veriyorm az ittir diyorum bekliyorum falan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?