- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.741
bende de ondan var arkadaş hamile karnının her aşamasını gönderiyor !çok benciller yaa.. evlenmeden önce başımı bağlamaya çalışanlara sinir olurdum şimdi çocuk soranlara.. işi gücü yok mu bu insanların yabi de okulda bi öğretmen arkadaşım var ha bire çocuğunun videolarını gösterip bak teyzesi oğluşum şunu yaptı bunu yaptı zıkkımın kökü! ve konu yine çocuğa gelir.. sanki ben bilmiyorum evlat sahibi olmanın kıymetini mutluluğunu...
burdayım bebeğim biraz geç katıldım aranıza müsait olamadım ama aklım hep burdaydı eşim çalışıyor biz denemedik iki gündür ay ne yapacam bilmiyorum sönükken mevzusu hoşuma gitti bende öyle deneyim diyorum :) sen ne yaptun sellukacım:)kızlar maşallah size... şu iş bitince rahatlanıyo yani.. ne güsel örnek oluyosunuz .. ben de diyorum ki bi yensem gerisi rahatlayacağım.. kısa sürede normal cinsel hayata dönebiliyo olmak süper motive ediyo:)) az kaldı bizde başaricaz..
mervenidamyy nerdesin kız sen:)
canım snir anında söylemiştir bence yapman için gaza getirmiştir sakin l sen onu düşünme bende dün tartıştım bgn canım cicimimdik yine denemedik biraz zaman geçince başlayacam sakin ol sıkma canını biz burdayız dök içini duyma kocsnın dediklerini kapa kulağınıBen ne yapacagimi bilmiyorum tek parmak soktum oluyor esinle deneme korkuyorum bugün bana o kadar çok şey söylediği ne yspacagimi sasirdim 1.5 senedir ebliyim bi ilerleme yok Ağla krizlerine girdim artik Esim bana yapamiyosan ayrilalim dedi ne olursunuz bana yardim edinnn
yorum yapmak istedim bende hemen hemen seninle aynı sürede evlenmişim daha önce yani. eşim işten gelince dokunca sinir oluyordum ayrı kalsın istiyordum aynı evde uzak kalalım sadece sarmaş dolaş uyusak yeter durumundaydım. neyse sonra ben jinekoloğa gittim bana emla uyuşturucu krem verdi bir heves bir güven tabi yine yapamadım psikoloğa gittim bana vajinusmussun dedi. öncelikle bu hastalık değil burda ki kimse hasta değil sende değilsin! bunu at kafandan. psikoloğa gitsende burda olmayı ihmal etme bende gittim ve artık gitmiyorum çükü burda da aynı gazı ve desteği alıyorum hemde aynı olduğum arkadaslarımla yüzlerini bile görmedğim can yakınlarımla biz burda bambaşka bir aileyiz. sende bizim gibi aşacaksın ve senden ricam psikoloğa gitsen de bize burda aşamalarından bahset. vajinusmusssuz günlere merhaba demek umuduyla inşallah hemen yenersin canımMerhaba hepinize,
Ben 8 Subat'ta evlendim. Hala yapamiyorum. Bir kac denemeden sonra baktim ki olmuyor ve ben daha da geri gidiyorum, hic ilerleme kaydedemiyorum. Yani isten gelince sarilip opmesi bile germeye baslamisti zamanla. İlk baslarda sabaha kadar uyuyamiyor, gece gunduz agliyordum. Esim ilk baslarda cok büyük tepkiler verdi ama alisti o da sanirim. Artik o kadar cok tepki vermiyor, daha ılımlı. En azindan bagirip cagirmiyor. Ama bana gunler geceler haram, aksam olmasini istemiyorum hicİnsallah yorgun gelir de bu gece de denemeyiz diyorum İnternetten arastirdim, bu bir hastalikmis desem de daha yeni yeni ikna edebildim. O sira da sizi buldum. Yalniz degilim dedim. Bana buyuk guc verdi yazdiklariniz, bunu yenen arkadaslarin nasil yendigini
anlatmasi. Hepinize minnettarim.
Psikiyatriye gittim, bana bi ilac verdi,
milyonlarca kadinin bunu yaptigini, cok normal birsey oldugundan bahsetti. Simdi bir de jinekologa gidecegim, yarindan itibaren egzersizlere de baslayacagim. Egzersizleri de ha bugun ha yarin diyerek erteliyorumCunku ondan bile korkuyorum hala ve parmagimla kendime zarar veririm diye de dusunuyorum. Umarim ben de
yenecegim, o zaman yine size yazacagim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Hahaha bende ama bitince de cesur yürek olarak aman abarttin ne oldu vajinan hala yerinde diyorum:) bol telkin dua egzersiz ...yapmaya başladığımızda aynen bu durumdayım kızlar
ay öyle hergün kocasını isteyen kadınları düşününce onların vajisi çok mu geniş diyorum :) sanırım onlarınki istanbul benim ki de kilisHahaha bende ama bitince de cesur yürek olarak aman abarttin ne oldu vajinan hala yerinde diyorum:) bol telkin dua egzersiz ...
Ben ne yapacagimi bilmiyorum tek parmak soktum oluyor esinle deneme korkuyorum bugün bana o kadar çok şey söylediği ne yspacagimi sasirdim 1.5 senedir ebliyim bi ilerleme yok Ağla krizlerine girdim artik Esim bana yapamiyosan ayrilalim dedi ne olursunuz bana yardim edinnn
eşimde bi doktora gidelim yada test yap diye tutturdu bakıp bakıp gülüyo ama ben çok stres yaptım vajiyi aşmadan hamile kalmak ne biliyim millet aylarca uğraşıyo olmuyo daha içime bile girmemişken nasıl hamile olabilirim diyorum ama bugün markete gittim kasıklarımda kasılma ve ağrı oldu hiç olmaz ne biliyim ya psikolojim iyice alt üst sadece adet olmak için dua ediyoum test yapıp heveslenmek istemiyorum
canım bnde senin gibiyim ay başını bekliyorum test için eğer hasta olmazsam test yapıcam ayın başında adet günüm bakalım hayırlısı
Merhaba hepinize,
Ben 8 Subat'ta evlendim. Hala yapamiyorum. Bir kac denemeden sonra baktim ki olmuyor ve ben daha da geri gidiyorum, hic ilerleme kaydedemiyorum. Yani isten gelince sarilip opmesi bile germeye baslamisti zamanla. İlk baslarda sabaha kadar uyuyamiyor, gece gunduz agliyordum. Esim ilk baslarda cok büyük tepkiler verdi ama alisti o da sanirim. Artik o kadar cok tepki vermiyor, daha ılımlı. En azindan bagirip cagirmiyor. Ama bana gunler geceler haram, aksam olmasini istemiyorum hicİnsallah yorgun gelir de bu gece de denemeyiz diyorum İnternetten arastirdim, bu bir hastalikmis desem de daha yeni yeni ikna edebildim. O sira da sizi buldum. Yalniz degilim dedim. Bana buyuk guc verdi yazdiklariniz, bunu yenen arkadaslarin nasil yendigini
anlatmasi. Hepinize minnettarim.
Psikiyatriye gittim, bana bi ilac verdi,
milyonlarca kadinin bunu yaptigini, cok normal birsey oldugundan bahsetti. Simdi bir de jinekologa gidecegim, yarindan itibaren egzersizlere de baslayacagim. Egzersizleri de ha bugun ha yarin diyerek erteliyorumCunku ondan bile korkuyorum hala ve parmagimla kendime zarar veririm diye de dusunuyorum. Umarim ben de
yenecegim, o zaman yine size yazacagim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
bak o korku iyi birşey aslında. mesela ben ilk yendiğimde eyvah yine yapamicam eşim kesin bu defa kızacak dedim, zaman kazanmak için sadece, o an kabızken kullanmıştım iyiydi diye zeytinyağ gelmişti aklıma =)) valla ben kabusumun biteceğini hiç düşünmezdim. sonra denedim 1 saat belki hep kaydı olmadı olmayacak işte dediğim ve burakacağım an eşim kızdı ve ben denemeye devam ettim o korkuyla 5 dk sonra kurtulmuştum.ayyy evett aslında penisi alabilirim ama aparatı tercih ediom.. bide gene yapamıcam ve eşim bana gene kızacak diye korku var birazda o yüzden geciktiriom
Günaydın Kızlar, benim bugün egzersizde 4. günüm. Şimdi işe geldim. 2 gün üstüste yaptım ama dün akşam yapmadım. Sadece tek parmak alıyorum zaten. Bugünde gezmeye gidecez akşam geç gelirsem yine yapamam korkusu var, başlamadan ara verdim sanki. ama burda yazılanları okuyunca tekrar güvenim geldi, Eve gidince yorgunda olsam yapacağım. Hiç birşey evliliğimden önemli değil. Ben gayret ettikçe eşimde gaza geliyor. İlk defa seni böyle gayretli gördüm dedi. Şimdilik olmasa bile egzersiz yapınca, bişeyler yapığımı görünce oda motive oldu. dualarla, egzersizlerle geçireceğiz inşallah. Umudumuzu kaybetmeyelim. Tanımadığım Arkadaşlarım sizleri Seviyorum. En yakınımdakilerle bile bu problemi paylaşamazken sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?