Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Sen nasıl bir pozisyonda deniyorsun
canım ben altta bazen üstte ama dene dene denk gelmiyor yaaa ama sırtım eşime dönük bunu yapabilirim sanırım olur bide aslında benim hatam o gün parmak yaptım peşine hemen denyecektik onu yerleştirecektik işte benim saçmalamama denk geldi aslında hiç bişey yok yaa biz büyütüyoruz bunu saçma sapan insanları dinledik şimdi yapmamız gereken şeyi yapamıyoruz aksine şimdi de etrafımızdaki bu insanlar çocuk soruyo allahım yaa

Merhaba arkadaşlar ben 3.5 aylık evliyim ve eşimle ilişkiye giremiyorum burada yazılanları okudum ve bana da yardımcı olacağınızı düşündüm. Egzersiz bu işin kesin çözümü gibi görünüyor ancak ben egzersizi düşününce bile Bayılacak gibi oluyorum motivasyona ve aydınlatıcı bilgilere ihtiyacım var nolur bana da yardımcı olun

evet hep saçmalikkar yüzünden bu haldeyiz benim düğünüme bir hafta kala telimiz açık hastanelik olursan haber ver diyenler olsu düşün bu cümleden sonra gelde yap yapabilrsen bizde çocuğumuzu sevecez bu sacmalayanlar nasıl yapmışsa bizde yapacaz inşallah

HAYIR. SIFIRDAN BAŞLİCAM, EGZERSİZ NASIL OLUYOR.
Canım öncelikle sayfanın başında yazılanları iyice bir oku nefes ve kegel egsersizi yapıcaksın ayna egsersizi ile v...nanı tanıman lazım ayna al ve ıkın açıldığını göreceksin azda olsa krndine rahat pozisyon seç ve kulak çubuğu yada benzeri bi aparat seç ve nefes al ver karnın şişerek nefes al ve verirken kulak çubugunu ittirmeye çalış ilk başlangıç bu aşamalarını yaz ki sana ilerlediğinde yardımcı olalım aparat itici geliyosa kuş parmağından başlayabilirsin parmağına z.yağı kayganlaştırıcı krem vb sürerek yine nefesini vererek iteceksin gerisi kolay inşallah çözüme ulaşacaktır yapamayınca pes etme ıkınarak tekrar dene yapana kadar tamammı canım

işte yani seni resmen korkutmuşlar ya işte buna kızıyorum ya sen yapabiliyosun rahat bırak bizi yada iyi bişey söyle hep kötü olmak zorunda değilki o kadar güzel cümleler varken....bunlara aslında kulak tıkıyacaksın ama işte yapamadık neyse yolumuza bakacağız daha olumlu olacağız bunun üstesinden geleceğiz ve aile olacağız çocuklarımız olacak dimi ama

Burda sana motivasyon ve destek verecek iyi yürekli çok insan var canım mersk etme birimiz yapamazsak diğerimiz yetişiriz yeterki sen istekli ol pes etme hangi aşamadasın egsersiz denedin mi ZUZUKU ya anlattım onu bi sayfa geriden oku işk sayfayıda dikkatlice oku sonra kökünü kurıtalım vajinin

Hiç konusmasalar daha iyi ne diye konusırlar anlamıyorum bide gelip sorarlar nasıldı zor du değilmi çok acıdımı bilmem ne sanane ya sanane işte insanlar meraklı ben evlenene kadar konusulan ortamda dahi bulunmazdım ufak tefek şeyler duymustum korkacağım hiç aklıma gelmezdi severek evlendim kolay olur ya derdim bem dinlemedikçe gelip anlattılar ilk gece maceralarını töbe ya boşa geçmiş onca zaman inanın hiç zor değil hiç hemde kanamalar hastanelik olmalar ne bu sanki atardamar

slmm kızlar.. bi sorum olacak.. diyelimki ben şimdi, bu vajiden kurtuldum bebek istiom ama halen zeytinyağ ile eş denemesi yapıom .. yinede hamile kalabilirmiyimki hmm :)

Zukukuya yazdıklarını okudum canım hepsini sırasıyla yapacam adetin bitmesine az kaldı vakit kaybetmeden baslicagim inşallah. Bu konularda çok bilgisizim bu yaşıma kadar kendimi incelemeye bile cesaret edemedim ama sizin desteginizle aşığım inşallah:)

Aynen ben yapmadığım halde birkaç arkadaşa çok basit hiç acımıyor kimseye inanma dedim çok basit dedim ben yaşadım kimse yaşamadı

çok teşekkür ederim ya şimdiden gaza geldim bile bir an önce adetim bitsin başlayayım istiyorum hiç bu kadar zor olacağını tahmin etmemistim daha yeni evli olduğumuz için eşim sorun yaratmıyor ama böyle uzayıp girmesinden korkuyorum

Aynen ben yapmadığım halde birkaç arkadaşa çok basit hiç acımıyor kimseye inanma dedim çok basit dedim ben yaşadım kimse yaşamadı
en iyisini yapmışsın işte olması gerekn bana da evleneceğim zmanalar işe beraber gidip geldiğimiz arkadaş ben 6 ay yapamadım kilitlendim kaldım falan da filan ya koptum ya yok dedim etkilenmmem ama bakıyorum da evet evet sağlam etkilenmişim

Bende evleneli 2ay oldu ve bu durum yıllar almadan yapacaz emin ol

Erteleme canım çalışmalara başla 1.5 sene erteledim ama sonuç pişmanlık çok şükür tani daha uzun erteleyenler var

slmm kızlar.. bi sorum olacak.. diyelimki ben şimdi, bu vajiden kurtuldum bebek istiom ama halen zeytinyağ ile eş denemesi yapıom .. yinede hamile kalabilirmiyimki hmm :)
Kalabilirsin canım zeytinyağ organik zararı olmuyo bende düşünüyorum ve hala zeytinyagı kullanıyorum endişe etmeden çünkü kalanları biliyorum inşallah yenersinde hemen bebişin olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…