Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Anlamiyorum ki neden yani yarisina kadar girdi daha da gitmiyo...ittiremiyorrum sonrasinda.. sanki yanlis yerde yanlis tarafa ittirecekmisim gibi hissediyorum

kızlar selam, ben ince aparatı bile yaklaşık 2 cm.den sonra alamıyorum şimdiye kadar uzun zaman aparatlarla çalıştım, kalınlaştırdım aparatları filan. meğer en incesini bile doğru dürüst alamamışım. 2 cm.den sonrasını alamadığımı farkedince vajinanın yapısını biraz inceledim, anladığım kadarıyla zaten o kasılan kaslar vajina girişinden yaklaşık 1.5 2 cm sonra başlıyor. yani ben kasları hiç aşamadım öyle girişlerde takıldım o kasları aşmak için yapmam gereken nedir? acaba kegel egzersizlerini mi yapmalıyım? hiç yapmadım şimdiye dek. yoksa o kaslara gelince durup açılmasını mı beklemeliyim? ya aparat maparat olmasa direk eşimizle, kremdi vazelindi, sürsek girse aparatlarla aşk yaşıyoruz resmen.

günaydın bebeğim dün sonra yapamadık biz uyuduk erkenden çok yorgundu bgn inşallah deneyecem sende ne durumlar

aynen bizde öyle yapıyoruz dur devam et nefes alıyorum falan sonra geri çekiliyorum ama bugün geri çekilmeyecem

Anlamiyorum ki neden yani yarisina kadar girdi daha da gitmiyo...ittiremiyorrum sonrasinda.. sanki yanlis yerde yanlis tarafa ittirecekmisim gibi hissediyorum
aynı durumdayız ama seni telkin edeyim zaten vajinin içinde boşluk var eşinin p...si onun yönünü alıyor nereye ittirrirsem diye değil işte bende tıkanıyorum cesaretim kaçıyor ama benim fakat başaracaaaaaaaz

bak o içerdeki kaslar istem dışıdır sen o kasları fark edince nerden kasıldığını anlarsın kegel denilen egzersizde dünyanın en basit egzersizi. o kaslara gelince açılmasını bekleme işte o kası öğrenince sen açacaksn suanda hangi kas oldugunu bilmediğinden öyle. yani bende eşimin p..sinin başını geçiriyorum biraz ilerliyorum sonra korku oluşuyor benmde o kokruyu yenmem lazım

Bendee yenemiyooorrruuuummmm :'(

yenemiyorum kelimesini bu sayfa kabul etmiyor fundacım, elbette yeneceksin.

Şimdi hangi aşamada olduğunu bizlere yazar mısın, doktora gittin mi, egzersiz yaptın mı?
[/QUOTE]
2 parmak başarılı ama 3 olmadı olmuyor da korkuyorum kasıyorum kendimi yaklasmasına dahi katlanamıyorm

canım yarısından sonra eşin ittirmeye çalışsın. sen derin nefes al ver o sırada eşin ittirsin
aslında o kaslar vajinanın girişinden itibaren başlıyo. sen 2cmlik yeri aşmıın canım. aslında parmakla yapsan kendini nasıl sıktığını anlıcaksın. biz eşmle yaparken ben nasıl gevşiyeceğimi bilmiyodum parmakla yendim o sorunu

yenemiyorum kelimesini bu sayfa kabul etmiyor fundacım, elbette yeneceksin.

Şimdi hangi aşamada olduğunu bizlere yazar mısın, doktora gittin mi, egzersiz yaptın mı?
2 parmak başarılı ama 3 olmadı olmuyor da korkuyorum kasıyorum kendimi yaklasmasına dahi katlanamıyorm[/QUOTE]
ilk egzersizlere başlarkende aynı korkun vardı demi ama bak 2parmak giriyosa 3parmakta girebilir demek beynine bu mesajı ver her zman

Arkadaşlar ben de yenemedim hala geçen denedik ben 3 parmak ve yağ sürdüm hani denerken eşimle kolay olsun dedim ama denk gelmiyor hissedemedim bile üstte altta nasıl olacak anlamadım

Arkadaşlar ben de yenemedim hala geçen denedik ben 3 parmak ve yağ sürdüm hani denerken eşimle kolay olsun dedim ama denk gelmiyor hissedemedim bile üstte altta nasıl olacak anlamadım
denk gelmeyen ne p..si mi? bende denk getirmediğimi düşündüm eşim p...sin ucu girince içerideki kasımı açıp kapadığımda içeride dedi ve bende altta olamıyorum eşim hakimiyeti alsın istemiyorum şimdilik yani

kızlar allah yardımcınız olsun bn yeneli bir buçuk hafta olcak bebiş için uğraşıyrz artk :) allah hayırlısını versin acı yok selluka kız sen hala burda debelenip duruyo musun bn sana ne dedim yenmeden gelme diye korkma dedim kendimi parçaladım burda yap şu işi senin yarıya kadar oldu hadi cnm güzel haberler ver

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…