Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Oda olur inşallah zoru atlatmışın:) sıfır acı büyük haz bu gelsin aklına:)

Belinay, duygu.. canlarım, ne yaptınız, merakla bekliyoruz haberlerinizi
Geldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca bende istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcak

Ca
canm sorun olmazsa o videoları bana atar msn mesajla mumkunse ve sandalyeye neden çıkarıyor anlamadım

Geldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca bende istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcak

Kuzum anlıyorum, eşler tembel şu sıra

Üzülme belinaycım salı günü denersiniz, hem o zamana kadar kendini iyice hazırlarsın, inşallah beklediğimiz cümleyi duyarız senden canım benim ^-^

sana katılıyorum ...motiven düştüğü zaman denesen de başarılı olamıyorsun iyiki denememişsin o anda... maalesef bazen düşüncesiz davranıyorlar bilmiyorlar ki biz o safhaya gelene kadar ne savaşlar veriyoruz içimizde ..

[QUOadaNis, post: 40086314, member: 653037"]Kuzum anlıyorum, eşler tembel şu sıra

Üzülme belinaycım salı günü denersiniz, hem o zamana kadar kendini iyice hazırlarsın, inşallah beklediğimiz cümleyi duyarız senden canım benim ^-^
[/QUOTE]
Ins canim yaa hic gayret yok şu erkeklerde....

Aynen canim yaa vurdum duymazlar

günün bilançosu:

hangi aşamadayım: eş denemesi
eş denemesi ne durumda: sadece kafası girdi bir iki cm..
olumsuzluklar: ereksiyon kaybı, p..nin çabuk sönmesi..isteksizlik, geç saatlerde eş denemesi yapma yorgunluk vs., kendi kendine egzersiz yapmama .tembellik... yağ, krem vs. kullanma...hala yenemedim.
olumlular: egzersizlerde başarı; mumu istediğim zaman girdirebilme, hatta daha çok kalınlaştırıp girdirebilme.. vajinaya birşeyler girebiliyor artık buna inanıyorum,egzersiz yaptıkça eş denemesinde kendimi daha rahat hazırlıyorum, eş denemesi yaptıkça eşimle daha rahat konuşabiliyorum, paylaşabiliyorum, soğukluk gidiyo, senin onu yönlendirmene izin veriyo,,hissettiklerimi tam anlamıyla anlamasada durumun farkına varıyor, eskisine nazaran ilerlediğimi biliyorum bu nedenle özgüvenim biraz arttı..eş denemesi yapabileceğim bir iki pozisyonum var hangisinde daha rahat olacağımı biliyorum......

canım işte o aşamayı geçince bu iş bitti senin için ...

güzel bir bilanço olmuş aynı durumlara yakınız ve yapacaz artık yapınca sevincimizi paylaşacaz tembelliğe son vermeliyiz ve bu skntı biran önce bitmeli hem o bir iki santim girince bir gıdıklanma oluyor ben o olayı yakaladım korkum çok yok artık :) veeeeeee sana katılıyorum şekerim eşle deneyince çok güzel oluyor birşeyler paylaşıyoruz falan :)

[QUOTEmiyim ne, post: 40086728, member: 621878"]adetim bitti bugün kalemle egzersize yeniden başlıyorum..hedefim diğer adet dönemime kadar bu durumu atlatmak dua edin kızlaaaaaaarrrrr başardım yazmak istiyorum artık burayaaaa![/QUOTE]

Canim insallah bu ay biter bu is ne ayi hatta kendine bir hafta ya da on gun zaman ver ve yenecegim bu surede de. Sakin bir sonraki adetine yakin zamanlara birakma esli denemeyi cunku belki ilk gun sadece basi girecek diger gun yarisi diger bir gun de hepsi:) ama demek istedigim bu ayi ikiye böl ilk yarisinda egzersizlerimi hergun duzenli yapacagim Ve kendimi rahatlatacagim de ikinci yarisinda da esimle deneyecegim ve basaracagim de, bakarsin okadar bile surmez:)

evet aynı yerdeyiz sanırım. ilk giriş hiç olmasa bunun için uğrasıcaz ama giriş oluyor.. ben artık telaş etmiyorum o aşamada ama zamana ihtiyacım oluyo yani belki iki dk bile yeter iki dk nefes alabilsem kafası içerdeyken yenicem sanki.. ama işte bizde sönme oluyo o yüzden bişiy yapamıyorum:) tembellik bende aslında şöyle kendi kendime egzersiz yapmak istemiyo falan diilim .. sadece çok zorlamak istemedim.. yani mumu biraz daha kalınlaştıp denemek bana zor gelmiyo sadece zaten eşimle yapıyorum egzersizi niye kendi kendimi zorlayayım diyordum.. ama yine de deneyeceğim bugün eşim gelene kadar. benim sönme olayına bir çözüm bulmam lazım..birazdan çıkıp mesir macunu alcam:)

Geldim canim yaa ben cok istiyorum dün esimin üstüne gittim ama cok yorgunum diyip istemiyo ne yapcam bilmiyorum böyle olunca beistede istek falan kalmiyo sali günü izinli o zaman yapalim diyo bilmiyorum artik nasil olcak
Canim mesajlari okurken yazdiklarin dikkatimi cekti.direkt olarak esine hadi gel deneyelim deme geceligini giy hazirlan esin etkilenir zaten birde gec saate birakmayin erkeklerin Istegini cok azaltiyor ozellikle de sabah erken ise gidiyorsa.esine ortada bisey yokken hadi gel deyince gorev gibi gelebilir.benim esim bana demisti ki hadi gel deneyelim diyosun da hemen sertlesme olmazki elimde olmadan gorevmis gibi hissediyorum ve hic istemiyorum.o gunddn sonra on hazirliga cok dikkat ettim.ve cok faydasini gordum.insallah yazdiklarim isine yarar canim

Kizlar yuklenmeyin eşlerinize bu kadar.caktirmadan etkileyin bakin o zaman onlar diyecrk deneyelim diye.ben de artik son zamanlarda kavga etmeye baslamistim.esim hazir olsa bitecekti eminim.esim naz yapinca cok kiziyodum.hatta bagirdim bak dedim bu kadar kalin aparati icime aliyorum da seni mi almiycm.istemiyosan ben de cabalamiyorum dedim.esim itiraf etti bu hastalik beni de etkiledi performansim yok iliski isteyemiyorum demisti cok uzuldum ona.geceliklerimi cikardim giyindim bi kac guzel soz falan baktim ki esimin hosuna gitti.sonra da yendik zaten.ye dikten sonra butun sorunlar bitti.simdi de ben nazlaniyorum:)

Ahaha mesir macunu mantıklı ben artık ön sevişmede yapmıyorum biliyor msn vazelinle eşimin p...sine sürüyorum biraz hareketleniyor sonra pozisyonumu alıyorum o şekilde bende artık başın girmesinden korkmuyorm ay aynı ben iki dk nefes alıp veriyorm az ittir diyorum bekliyorum falan

walla bu yolda herşey mübahtir:) bakıyorum niye tıkanıyoruz sertleşiyo ama çabuk sönüyo öyle olunca da denemeler hep yarım kalıyo.. mesir macunu umarım işe yarar.. yani ona da bişiy diyemiyorum haklı kendince uzun süredir hep benim yüzümden kalakalıyodu öyle ..işe yararsa yani biraz sert kalsın ben o aşamada nerde takıldığımı anlayacağım kendimi ona göre ayarlarım.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…