- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.861
Kozlar es denemeso yapicam ne olur dua edin bana[/QUOT canım allah emeklerinin karşılığını versin inşallah
kızz hadi bakalımKozlar es denemeso yapicam ne olur dua edin bana
DUALARIMIZ SENINLE CANIM :)Kozlar es denemeso yapicam ne olur dua edin bana
Merhaba hepinize,
Ben 8 Subat'ta evlendim. Hala yapamiyorum. Bir kac denemeden sonra baktim ki olmuyor ve ben daha da geri gidiyorum, hic ilerleme kaydedemiyorum. Yani isten gelince sarilip opmesi bile germeye baslamisti zamanla. İlk baslarda sabaha kadar uyuyamiyor, gece gunduz agliyordum. Esim ilk baslarda cok büyük tepkiler verdi ama alisti o da sanirim. Artik o kadar cok tepki vermiyor, daha ılımlı. En azindan bagirip cagirmiyor. Ama bana gunler geceler haram, aksam olmasini istemiyorum hicİnsallah yorgun gelir de bu gece de denemeyiz diyorum İnternetten arastirdim, bu bir hastalikmis desem de daha yeni yeni ikna edebildim. O sira da sizi buldum. Yalniz degilim dedim. Bana buyuk guc verdi yazdiklariniz, bunu yenen arkadaslarin nasil yendigini
anlatmasi. Hepinize minnettarim.
Psikiyatriye gittim, bana bi ilac verdi,
milyonlarca kadinin bunu yaptigini, cok normal birsey oldugundan bahsetti. Simdi bir de jinekologa gidecegim, yarindan itibaren egzersizlere de baslayacagim. Egzersizleri de ha bugun ha yarin diyerek erteliyorumCunku ondan bile korkuyorum hala ve parmagimla kendime zarar veririm diye de dusunuyorum. Umarim ben de
yenecegim, o zaman yine size yazacagim. Allah hepimizin yardimcisi olsun.
Esim uyuyor, ben uykusuz. Tlf elimde gorunce bir de yazma kimseye, sorma, anlatma, hele de internette sakın ha sakın diyor. Sonucta tanimadigim insanlarmis... Ama zaten bunu tanidiklarimla konusamam ki
Ben taa lise yillarimdayken sinif arkadasimin ablasi hemsireydi, ve acil nobetinden donunce Bir is adaminin sekreteriyle is pisirirken kadinin kasıldigını ve kilitlendiklerini, ust uste o sekilde acile getirildiklerini anlatmisti kahkahalarla, cok gulmustum ben de ama su an ki korkum belki de odur, ya kilitlenirsek, acillik olursak biz de oyle? diye dusunuyordum dugunden once deBir de, bir arkadasim, ertesi gun yalpalayarak yürüdüğünü soylemisti. Tabi bunlar hatirladiklarim, hafizamda olanlar... Daha neler vardir bilincaltimda Allah bilir.
inşallah bu ay bu işkence biter ben şu an hastayım denemem bir iki gün daha gecikecek bakalım umarım parmağımdaki gibi rhat olurumseninle aynı aşamadayızbende kenim aparat yaptım 3 parmak kalınlığında :)
selluka şu yastık yumruklama cok mantıklı canına susamış bu millet aklıma geldikçe söyledikleri gerizekalı bunlar diyorum yani geberip kalsan bile ne anlatıyorsun uydurmasyon efsanelerkızlarcım .. olumsuz duyduğumuz herşey var ya... birilerinden, kapı arkalarından, fısıldaşmalardan, abartılanlardan,dramatik hikayelerden , o çok konuşan ve yanlış konuşan ve korkutan, bu işi bize öcü gibi gösterenlerden, bize şuan bunları yaşamamıza sebep olduğunu düşündüğümüz gereksiz insanlardan kurtulmak için ne yapın biliyomusunuz .. alın bir yastık kucağınıza bol bol sövün onlara kızarak yastığa vurun ama iyice vurun.. acayip rahatlıyosunuz .. sonra da o insanları gözünüzde kafanızda kimler canlanıyosa onları affedin.. affedinki artık korkularınız da bitsin..cidden bak acayip işe yarıyo...
Canım bu sandozun resmini atarmsn bide eşinde ereksiyon kaybı oluomu etkilenıomuBnde wemcaine kullandm elma fln uyustu ama korkudan eşimi yaklaştrmadm
ay aşalım da hepsinin canı cehennemekız işte haala kızgınsın yastığa dök kızgınlığını çıkar at içinden..kalmasın.. rahatla.. olsun bitsin.. bitirelim bi an önce
biz vaji melekleriyiz şekerimmmah kızlaar egzersizimi yaptım 4. günde 3. egzersizim ama bugün ilerlemem gerekirken yaptım ama çok sıktım. içimde sanki kıkırdaklar var. bide giriş bir tuaf of ne bu ya. ilk gecede kurtulanlar insansa ben neyim
hahaha deli kızpapucumun dünyası oh ohhhh
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?