- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #189.781
parmakta hangi aşamadasın canımbende parmakla deniyorum .. çubuk evet can yakabilir parmak daha iyi .
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
parmakta hangi aşamadasın canımbende parmakla deniyorum .. çubuk evet can yakabilir parmak daha iyi .
ben parmak yapıyorum kulak çubuğu sert bişi ve dik bişey batmıyomu ) sonuçta p..de bir et parçası ben parmakla özleştirdim. oçubuğu almak daha başarılı bence, afferin bizeee :)
bende parmakla deniyorum .. çubuk evet can yakabilir parmak daha iyi .
korkucak bişey yok .. ki parmakla dene çok güzel bişeyy
serçe parmak - işaret parmak geçtim çok rahat yapıyorum ama . . eşimin parmağıyla denemem gerekir .. ona izin veremiyorumparmakta hangi aşamadasın canım
ayy korkma sende çubukla rahat ediyorsun demekki, herkes farklı farklı canım. öxür dilerim. devam ettyaa siz diyince korktum ya aynen yapmıyim bari offf
ben parmak yapıyorum kulak çubuğu sert bişi ve dik bişey batmıyomu ) sonuçta p..de bir et parçası ben parmakla özleştirdim. oçubuğu almak daha başarılı bence, afferin bizeee :)
bende parmakla deniyorum .. çubuk evet can yakabilir parmak daha iyi .
canım yaparsın en azından yapmaya niyet etmişsin , başlamak başarmanın yarısı, çubuğu aldığındaki sevinci düşün. çubukla yapan çok insan var. sende böyle denedin devam et. herkes deneyimini paylaşıyor, olumlu olumsuz, belki birilerine çare oluruz diye. Lütfen inancını kaybetmeyapamıyorum parmakla. şimdi hiç bi şeyle yapamıyorum...
canım snir anında söylemiştir bence yapman için gaza getirmiştir sakin l sen onu düşünme bende dün tartıştım bgn canım cicimimdik yine denemedik biraz zaman geçince başlayacam sakin ol sıkma canını biz burdayız dök içini duyma kocsnın dediklerini kapa
HIc uzme kendini hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz ben 7 yillik evliyim hic birsey yapmadim sadece agladim 7 yil ama simdi parmagimi aliyorum diye nasil mutlu olduk birakma kendini devam et.allahin izniyle bizde basaricaz.Eşime de üzülüyorum onunda hakki 1.5 sene olmuş daha ortada bisey yok nazil yapacam ne yapacam bilmiyorum
Bana da parmak daha rahat geldi ama kişiden kişiye değişiyor kimi parmak çok zor aparatla yenmek daha kolay diyor kimi parmakla yendigini söylüyor herkesin rahat ettiği bi pozisyon var demekki ne güzel en azından neyde rahatız neyde değiliz bunu farkedebilmisiz bu bile çok iyi bi ilerleme. Önemli olan da zaten kendimizi nasıl rahat hissettigimizi öğrenmek
AYNI BİZDE 10 YILLIK VAJİNİLİYİM :) 1 PARMAĞA SEVİNDİK :)HIc uzme kendini hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz ben 7 yillik evliyim hic birsey yapmadim sadece agladim 7 yil ama simdi parmagimi aliyorum diye nasil mutlu olduk birakma kendini devam et.allahin izniyle bizde basaricaz.
HIc uzme kendini hepimiz ayni seyleri dusunuyoruz ben 7 yillik evliyim hic birsey yapmadim sadece agladim 7 yil ama simdi parmagimi aliyorum diye nasil mutlu olduk birakma kendini devam et.allahin izniyle bizde basaricaz.
AYNI BİZDE 10 YILLIK VAJİNİLİYİM :) 1 PARMAĞA SEVİNDİK :)
Cnm acaba ayni doktora mi gidiyoruz bende senle ayni odevleri yapiyorum ve ayni sekilde kendim rahat yaliyorum alistim ama esimle rahat olamiyorumgittiğim doktorum . .şuan onları kullanmamı istemiyor.. sadece ben eşimin parmağıyla denemem gerekiyor. .kendim yapıyorum ama ona izin vermiyorum .. cumartesiye kadar.. çözmem lazım yoksa öbür ödeve geçemem .. of
Kızlar gittiğiniz dr alanı ne cinsel terpi mi jinekolog mu ? nedir özelmi devletmi ne kadar ?Cnm acaba ayni doktora mi gidiyoruz bende senle ayni odevleri yapiyorum ve ayni sekilde kendim rahat yaliyorum alistim ama esimle rahat olamiyorum
Erkeklerin hepsi ayni canim sabirsizlar ben de senin gibiyim kendim rahatca yapiyorum ama esimle yaparken zorlaniyorum ama birazda olsa basariyorum sen de basarirsin.Nefes egzersizlerini bilmiyorum . .kendim yaparken hiç sıkıntı çekmiyorum .. sorun eşimle kasıyorum kendimi çak fazla . .oda bırakıyor hemen .. dün gece ilk denememizde onunla yapamadım die sıktığım için kendimi çekip gitti içeriye .. onunla denemeden nasıl başarabilirim .. çok ağır bir yük var üzerimde ne yapacağımı bilmiyorum çok bunaldım ..
Ozel cnm benim gittigim cinsel terapist ve bugune kadar tedavi etmedigi kimse yokmus yaklasik 46 bin kadini iyilestirmis ben internetten bulmustum 5 6 seansta cozuyormus ama arkadasin dedifi gibi her hafta odev veriyor ve yapmadan gelmeyin diyor ilerlememiz icin haftalik odevleri tam yapmamiz gerek.ucreti ve doktorun adini burdan yazmam dogru olur mu bilmiyorum cnm.Kızlar gittiğiniz dr alanı ne cinsel terpi mi jinekolog mu ? nedir özelmi devletmi ne kadar ?
ÖZELDEN yazar mısın canımOzel cnm benim gittigim cinsel terapist ve bugune kadar tedavi etmedigi kimse yokmus yaklasik 46 bin kadini iyilestirmis ben internetten bulmustum 5 6 seansta cozuyormus ama arkadasin dedifi gibi her hafta odev veriyor ve yapmadan gelmeyin diyor ilerlememiz icin haftalik odevleri tam yapmamiz gerek.ucreti ve doktorun adini burdan yazmam dogru olur mu bilmiyorum cnm.