Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Gözlerim doldu o günlerimi hatırlatım. Yeneceksin canım buna inan ama sakın erteleme bu işin çözülmesini istiyorsan erteleme sen daha yeni evlisin ben 4 .5 yıl çektim bunu şimdi aşmış biri olarak söylüyoruum sana . Eğer zamanında üzerine düşüp egzersizlerimi yapsaydım düzenli çok çabuk bitecekti. Ama yok şurama bişey olur yok korkuyorum yok şu yok bu 4.5 yıl harcadım dile kolay . Sonra noldu 2 ay düzenli egzersiz yaptım ve bitti. İnan bana kafamı duvarlara vurmak istedim o kendime haram ettiğim gecelere günlere yazık dedim. Nolur sende üzerine düş göreceksin hemencecik olacak

ah canım yaa ahh bi kere önce şu kilitlenme olayı ona bende çok takılırdım bikere öyle bişey söz konussu olamaz en kötü kassan bile kendini penis sönünce küçülüp kendiliğinden çıkar . 2. yalpalayarak yürümeye gelince ben vajinusmusu olduğum halde yaptıktan sonra hiç öyle bişeyim olmadı vajinusmuslu diyorum çünkü ben ilk yaptığım gün kendimi yinede çok kastım eğer yalpalasaydım ben yalpalardım yada kilitlenseydik biz kilitlenirdik . Nolur bunlara takılma artık at kafandan Ah bu millet yokmu hakkaten torba değil ağızları............

kızlarcım .. olumsuz duyduğumuz herşey var ya... birilerinden, kapı arkalarından, fısıldaşmalardan, abartılanlardan,dramatik hikayelerden , o çok konuşan ve yanlış konuşan ve korkutan, bu işi bize öcü gibi gösterenlerden, bize şuan bunları yaşamamıza sebep olduğunu düşündüğümüz gereksiz insanlardan kurtulmak için ne yapın biliyomusunuz .. alın bir yastık kucağınıza bol bol sövün onlara kızarak yastığa vurun ama iyice vurun.. acayip rahatlıyosunuz .. sonra da o insanları gözünüzde kafanızda kimler canlanıyosa onları affedin.. affedinki artık korkularınız da bitsin..cidden bak acayip işe yarıyo...

selluka şu yastık yumruklama cok mantıklı canına susamış bu millet aklıma geldikçe söyledikleri gerizekalı bunlar diyorum yani geberip kalsan bile ne anlatıyorsun uydurmasyon efsaneler

kız işte haala kızgınsın yastığa dök kızgınlığını çıkar at içinden..kalmasın.. rahatla.. olsun bitsin.. bitirelim bi an önce

ah kızlaar egzersizimi yaptım 4. günde 3. egzersizim ama bugün ilerlemem gerekirken yaptım ama çok sıktım. içimde sanki kıkırdaklar var. bide giriş bir tuaf of ne bu ya. ilk gecede kurtulanlar insansa ben neyim

ah kızlaar egzersizimi yaptım 4. günde 3. egzersizim ama bugün ilerlemem gerekirken yaptım ama çok sıktım. içimde sanki kıkırdaklar var. bide giriş bir tuaf of ne bu ya. ilk gecede kurtulanlar insansa ben neyim
biz vaji melekleriyiz şekerimmm evet bende duymuştum içerde böyle tırtıklı şeyler olduğunu normaldir yani

Arkadaşlar bende vajinusmusum evleneli 1 buçuk yıl oldu ilk başlarda eşime bile yaklaşamıyordum şimdi orta parmağımın tamamını ve penisin baş kısmını içime alabiliyorum ancak belli bir noktaya gelince acı artıyor ve hep orda takılıp kalıyorum ıkınıyorum ıkındıkçada daha çok canım acıyor kadın doğum uzmanım muayne ederken gayet iki parmağını birleştirip sokuyor buna tepki vermiyorum ne yapıcam bilmiyorum hele birde onca çabadan sonra doktorumun kızlık zarın halen duruyor demesi beni bitirdi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…