Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bende ilk gece denemiştim bir baskı hisstemiştim eşimin p..sinin başı girmişti ben oldu sandım çekildim sonra kan gelmişti. neyse ilerleyen zamanlarda yaklaşmasına izin vermedim ittim hep. vajinusmus olduğumu anladığımda alttan muayene yaptıgında doktor kızlığın duruyor deyince şok olmuştum. bu arada önceden gelen kanda tahrişmiş zaten ağdadan o yüzden kan gelmiş :)

Anlamadim bile kiz haaala saskinim diyorum ya pns hepsini aldim ama bumu dedim yani kac defa sordum esime oldumu diye.. hatirlamiyom ama bu sefer oldu.

benim pozisyon :) tamam yarın deneyecem bende kız o pozisyonda eşininkini tutup ittin mi göbeğe oturup yoksa üzerine yavaşça mı oturdun ay biraz detaylı yazdım ama :) amaaan yabancı mıyız biz aileyiz işte

Bu arada nkizlar hepinize cok ama cook tesekur eederim hersey icin..hep yardimci oldunuz dinliniz kastlandinizx paylastiniz hersey icin cok ama cok tesekkur ederim..sizi cok ama cok seviyorum ozellikle kaderim o kadar kahrimi cektiki.. Allah hepinizden razi olsun

benim pozisyon :) tamam yarın deneyecem bende kız o pozisyonda eşininkini tutup ittin mi göbeğe oturup yoksa üzerine yavaşça mı oturdun ay biraz detaylı yazdım ama :) amaaan yabancı mıyız biz aileyiz işte
Canim soylediklerinin hepsini yaptim yarisini alana kadsr tutup ittim ..orda kaliyodum zaten orda sallandim durdum biraz nefes alkdim sonra oturdum yavas yavas tam cesaret edemedfim biraz kaldi biraz daha raharlamak icin bekledim sonra yine oturdum hepsi girmisti.. Esim biraz gitt gel yapti inanamadik oldumu dedim oldu dedi oldumu dedim oldu dedi evet olmustu yani.. Kizlar dimi yendim ben simdi ilk mesajda galiba dememin sebebi saskinliktan heralde bi de yarin da olurmu acabadan

merhaba hanımlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismusum. Dr. Çiğdem Tezcan a gitmeyi düşünüyorum. daha önce çiğdem hanımda tedavi görenler varsa bana ücretler konusunda bilgi verebilir mi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…