Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım sen vajiyi yenmeden mi hamile kaldın

Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .[/QUOTE]

aynen bende öyle düşünüyorum en geç 20 martta adet olmam gerekiyodu ama o tarihin üstünden de 6 gün geçti kafamdadelisorular

Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .

aynen bende öyle düşünüyorum en geç 20 martta adet olmam gerekiyodu ama o tarihin üstünden de 6 gün geçti kafamdadelisorular [/QUOTE]
canım sıkma canını.. rahat ol için rahat olsun gerçekten.. hayırlısını dilersin.. sen şimdi vajiyi yenseydim iyi olurdu diye aklınla düşünüyosun dimi ama böylesi hayırlı belki diye rahatlat kendini.. vajiyi sonra halledersin.. ya nerden biliyosun belki de yok.. olsa da olmasa da sen içini ferah tut hayırlısını dile.. sakın şimdi olmasaydı gibi laflar etme e-mi..

Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .

aynen bende öyle düşünüyorum en geç 20 martta adet olmam gerekiyodu ama o tarihin üstünden de 6 gün geçti kafamdadelisorular [/QUOTE]canım bu ayın sonunda test yap o zaman ne olduğu belli olur daha 6 gün geçmiş bu ayın sonunda kesin ortaya çıkar

aynen bende öyle düşünüyorum en geç 20 martta adet olmam gerekiyodu ama o tarihin üstünden de 6 gün geçti kafamdadelisorular
canım bu ayın sonunda test yap o zaman ne olduğu belli olur daha 6 gün geçmiş bu ayın sonunda kesin ortaya çıkar[/QUOTE]

bende öyle düşünüyorum canım ilk defa not etmemişim adetimi ama hatırlıyorum ya 10 ya 13 tü en geç, egzersizlerden biliyorum, bu ay 13 yada 14 ünde olurum diyodum olmadı 2o en geç diyodum ama en net ay sonu belli olcak dediğin gibi hayırlısı ne diyeyim sevinilir mi üzünülür mü hiç bilemiyorum şu an içinde bulunduğum ruh haline

canım bu ayın sonunda test yap o zaman ne olduğu belli olur daha 6 gün geçmiş bu ayın sonunda kesin ortaya çıkar

bende öyle düşünüyorum canım ilk defa not etmemişim adetimi ama hatırlıyorum ya 10 ya 13 tü en geç, egzersizlerden biliyorum, bu ay 13 yada 14 ünde olurum diyodum olmadı 2o en geç diyodum ama en net ay sonu belli olcak dediğin gibi hayırlısı ne diyeyim sevinilir mi üzünülür mü hiç bilemiyorum şu an içinde bulunduğum ruh haline[/QUOTE]üzülme kız herşey allahtan hayırlısı de eminim ki eğer hamileysen iyiki olmuş diyeceksn çok farklı bi duygu sen sadece hayırlısını iste ve bu ayın sonunu bekle bakalım neler olacak bize de haber ver canım

ayy ne güzel konuştum bitanem ya inşallah vardır ümitlenmek istemiyrm inşallah vardır cinsel ilişkim de düzene girmeye başladı git gel olayım artk çok rahat şükür sende durum nedir
bizde kayganlatırıcı kullanmadan yapmaya baladık. git gelde de sıkıntı yok :) sadece hala ilk başlarken kasııyorum :)
rabbim gönlünüze göre versin:)

bizde kayganlatırıcı kullanmadan yapmaya baladık. git gelde de sıkıntı yok :) sadece hala ilk başlarken kasııyorum :)
rabbim gönlünüze göre versin:)
amin canım benimde aynı başı girerken kasıyorum kendimi sonrası çok rahat oluyor alıştım artk

üzülme kız herşey allahtan hayırlısı de eminim ki eğer hamileysen iyiki olmuş diyeceksn çok farklı bi duygu sen sadece hayırlısını iste ve bu ayın sonunu bekle bakalım neler olacak bize de haber ver canım[/QUOTE]

tmam canm inşallah vajiyi yenmiş bi şekilde haber veririm kafam karman çorman kendime bi diyorum saçmalama ne hamileliği sen daha ilişki bile yaşamadın millet aylarca deniyo olmuyo sen nasıl olcan diyorum iki dakika geçiyo bu sancılar şişlik geliyo aklıma ya rabbim nasip ettiyse diyorum git gide saçmalıyorum yani eşim benden heyecanlı şişliğe bakıp bakıp gülüyo 8 aydır vajiyle savaşıyoruz ve daha tık yok ilk defa böyle heyecan hissediyorm eşimde de bende de hep kafamız dalgın nolcak bizim halimiz der gibiydik evin içinde ilk defa ağlama krizlerim yok bu şüpheler yüzünden her deneme başarısız olunca sabahlara kadar ağladığımı hatırlıyorum. duygu yönünden çok yoğun ve karmaşık günler geçiriyorum.

kızlar maşallah size... şu iş bitince rahatlanıyo yani.. ne güsel örnek oluyosunuz .. ben de diyorum ki bi yensem gerisi rahatlayacağım.. kısa sürede normal cinsel hayata dönebiliyo olmak süper motive ediyo:)) az kaldı bizde başaricaz..
mervenidamyy nerdesin kız sen:)

Ben ne yapacagimi bilmiyorum tek parmak soktum oluyor esinle deneme korkuyorum bugün bana o kadar çok şey söylediği ne yspacagimi sasirdim 1.5 senedir ebliyim bi ilerleme yok Ağla krizlerine girdim artik Esim bana yapamiyosan ayrilalim dedi ne olursunuz bana yardim edinnn

Sen bu şekilde mi yendin canim p..s hizli bi şekilde büyüyo ya o sirada canın daha cok acimadi mi

rahat olursan acı yok kasarsan yine acı yok ama baskı var.. ilk girişi böyle yaptım ama vajiyi egzersiz sayesinde yendim, ama bunun da etkisi var
kızlarda orda yırtılacak bişey yok acıda kanda kasmaktan oluyor

canım benim zor zamanlar yaşıyoruz hepimiz için gerçekten benzer.. ama gececek buna inanmak ve eşini de kendi anlamıyorsa inandırmak zorunda..konusun anaşın.. sen egzersizlerin daha çok daha sık yapmaya calış.. tek parmak yetmez .. iki parmakta zorlanıyosan başka bir aparat bul onunla çalış ama çok calış eşine de anlat bu biraz zaman alıcak ama mutlaka gececek diye o da anlasın bunu.. ki onun desteğine ihtiyacın oluyo eş denemesinde ama adım adım .. kimi için adımlar ikişer üçer kimi koşar adım oluyo.. kimi de mesela ben gibi seke seke atıyo:) düzelir.. bu durumlar çok sinir bozucu çok yıpratıcı oluyo o yüzden kırılmasın yüregin.. sinirler yatışınca sakinleyince onunla konuşup durumu anlatmaya çalış ..anlamak zorunda..

ah be güzelim kendinize yazik ediyorsunuz parmak sokmak güzel çünkü oraya biseyin girmesine beynin ikna olmaya başladı aslında p.si daha rahat alirsin çünkü p.s vajinaya göre sekil aliyo parmak daha sert hic aci yok cnm inan bna korkulacak hic bisey yok biliyorum bu söylediklerim sana zor geliyor anliyrm ama zor olan hic bisey yok beynin zorlastiriyo sadece kendine güven kendinizi üzme yin artik

ayyy evett aslında penisi alabilirim ama aparatı tercih ediom.. bide gene yapamıcam ve eşim bana gene kızacak diye korku var birazda o yüzden geciktiriom

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…