- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.721
canım sen vajiyi yenmeden mi hamile kaldınAdet olmadım 2 ay hep sstresten dır diye düşündüm . sonra internetten araştırdım bu şekilde hamile kalanlar vvarmış Test aaldım yoktur ama emin olayım diye ama sok oldum tabi hamileymisim. Nerdeyse on haftalikti bebek öğrendiğimde simdi 28. Haftadayiz vajiyi yenmekte doğumdan sonraya kaldı artik.
Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .[/QUOTE][QUOTalembuselik, post: 40152437, member: 638437"]anladım canım allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bende nerdeyse 2 ay olcak normalde hep 33 35 günde olurum ama bu sefer stresten diye yordum ama bu ani baş dönmeleri falan şüphelendiriyo beni evet internette yazanlar düşürdü aklıma hamile miyim değil miyim diye her gün içime boşalmadığı halde kaçmış olabilir mi olamaz mı onu hesaplayıp duruyorum heveslenmekte istemiyorum hiç
Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .
Test alsan çıkar aslında teste bayağı geçmiş adet inden. Aslında en güzeliyenmek ssonrasında çocuk .
canım bu ayın sonunda test yap o zaman ne olduğu belli olur daha 6 gün geçmiş bu ayın sonunda kesin ortaya çıkar[/QUOTE]aynen bende öyle düşünüyorum en geç 20 martta adet olmam gerekiyodu ama o tarihin üstünden de 6 gün geçti kafamdadelisorular
canım bu ayın sonunda test yap o zaman ne olduğu belli olur daha 6 gün geçmiş bu ayın sonunda kesin ortaya çıkar
bizde kayganlatırıcı kullanmadan yapmaya baladık. git gelde de sıkıntı yok :) sadece hala ilk başlarken kasııyorum :)ayy ne güzel konuştum bitanem yainşallah vardır ümitlenmek istemiyrm inşallah vardır cinsel ilişkim de düzene girmeye başladı git gel olayım artk çok rahat şükür sende durum nedir
Ins. Kuzum denemekte fayda varcanım acımaz ki merak etme kaleyi içerde fethetcek ya da truva gibi:))
amin canım benimde aynı başı girerken kasıyorum kendimi sonrası çok rahat oluyor alıştım artkbizde kayganlatırıcı kullanmadan yapmaya baladık. git gelde de sıkıntı yok :) sadece hala ilk başlarken kasııyorum :)
rabbim gönlünüze göre versin:)
üzülme kız herşey allahtan hayırlısı de eminim ki eğer hamileysen iyiki olmuş diyeceksn çok farklı bi duygu sen sadece hayırlısını iste ve bu ayın sonunu bekle bakalım neler olacak bize de haber ver canım[/QUOTE]bende öyle düşünüyorum canım ilk defa not etmemişim adetimi ama hatırlıyorum ya 10 ya 13 tü en geç, egzersizlerden biliyorum, bu ay 13 yada 14 ünde olurum diyodum olmadı 2o en geç diyodum ama en net ay sonu belli olcak dediğin gibi hayırlısı ne diyeyim sevinilir mi üzünülür mü hiç bilemiyorum şu an içinde bulunduğum ruh haline
bende bende :) darısı diğer kızlara inşallah:) okulda diyolar sende bi değiklik var yüzün gülüyo diye o kdar ki rahatlıyo insan:)amin canım benimde aynı başı girerken kasıyorum kendimi sonrası çok rahat oluyor alıştım artk
anlamaz olur muyum canım 1.5 senedir evliyim ve yeni oldu düşün neler çektiğimi az mı ağlamadm eşimle neler yaşadık şükür eşim cok anlayışlıydı onun bu anlayışına karşılık veremiyrm diye cok ağladm ama şükürler olsun bitti yazık ettim eşime de kendime de ağladığım şey bu muymuş diyorum şimdi bn egzersizi 3 ay önce yaptım sadece tek parmakla sonra baya ara verdim daha sonra eşli denemeye geçtim direk ve oldu
anlamaz olur muyum canım 1.5 senedir evliyim ve yeni oldu düşün neler çektiğimi az mı ağlamadm eşimle neler yaşadık şükür eşim cok anlayışlıydı onun bu anlayışına karşılık veremiyrm diye cok ağladm ama şükürler olsun bitti yazık ettim eşime de kendime de ağladığım şey bu muymuş diyorum şimdi bn egzersizi 3 ay önce yaptım sadece tek parmakla sonra baya ara verdim daha sonra eşli denemeye geçtim direk ve oldu
Sen bu şekilde mi yendin canim p..s hizli bi şekilde büyüyo ya o sirada canın daha cok acimadi mi
canım benim zor zamanlar yaşıyoruz hepimiz için gerçekten benzer.. ama gececek buna inanmak ve eşini de kendi anlamıyorsa inandırmak zorunda..konusun anaşın.. sen egzersizlerin daha çok daha sık yapmaya calış.. tek parmak yetmez .. iki parmakta zorlanıyosan başka bir aparat bul onunla çalış ama çok calış eşine de anlat bu biraz zaman alıcak ama mutlaka gececek diye o da anlasın bunu.. ki onun desteğine ihtiyacın oluyo eş denemesinde ama adım adım .. kimi için adımlar ikişer üçer kimi koşar adım oluyo.. kimi de mesela ben gibi seke seke atıyo:) düzelir.. bu durumlar çok sinir bozucu çok yıpratıcı oluyo o yüzden kırılmasın yüregin.. sinirler yatışınca sakinleyince onunla konuşup durumu anlatmaya çalış ..anlamak zorunda..Ben ne yapacagimi bilmiyorum tek parmak soktum oluyor esinle deneme korkuyorum bugün bana o kadar çok şey söylediği ne yspacagimi sasirdim 1.5 senedir ebliyim bi ilerleme yok Ağla krizlerine girdim artik Esim bana yapamiyosan ayrilalim dedi ne olursunuz bana yardim edinnn
ah be güzelim kendinize yazik ediyorsunuz parmak sokmak güzel çünkü oraya biseyin girmesine beynin ikna olmaya başladı aslında p.si daha rahat alirsin çünkü p.s vajinaya göre sekil aliyo parmak daha sert hic aci yok cnm inan bna korkulacak hic bisey yok biliyorum bu söylediklerim sana zor geliyor anliyrm ama zor olan hic bisey yok beynin zorlastiriyo sadece kendine güven kendinizi üzme yin artikBen ne yapacagimi bilmiyorum tek parmak soktum oluyor esinle deneme korkuyorum bugün bana o kadar çok şey söylediği ne yspacagimi sasirdim 1.5 senedir ebliyim bi ilerleme yok Ağla krizlerine girdim artik Esim bana yapamiyosan ayrilalim dedi ne olursunuz bana yardim edinnn
zorladıysan belki tahriş olmuş olabilir. bepanthol kullan aralıkla canım. birde tahriş varsa zeytinyağ biraz sızlatır sende tahriş olduğunu anlar geçtiğinde denersin söylediğimi. fazla zorlama. çünkü egzersizde amaç kafanı rahatlatmak. 5 dk yap ama mutlu ve umutlu bitir. ama sen acıtırsan beynine acıyı yerleştirirsin buda senin egzersiz süreni gereksiz yere uzatır.
yani ne kadar çok aparat içinde durursa o kadar vajinan açılacak sanma sadece sen beynini ikna etmiş oluyorsun vajinan aparat çıkınca eski haline dönecek bunu unutma. yani şuan pns i alabilecek güçtesin aslında sadece beynini ikna etmek için egzersiz yapmayı tercih ediyosun.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?