- 26 Mart 2015
- 7
- 2
- 88
- 44
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.761
merhaba arkadaşlar 1 yıl önce bende sizler gibi bu illetle mücadele ediyordum ki hatta vajinismus kadını hamile kalabilirmi die konu açmıştım görmüşsünüzdür. fakat artık böle bi sorunum yok çok şükür. sitenin birine yönlendirildim oraya üye olduktan sonra 1 haftada bu iş bitti ne çekmişim ya çok kolaymış meğer.hamile kaldım ve oğlum dünyaya geldi 3 buçuk aylık ve dünyalar benim oldu allah kimseye yaşatmasın. aksamadan yapılan egzersizlerle kesin çözüm...
Canım ne kadar içten yazmışsın, kendimi gördüm yazdıklarında. Eşinin öpüp sarılmalarında duyduğun gerilme hissi, gece-gündüz ağlaman.. Vajinismus bir hastalık değil birtanem yani bizler aslında hiçbir zaman hasta olmadık, bu illet bir bulgudan ibaret. Yani bilinçaltımızda oluşan bir durum. Toplum baskısı, özellikle erkek çocukların bu kadar rahat yetiştirilip, kız çocukların baskı altında büyütülmesi, bacaklarını kapat ayıp gibi, uğradığımız cinsel istismarlar, toplumdan duyduğumuz ilk gece korku dolu hikayeleri, kızlık zarı efsaneleri.. daha birçok sebep, zihnimizde yanlış düşüncelerin oluşmasına yol açtı ve bu hale geldik zamanla. Bu düşüncelerin hiçbiri doğru değil, yani korkuların gerçekte yok, beynin sana bir oyun oynuyor, buna izin verme birtanem.
Erteleme, mutluluğunu daha fazla geciktirmeden egzersizlerine başla. Hangi aşamada ne yapman gerektiğini bizler sana yazarız, vajina boşluktan ibaret canım, istesen de kendine bir zarar veremezsin. Kızlık zarın bozulduğunda çok sıra dışı bir olay yoksa ki olmaz endişelenme ya birkaç damla açık renkli bir kan gelir ya da hiç kanama olmaz zarın esnekse eğer. Korkulacak hiçbir şey yok, yaptığın her egzersizde, her adımda ne kadar kolay olduğunu göreceksin tatlım, kendi gücünü gördükçe kendine daha fazla güven duyacaksın. Her aşamada bizlere yaz, tabii ki sende yeneceksin inşallah, şimdiye kadar hiç yenemeyen duymadım, Lütfen geciktirme egzersizlerini, bizler buradayız yardımcı olmak için.
Canım ne kadar içten yazmışsın, kendimi gördüm yazdıklarında. Eşinin öpüp sarılmalarında duyduğun gerilme hissi, gece-gündüz ağlaman.. Vajinismus bir hastalık değil birtanem yani bizler aslında hiçbir zaman hasta olmadık, bu illet bir bulgudan ibaret. Yani bilinçaltımızda oluşan bir durum. Toplum baskısı, özellikle erkek çocukların bu kadar rahat yetiştirilip, kız çocukların baskı altında büyütülmesi, bacaklarını kapat ayıp gibi, uğradığımız cinsel istismarlar, toplumdan duyduğumuz ilk gece korku dolu hikayeleri, kızlık zarı efsaneleri.. daha birçok sebep, zihnimizde yanlış düşüncelerin oluşmasına yol açtı ve bu hale geldik zamanla. Bu düşüncelerin hiçbiri doğru değil, yani korkuların gerçekte yok, beynin sana bir oyun oynuyor, buna izin verme birtanem.
Erteleme, mutluluğunu daha fazla geciktirmeden egzersizlerine başla. Hangi aşamada ne yapman gerektiğini bizler sana yazarız, vajina boşluktan ibaret canım, istesen de kendine bir zarar veremezsin. Kızlık zarın bozulduğunda çok sıra dışı bir olay yoksa ki olmaz endişelenme ya birkaç damla açık renkli bir kan gelir ya da hiç kanama olmaz zarın esnekse eğer. Korkulacak hiçbir şey yok, yaptığın her egzersizde, her adımda ne kadar kolay olduğunu göreceksin tatlım, kendi gücünü gördükçe kendine daha fazla güven duyacaksın. Her aşamada bizlere yaz, tabii ki sende yeneceksin inşallah, şimdiye kadar hiç yenemeyen duymadım, Lütfen geciktirme egzersizlerini, bizler buradayız yardımcı olmak için.
Tesekkur ederim evet oyle ama yasadiklarim, hissettiklerim... Dahasi da var tabi, ilk haftalarda ozellikle onun o cok tepki verip bagirip cagirdigi zamanlarda, adamin karsisinda titriyordum, insallah zorla yapmaya kalkmaz diye ettigim dualar, istedigim birseyi soyleyemezdim mesela, tv.nin kanali bile degistir diyemiyordum, sanki hic birseye hakkim yokmus gibi hissediyordum, oysa o birbirimizi cok severek evlendik.. Basarisiz denemelerde hic tanimadigim bir adam oluyordu, ben agliyorum o bagiriyor, aglamama bile kiziyor... Birgun birden bire cok sakin karsiladi, belki akli basina geldi belki birinden akıl aldi, bilemiyorum. Ama her ne olduysa cok sukur iyi oldu. Neyse bugun basliyorum egzersizlere insallah.
Benim gittigim psikiyatrist devlet hastanesinde, yani adam ilaci yazdi ama ilac hersey demek degil, senin de gayretin cok onemli dedi, ilaci kullan, denemelere devam edin, olsa da, olmasa da 1 ay sonra tekrar gel
dedi. Gittiğim zaman yazarim yine dr.la konustuklarimizi.
Adanis ve diğer kızlar siz melek misiniz? Allah iyi ki sizi bulmamı sağladı artık kendime güvenim ve yenecegime dahil inancım var mutluyum mutluuu :)
Arkadaşlar bende vajinismus hastasıyım suan tedavi görüyorum ama . . eş denemesini geçemiyorum . .parmak egzersizlerinde ben kendimyapabiliyorum . ama es denemesini geçemiyorum ne yapmalıyım .. .aparat kullanmak istemiyorum .
gittiğim doktorum . .şuan onları kullanmamı istemiyor.. sadece ben eşimin parmağıyla denemem gerekiyor. .kendim yapıyorum ama ona izin vermiyorum .. cumartesiye kadar.. çözmem lazım yoksa öbür ödeve geçemem .. ofCanım parmak egzersizinde hangi aşamaya geldin, 2 ya da 3 parmağını birleştirip rahat bir şekilde alabiliyor musun birtanem? Bir de nacizane bir sorum daha olacak, aparatı niçin kullanmak istemiyorsun, korkuyor musun yoksa ilk denemeyi eşinle mi yapmak istiyorsun?
gittiğim doktorum . .şuan onları kullanmamı istemiyor.. sadece ben eşimin parmağıyla denemem gerekiyor. .kendim yapıyorum ama ona izin vermiyorum .. cumartesiye kadar.. çözmem lazım yoksa öbür ödeve geçemem .. of
Nefes egzersizlerini bilmiyorum . .kendim yaparken hiç sıkıntı çekmiyorum .. sorun eşimle kasıyorum kendimi çak fazla . .oda bırakıyor hemen .. dün gece ilk denememizde onunla yapamadım die sıktığım için kendimi çekip gitti içeriye .. onunla denemeden nasıl başarabilirim .. çok ağır bir yük var üzerimde ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım ..Aslında eşinin parmağını almak, kendi parmağını almaktan çok daha kolay biliyor musun. Dışardan herhangi bir cismin vajinana girdiğini gördüğünde ve kabullendiğinde beynin kolayca ikna olur. Doktorun sana bu yüzden bu ödevi vermiş, eşine izin vermelisin, senin için ne kadar zor olduğunu biliyorum, kaygılarını da biliyorum ama bir kere müsaade etsen ne kadar kolay olduğunu göreceksin. Zoru başarmışsın sen kendi parmağını alarak, ben serçe parmağımın ilk boğumunu alana kadar neler çekmiştim, maşallah sana cesur kızsın. Biraz dişini sık, eşin parmağını sakince içeri doğru ittirsin, korktuğun yerde dursun, yönlendir eşini, ama parmağını içinden çıkarmasın, dakikalarca da kalabilir, vajinan nesneye alışacak ve böylece girişine izin verecek. Her cm de ya da ilerlediği her noktada bunu yapın, izin verdiğin noktaya kadar gelsin eşin, sen istediğin noktada durdur ve parmağı içinde beklet. Nefes egzersizlerini biliyorsun değil mi güzelim, onları da ihmal etme alırken, çok faydasını görüyor insan.
Nefes egzersizlerini bilmiyorum . .kendim yaparken hiç sıkıntı çekmiyorum .. sorun eşimle kasıyorum kendimi çak fazla . .oda bırakıyor hemen .. dün gece ilk denememizde onunla yapamadım die sıktığım için kendimi çekip gitti içeriye .. onunla denemeden nasıl başarabilirim .. çok ağır bir yük var üzerimde ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım ..
kızlaarrr mutluyuum. kulak çubuğunu 2cm falan aldım ve çok kolaydııı. şimdi napıcam?
Nefes egzersizlerini bilmiyorum . .kendim yaparken hiç sıkıntı çekmiyorum .. sorun eşimle kasıyorum kendimi çak fazla . .oda bırakıyor hemen .. dün gece ilk denememizde onunla yapamadım die sıktığım için kendimi çekip gitti içeriye .. onunla denemeden nasıl başarabilirim .. çok ağır bir yük var üzerimde ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım ..
Şimdi 2 kulak çubuğunu almayı deneyeceksin tatlım :)) aparatını biraz daha kalınlaştırarak devam edebilirsin. Bu arada harikasın :)
ben parmak yapıyorum kulak çubuğu sert bişi ve dik bişey batmıyomu ) sonuçta p..de bir et parçası ben parmakla özleştirdim. oçubuğu almak daha başarılı bence, afferin bizeee :)Şimdi 2 kulak çubuğunu almayı deneyeceksin tatlım :)) aparatını biraz daha kalınlaştırarak devam edebilirsin. Bu arada harikasın :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?