Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ya maşallah kızlar size.. bu muhabbetleri kaçırdığım için wallahi kıskandım sizi.. ne güzel kaynatmışsınız öyle..

meraktan deniycem bende.. pns küçükken girebiliyosa çok işe yarar dediğin gibi

Ya p... sonukken girer mi ki eğer öyle girmesi mumkunse süper aslında ama nasıl olacak ki yoksa belli bi aşamaya kadar sertlesmesi gerekiyor mu Ayy kusura bakmayın kızlar çok açık sordum ama çok umutlandim bu durumdan. Herşeyi denemek lazım burada birbirimizin deneyimlerin fikirlerinden yararlanarak. Yılmadan herseyi denememiz lazim

Bende denicm canim ya ins olur gercekten girer mi sonukken kaymaz mi öyle

Ya ben de öyle girebilecegini düşünemiyorum ama belki belli bi noktaya geldikten sonra denemek lazım. Ama bunun için acele etmekte lazım kısa sürede tamamen diklesir çünkü bu seferde aceleden olmaz. Ay çok gaza geldim ama yine de deniycem onu

Evet kizlar ben p.. o durumdayken denemiştim , kivriliyodu deliğin oralarda, ama klitorise değdiği icin sen haz alırsın hem de alıştırma olabilir belki, böylece gevşeyip kolaylaştırmış olabilirsiniz. Biraz acıklamam acık oldu ama

Cani
Yaaa beni neden kimse takmiyooorrr itsin mi kizlaaarr acisada itsin miiiii cevap verin da :)
Canim bence acirsa zorlama bu sefer de acıyı bagdastirma onunla. Burada yenen arkadaşlar çok güzel açıklamışlar o aşamaya geldikten sonra siz gevsedikce esinizi yönlendirin diyor. Bence sen zaten o aşamaya gelebildeysen kaslarını kontrol etmeyi ogrenmissin yenen arkadaşların tavsiyelerini kullan bence ve eşini sen yönlendir. Tabi yine de yenen arkadaşlar seni bu konuda daha iyi aydinlatir

Kizlar bi fikir vericem egzersiz yapan ve eşli denemeyi Düşünen Arkadaşlara,cok acık olacak ama belki işine yarayan olabilir ben ilk egzersize başlarken yumurtlama donemindeydim, dolayisiyla o donemde ıslaklık artiyo ve cinsel istekte artarmış , bana cok faydasının oldugunu düşünüyorum, cunku adete yakın bi donemde egzersiz denedim, canım biraz yandı, cunku o donemde ister istemez bi kuruluk ve hassasiyet oluyo

küçükken giriyor ama çok zor azıcıkta olsa sertleşsin başı girdkten sonra küçülsede gerisi daha kolay itince giriyor sonra bi sakinlrşin bekleyin kegel yapınca içinde büyüyor süper yöntem ve yarsıbı alabilenler için çok iyi özellikle

Teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için yonlenirmeyi denicem inşallah ikinma yöntemini de denemeyi düşünüyorum evlenince bu duyguyu yaşamak istemiyorum çok yıpratıcı gerçekten

Sen bu şekilde mi yendin canim p..s hizli bi şekilde büyüyo ya o sirada canın daha cok acimadi mi

Teşekkür ediyorum canım cevap verdiğin için yonlenirmeyi denicem inşallah ikinma yöntemini de denemeyi düşünüyorum evlenince bu duyguyu yaşamak istemiyorum çok yıpratıcı gerçekten
Canım bence sen evlendikten sonra denemelisin, simdi erken daha bunları düşünmek icin, hem bosuna stres yapiyosun şimdiden, zamanı gelince yaparsın insalah. Simdi gevşeme egzersizleri yapmalısin bence

yaa kızlar öyle girermi yamulur dik olması lazım bi o yana bi bu yana yamulur durur bence zor girmez
ay ağlanacak halimize gülüyorum şu anda bi oyana bi bu yana sallanıyooo ben baktıkça allanıyoooo Berkay ın İzmirli şarkısı sizlere gelsin

O sekilde girdiyse tebrikler kizlar inanin yenenlerin cogu suan nasil hamile kalabilirim formunda konusuyolar hadi sizlerde oradaki yerinizi alin sadece birkac saniye kimse olmedi bu yuzden merak etmeyin kan desen zaten egzersizlerle alistirdik zorlama da olmuyor gelmesi bile zor e daha ne olabilirki beklemek icin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…