- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.681
kızlar yeni bi yöntem daha söyliyim :)
ben böylede denedim işe yaradı :)
p...s küçükken içinize almaya çalışın, öyle olmuyorsa büyükken başını alın sonra küçülsün ve devamınıda alın ve o küçük hali içinizdeyken kegel yapın zaten büyüyor öyle, yani içinizde büyüsün çok rahat bir yöntem
Ya p... sonukken girer mi ki eğer öyle girmesi mumkunse süper aslında ama nasıl olacak ki yoksa belli bi aşamaya kadar sertlesmesi gerekiyor mu Ayy kusura bakmayın kızlar çok açık sordum ama çok umutlandim bu durumdan. Herşeyi denemek lazım burada birbirimizin deneyimlerin fikirlerinden yararlanarak. Yılmadan herseyi denememiz lazimmeraktan deniycem bende.. pns küçükken girebiliyosa çok işe yarar dediğin gibi
Bende denicm canim ya ins olur gercekten girer mi sonukken kaymaz mi öyleYa p... sonukken girer mi ki eğer öyle girmesi mumkunse süper aslında ama nasıl olacak ki yoksa belli bi aşamaya kadar sertlesmesi gerekiyor mu Ayy kusura bakmayın kızlar çok açık sordum ama çok umutlandim bu durumdan. Herşeyi denemek lazım burada birbirimizin deneyimlerin fikirlerinden yararlanarak. Yılmadan herseyi denememiz lazim
Canim bence acirsa zorlama bu sefer de acıyı bagdastirma onunla. Burada yenen arkadaşlar çok güzel açıklamışlar o aşamaya geldikten sonra siz gevsedikce esinizi yönlendirin diyor. Bence sen zaten o aşamaya gelebildeysen kaslarını kontrol etmeyi ogrenmissin yenen arkadaşların tavsiyelerini kullan bence ve eşini sen yönlendir. Tabi yine de yenen arkadaşlar seni bu konuda daha iyi aydinlatirYaaa beni neden kimse takmiyooorrritsin mi kizlaaarr acisada itsin miiiii cevap verin da :)
meraktan deniycem bende.. pns küçükken girebiliyosa çok işe yarar dediğin gibi
Sen bu şekilde mi yendin canim p..s hizli bi şekilde büyüyo ya o sirada canın daha cok acimadi miküçükken giriyor ama çok zor azıcıkta olsa sertleşsin başı girdkten sonra küçülsede gerisi daha kolay itince giriyor sonra bi sakinlrşin bekleyin kegel yapınca içinde büyüyor süper yöntemve yarsıbı alabilenler için çok iyi özellikle
hayır canım acıdığı an beklesin eşin nefes al ver kendini gevşet sonra devam edin zorlama öyle bi daha ki sefere yine acı olacak diye yapamazsnYaaa beni neden kimse takmiyooorrritsin mi kizlaaarr acisada itsin miiiii cevap verin da :)
Canım bence sen evlendikten sonra denemelisin, simdi erken daha bunları düşünmek icin, hem bosuna stres yapiyosun şimdiden, zamanı gelince yaparsın insalah. Simdi gevşeme egzersizleri yapmalısin benceTeşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için yonlenirmeyi denicem inşallah ikinma yöntemini de denemeyi düşünüyorum evlenince bu duyguyu yaşamak istemiyorum çok yıpratıcı gerçekten
ay ağlanacak halimize gülüyorum şu andayaa kızlar öyle girermi yamulur dik olması lazım bi o yana bi bu yana yamulur durur bence zor girmez
deli kız yaay ağlanacak halimize gülüyorum şu andabi oyana bi bu yana sallanıyooo ben baktıkça allanıyoooo Berkay ın İzmirli şarkısı sizlere gelsin
Ayy ne güldüm yaa Allah seni emiiiay ağlanacak halimize gülüyorum şu andabi oyana bi bu yana sallanıyooo ben baktıkça allanıyoooo Berkay ın İzmirli şarkısı sizlere gelsin
ay sen beni güldürdün Allah da seni güldürsündeli kız ya
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?