- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.881
ayyyy agözlerim doldu kız aferin sana :) nasıl yendinHaala galiba diyorum
bende ilk gece denemiştim bir baskı hisstemiştim eşimin p..sinin başı girmişti ben oldu sandım çekildim sonra kan gelmişti. neyse ilerleyen zamanlarda yaklaşmasına izin vermedim ittim hep. vajinusmus olduğumu anladığımda alttan muayene yaptıgında doktor kızlığın duruyor deyince şok olmuştum. bu arada önceden gelen kanda tahrişmiş zaten ağdadan o yüzden kan gelmiş :)Arkadaşlar bende vajinusmusum evleneli 1 buçuk yıl oldu ilk başlarda eşime bile yaklaşamıyordum şimdi orta parmağımın tamamını ve penisin baş kısmını içime alabiliyorum ancak belli bir noktaya gelince acı artıyor ve hep orda takılıp kalıyorum ıkınıyorum ıkındıkçada daha çok canım acıyor kadın doğum uzmanım muayne ederken gayet iki parmağını birleştirip sokuyor buna tepki vermiyorum ne yapıcam bilmiyorum hele birde onca çabadan sonra doktorumun kızlık zarın halen duruyor demesi beni bitirdi
o duvardan sonrası geldi mi anlatsana bende yarın deneyim :)
Canim diyolar ya hep bumuymus diye niye herkes ayni seyi soyluyo der dururdum ..baska bisiy soylenmiyo inan.. Detayli anlatim yarin Yeneceksin inan sadeceo duvardan sonrası geldi mi anlatsana bende yarın deneyim :)
ayyy harikasın :) aferin kız aferin sana hangi pozisyonda aldın ay cesaret geldi kocam burda yok ama çalışıyorAnlamadim bile kiz haaala saskinim diyorum ya pns hepsini aldim ama bumu dedim yani kac defa sordum esime oldumu diye.. hatirlamiyom ama bu sefer oldu.
populer olani ustte tersayyy harikasın :) aferin kız aferin sana hangi pozisyonda aldın ay cesaret geldi kocam burda yok ama çalışıyor
tebrikler canım çok sevindim :)Canim diyolar ya hep bumuymus diye niye herkes ayni seyi soyluyo der dururdum ..baska bisiy soylenmiyo inan.. Detayli anlatim yarin Yeneceksin inan sadece
Canim soylediklerinin hepsini yaptim yarisini alana kadsr tutup ittim ..orda kaliyodum zaten orda sallandim durdum biraz nefes alkdim sonra oturdum yavas yavas tam cesaret edemedfim biraz kaldi biraz daha raharlamak icin bekledim sonra yine oturdum hepsi girmisti.. Esim biraz gitt gel yapti inanamadik oldumu dedim oldu dedi oldumu dedim oldu dedi evet olmustu yani.. Kizlar dimi yendim ben simdi ilk mesajda galiba dememin sebebi saskinliktan heralde bi de yarin da olurmu acabadanbenim pozisyon :) tamam yarın deneyecem bende kız o pozisyonda eşininkini tutup ittin mi göbeğe oturup yoksa üzerine yavaşça mı oturdun ay biraz detaylı yazdım ama :) amaaan yabancı mıyız biz aileyiz işte
ayy inşallah bizde öyle deriz :) bu arada tebrikler cnmmm ciğerimAdanis bu senin icin gelsin..."bu kadarmiymis bu muymus yani!!!"
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?