• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bak o korku iyi birşey aslında. mesela ben ilk yendiğimde eyvah yine yapamicam eşim kesin bu defa kızacak dedim, zaman kazanmak için sadece, o an kabızken kullanmıştım iyiydi diye zeytinyağ gelmişti aklıma =)) valla ben kabusumun biteceğini hiç düşünmezdim. sonra denedim 1 saat belki hep kaydı olmadı olmayacak işte dediğim ve burakacağım an eşim kızdı ve ben denemeye devam ettim o korkuyla 5 dk sonra kurtulmuştum.
aslında bize kızmadıklarından biz az deniyoruz ve acemiyiz şuan az denemekle olmaz, ilk denemede uzun uzun pes etmeden OLANA KADAR denemek lazım bence.

bana kalsa devam ederim zaten genelikle biz hep 1 saat kadar denioz sonra olmayınca eşim kalkıp gidio .. bi kaç kez devam edelim dedim yok deyince bende üsteleyemedim :)

bana kalsa devam ederim zaten genelikle biz hep 1 saat kadar denioz sonra olmayınca eşim kalkıp gidio .. bi kaç kez devam edelim dedim yok deyince bende üsteleyemedim :)
ön svşmeyi uzun tutmayın zeytinyağ sürerseniz vajina içine. zaman kazanmış olursunuz. zaten biz tedirgin olduğumuzdan ön sevşme olsada tedirginlik anında ıslaklık kuruyor ve ön sevşme bir nevi bu durum için zaman kaybu girişi daha az deneme durumu oluyor.

bende SANDOZ anestol pomad kullandım doktor vermıstı bende bır kac kere denedım 0olmamıştı ama 10 kasım gunu unutmayacagım gun oldu :) eşim vazgecmedi sagolsun husran olmadı hatta ben olmadı sandım uyusuk oldugu ıcın bebıs olsun dıye bacaklarımı kaldırdım 10 dakıka durdum ve bır kalktım kı afedersın kanı gorunce sok oldum meger basarmısız ..tabı uyusukluk gecınce baya agrı oldu oturamadım bıle :) ama sonra gecıyor tabı
Bnde wemcaine kullandm elma fln uyustu ama korkudan eşimi yaklaştrmadm:(

Kızlar bişey soracaktım ya bu nefes işini hala çözebilmis değilim hatta ıkınmayı da beceremiyorum :) egzersiz esnasında nefes alırken karnimizi mi sisirecegiz yoksa gogsumuze mi alacağız nefesimizi.

c
Kızlar bişey soracaktım ya bu nefes işini hala çözebilmis değilim hatta ıkınmayı da beceremiyorum :) egzersiz esnasında nefes alırken karnimizi mi sisirecegiz yoksa gogsumuze mi alacağız nefesimizi.

Canım ben parmak yaparken karnımı şişiriyorum verirken parmağı itiyorum. ama normalde kegel yaparken sadece vajinayı haraket ettiriyorum acaba doğru yapıyormuyum biri abanda söylesin.

Oncelikle herkese merhabalar diyorum arkadaşlar.Kadınlar kulübünü 7 ay önce takip edip yazıları okumaya başladım..ve o gün hayatım değişmeye başladı..herkese sonsuz kere teşekkür ederim..sizler sayesinde vajinismusu kendi kendime YENDİM!!5 yıllık evliyim.ve bu korkunç kabusu 5 yıl yaşadım..dayanilmazdi..doktora gitmedim gidemedim.hep geri attım.sağolsun eşim beni hiç zorlamadi kirmadi.ama ben kendimi çok yıprattim.psikolojim bozuldu.sinirli paranoyak depresif biri olup çıktım..sonra bi gece burda bu problemi kendi kendine yenenler in anlattiklariyla içimde bi umut oluştu..yavaşça parmak egzersizlerini denemeye karar verdim.ve ilk gün küçük parmagimin ve orta parmagimin hiç acimadan girdiğini görünce basaracagima kesinlikle inandım. Parmak egzersizlerinden sonra aparatlara geçtim.sonradaaa..27 mart gecesi hiç acı sızı ağrı olmadan eşimle beraber oldum.inanamadim!!!hersey bitmişti..ve şimdi inanılmaz mutlu geceler yaşıyoruz...

burda yediğini yazan arkadaşlara çok ozenirdim allahım dualarimi kabul etti yendim bende..ve yendiğimi yazıyorum.kızlar bunu kendimize biz yapıyoruz.hiç bisey kafamizdaki gibi değil..ve inanılmaz basit bir olaymis.hhep kendimizi sıkıp acı ağrı olacak diye düşündüğümüzdenmiş bunlar.

Oncelikle herkese merhabalar diyorum arkadaşlar.Kadınlar kulübünü 7 ay önce takip edip yazıları okumaya başladım..ve o gün hayatım değişmeye başladı..herkese sonsuz kere teşekkür ederim..sizler sayesinde vajinismusu kendi kendime YENDİM!!5 yıllık evliyim.ve bu korkunç kabusu 5 yıl yaşadım..dayanilmazdi..doktora gitmedim gidemedim.hep geri attım.sağolsun eşim beni hiç zorlamadi kirmadi.ama ben kendimi çok yıprattim.psikolojim bozuldu.sinirli paranoyak depresif biri olup çıktım..sonra bi gece burda bu problemi kendi kendine yenenler in anlattiklariyla içimde bi umut oluştu..yavaşça parmak egzersizlerini denemeye karar verdim.ve ilk gün küçük parmagimin ve orta parmagimin hiç acimadan girdiğini görünce basaracagima kesinlikle inandım. Parmak egzersizlerinden sonra aparatlara geçtim.sonradaaa..27 mart gecesi hiç acı sızı ağrı olmadan eşimle beraber oldum.inanamadim!!!hersey bitmişti..ve şimdi inanılmaz mutlu geceler yaşıyoruz...
Canim sen ne kadar süre egzersiz yaptın bi de serçe ve orta parmaktan sonra hangi aparata geçtin bi sorum daha olacak es parmağı egzersizi yaptın mi? Çok soru sordum kusura bakma ama bizi anlıyorsundur

korkulari at aklindan cnm 3 parmak yapiyosan p.si rahat alirsin aslında hem p.nis daha kolay oluyor çünkü vajinaya göre şekil aliyo korkma aci yok sızı yok emin daha rahat olacak:KK66:
GERÇEKTEN ALIRIM DİMİ CANIM İNAN BAK 3 PARMAĞI YAĞSIZ FALAN AĞRISIZ RAHAT ALIYORUM O DENLİ PENİSİ DE ALIRIM DİMİ :)))

burda yediğini yazan arkadaşlara çok ozenirdim allahım dualarimi kabul etti yendim bende..ve yendiğimi yazıyorum.kızlar bunu kendimize biz yapıyoruz.hiç bisey kafamizdaki gibi değil..ve inanılmaz basit bir olaymis.hhep kendimizi sıkıp acı ağrı olacak diye düşündüğümüzdenmiş bunlar.
GÜLHAN CANIM RAHT OLMAYI NASIL BAŞARDIN?

Canim sen ne kadar süre egzersiz yaptın bi de serçe ve orta parmaktan sonra hangi aparata geçtin bi sorum daha olacak es parmağı egzersizi yaptın mi? Çok soru sordum kusura bakma ama bizi anlıyorsundur
Yok canım Estağfurullah ne demek.ilk gün serce parmak denedim bol bol bebeyağı ve ıkinmayla. Baktım oldu nasil bi mutluluk.agladim dakikalarca.sonra yüzük parmağı denedim.yavaşça ve aşağı doğru. Oda oldu.sonra aynı gün orta parmagida denedim..sona bu şekil 5 6 gün bu şekilde egzersiz yaptım.içerde beklettim 10 dk. Kadar.. sonrada eşimin parçalarıyla denemeye başladık. Serçe yüzük orta..tabi yavaş yavaş..ikinarak ve bebe yagiyla..böyle de 1 ay kadar devam ettik zaman zaman..

Back
X