Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende de ondan var arkadaş hamile karnının her aşamasını gönderiyor !

Merhaba hepinize,
Ben 8 Subat'ta evlendim. Hala yapamiyorum. Bir kac denemeden sonra baktim ki olmuyor ve ben daha da geri gidiyorum, hic ilerleme kaydedemiyorum. Yani isten gelince sarilip opmesi bile germeye baslamisti zamanla. İlk baslarda sabaha kadar uyuyamiyor, gece gunduz agliyordum. Esim ilk baslarda cok büyük tepkiler verdi ama alisti o da sanirim. Artik o kadar cok tepki vermiyor, daha ılımlı. En azindan bagirip cagirmiyor. Ama bana gunler geceler haram, aksam olmasini istemiyorum hic İnsallah yorgun gelir de bu gece de denemeyiz diyorum İnternetten arastirdim, bu bir hastalikmis desem de daha yeni yeni ikna edebildim. O sira da sizi buldum. Yalniz degilim dedim. Bana buyuk guc verdi yazdiklariniz, bunu yenen arkadaslarin nasil yendigini
anlatmasi. Hepinize minnettarim.
Psikiyatriye gittim, bana bi ilac verdi,
milyonlarca kadinin bunu yaptigini, cok normal birsey oldugundan bahsetti. Simdi bir de jinekologa gidecegim, yarindan itibaren egzersizlere de baslayacagim. Egzersizleri de ha bugun ha yarin diyerek erteliyorum Cunku ondan bile korkuyorum hala ve parmagimla kendime zarar veririm diye de dusunuyorum. Umarim ben de
yenecegim, o zaman yine size yazacagim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

burdayım bebeğim biraz geç katıldım aranıza müsait olamadım ama aklım hep burdaydı eşim çalışıyor biz denemedik iki gündür ay ne yapacam bilmiyorum sönükken mevzusu hoşuma gitti bende öyle deneyim diyorum :) sen ne yaptun sellukacım:)

canım snir anında söylemiştir bence yapman için gaza getirmiştir sakin l sen onu düşünme bende dün tartıştım bgn canım cicimimdik yine denemedik biraz zaman geçince başlayacam sakin ol sıkma canını biz burdayız dök içini duyma kocsnın dediklerini kapa kulağını

yorum yapmak istedim bende hemen hemen seninle aynı sürede evlenmişim daha önce yani. eşim işten gelince dokunca sinir oluyordum ayrı kalsın istiyordum aynı evde uzak kalalım sadece sarmaş dolaş uyusak yeter durumundaydım. neyse sonra ben jinekoloğa gittim bana emla uyuşturucu krem verdi bir heves bir güven tabi yine yapamadım psikoloğa gittim bana vajinusmussun dedi. öncelikle bu hastalık değil burda ki kimse hasta değil sende değilsin! bunu at kafandan. psikoloğa gitsende burda olmayı ihmal etme bende gittim ve artık gitmiyorum çükü burda da aynı gazı ve desteği alıyorum hemde aynı olduğum arkadaslarımla yüzlerini bile görmedğim can yakınlarımla biz burda bambaşka bir aileyiz. sende bizim gibi aşacaksın ve senden ricam psikoloğa gitsen de bize burda aşamalarından bahset. vajinusmusssuz günlere merhaba demek umuduyla inşallah hemen yenersin canım

Hahaha bende ama bitince de cesur yürek olarak aman abarttin ne oldu vajinan hala yerinde diyorum:) bol telkin dua egzersiz ...
ay öyle hergün kocasını isteyen kadınları düşününce onların vajisi çok mu geniş diyorum :) sanırım onlarınki istanbul benim ki de kilis anam ne korkuyorsam işte PSİKOLOJİK hep millet yüzünden. hiç unutmam bir ara dediler ki kuzenin hastaneye kaldırılacaktı ilk geceden o zamandan sonra duyduğum her hurafeler beni yedi bitirdi vajinusmus yaptı

Esim uyuyor, ben uykusuz. Tlf elimde gorunce bir de yazma kimseye, sorma, anlatma, hele de internette sakın ha sakın diyor. Sonucta tanimadigim insanlarmis... Ama zaten bunu tanidiklarimla konusamam ki

Ben taa lise yillarimdayken sinif arkadasimin ablasi hemsireydi, ve acil nobetinden donunce Bir is adaminin sekreteriyle is pisirirken kadinin kasıldigını ve kilitlendiklerini, ust uste o sekilde acile getirildiklerini anlatmisti kahkahalarla, cok gulmustum ben de ama su an ki korkum belki de odur, ya kilitlenirsek, acillik olursak biz de oyle? diye dusunuyordum dugunden once de Bir de, bir arkadasim, ertesi gun yalpalayarak yürüdüğünü soylemisti. Tabi bunlar hatirladiklarim, hafizamda olanlar... Daha neler vardir bilincaltimda Allah bilir.

Günaydın Kızlar, benim bugün egzersizde 4. günüm. Şimdi işe geldim. 2 gün üstüste yaptım ama dün akşam yapmadım. Sadece tek parmak alıyorum zaten. Bugünde gezmeye gidecez akşam geç gelirsem yine yapamam korkusu var, başlamadan ara verdim sanki. ama burda yazılanları okuyunca tekrar güvenim geldi, Eve gidince yorgunda olsam yapacağım. Hiç birşey evliliğimden önemli değil. Ben gayret ettikçe eşimde gaza geliyor. İlk defa seni böyle gayretli gördüm dedi. Şimdilik olmasa bile egzersiz yapınca, bişeyler yapığımı görünce oda motive oldu. dualarla, egzersizlerle geçireceğiz inşallah. Umudumuzu kaybetmeyelim. Tanımadığım Arkadaşlarım sizleri Seviyorum. En yakınımdakilerle bile bu problemi paylaşamazken sizlerle paylaşmak beni çok mutlu ediyor.

Canım Merhaba;
Sakın umutsuzluğa kapılma, bence eşinde o söylediğine pişman olmuştur. Sen hiç olmasa bile agzersizlere devam edersen, içinden gelmese bile yaparsan oda motive olur. sakın olumsuz düşünme. Evliliğini yıpratma, Polyanacılık yap demiyorum ama eşine ona ihtiyacın olduğunu söyle, sen olmazsan başaramam de. Bu sadece benim değil bizim problemimiz de. Ben bu durumu aşmayı istiyorum, yanımda olmanı istiyorum de. Bir şeyleri bırakmak en kolayı önemli olna zoru başarmak. ayrılınca sorun bitmiyor, bu bir çözüm değil sadece bu sorundan kaçmak. inanıyorum ki bu sitede tanımadığımız insanların deneyim ve destekleri ile AŞACAĞIZ.
Ben senin yaşadıklarının 10 katını yaşadım. Hatta dün düşündümde yazsam roman olur sözü tam benlik. Aynı durumdayız bitanem. yeterki inancını kaybetme...

Canım sürtünme yoluyla hamile kalan birkaç kişi tanıyorum, yani hamile kalman mümkün. Bu illeti yenmeden hamile kalmak istemediğini biliyorum, ama bir düşünsene yıllarca uğraşıp çocuk sahibi olamayan insanlar da var o yüzden ne kadar kötü bir şey olabilir ki birtanem. Vajinismuslu bir arkadaş tanıdım, 2 çocuk sahibi, 2. çocuğunu dünyaya getirdikten sonra bu illeti yenmişti, tedavi olarak. Bir bebeğin olacaksa bile, yalnız değilsin canım, bu durumda bebek sahibi olan insanlar çok, eninde sonunda da yenmişler. Üzülme, eczaneden test alıp uygula, sonucunu bizlere de yazmayı unutma :)

Canım ne kadar içten yazmışsın, kendimi gördüm yazdıklarında. Eşinin öpüp sarılmalarında duyduğun gerilme hissi, gece-gündüz ağlaman.. Vajinismus bir hastalık değil birtanem yani bizler aslında hiçbir zaman hasta olmadık, bu illet bir bulgudan ibaret. Yani bilinçaltımızda oluşan bir durum. Toplum baskısı, özellikle erkek çocukların bu kadar rahat yetiştirilip, kız çocukların baskı altında büyütülmesi, bacaklarını kapat ayıp gibi, uğradığımız cinsel istismarlar, toplumdan duyduğumuz ilk gece korku dolu hikayeleri, kızlık zarı efsaneleri.. daha birçok sebep, zihnimizde yanlış düşüncelerin oluşmasına yol açtı ve bu hale geldik zamanla. Bu düşüncelerin hiçbiri doğru değil, yani korkuların gerçekte yok, beynin sana bir oyun oynuyor, buna izin verme birtanem.

Erteleme, mutluluğunu daha fazla geciktirmeden egzersizlerine başla. Hangi aşamada ne yapman gerektiğini bizler sana yazarız, vajina boşluktan ibaret canım, istesen de kendine bir zarar veremezsin. Kızlık zarın bozulduğunda çok sıra dışı bir olay yoksa ki olmaz endişelenme ya birkaç damla açık renkli bir kan gelir ya da hiç kanama olmaz zarın esnekse eğer. Korkulacak hiçbir şey yok, yaptığın her egzersizde, her adımda ne kadar kolay olduğunu göreceksin tatlım, kendi gücünü gördükçe kendine daha fazla güven duyacaksın. Her aşamada bizlere yaz, tabii ki sende yeneceksin inşallah, şimdiye kadar hiç yenemeyen duymadım, Lütfen geciktirme egzersizlerini, bizler buradayız yardımcı olmak için.

ayyy evett aslında penisi alabilirim ama aparatı tercih ediom.. bide gene yapamıcam ve eşim bana gene kızacak diye korku var birazda o yüzden geciktiriom
bak o korku iyi birşey aslında. mesela ben ilk yendiğimde eyvah yine yapamicam eşim kesin bu defa kızacak dedim, zaman kazanmak için sadece, o an kabızken kullanmıştım iyiydi diye zeytinyağ gelmişti aklıma =)) valla ben kabusumun biteceğini hiç düşünmezdim. sonra denedim 1 saat belki hep kaydı olmadı olmayacak işte dediğim ve burakacağım an eşim kızdı ve ben denemeye devam ettim o korkuyla 5 dk sonra kurtulmuştum.
aslında bize kızmadıklarından biz az deniyoruz ve acemiyiz şuan az denemekle olmaz, ilk denemede uzun uzun pes etmeden OLANA KADAR denemek lazım bence.

Günaydın canım, çok azimlisin maşallah, bu çabalarının meyvesini en kısa zamanda toplayacağına inanıyorum. Hem kendine hem arkadaşlarına cesaret veriyorsun. Egzersizlerini bir gün bile aksatmak istememen çok hoşuma gitti, bu konuda korkma vajinaya alınan herhangi bir aparatı, cismi hangi boyutta aldıysan yine aynı şeklide alabilirsin, artık nasıl alınacağını biliyorsun, zihnin yavaş yavaş ikna oluyor. İnşallah en kısa zamanda hepinizden güzel haberler duyarız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…