- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #189.841
öyle yapıyorum bende kegelle anlıyorum başının girdiğini de. ya bacaklarımı hala kasıyorum ama eskisi kadar değil bide şunu keşfettim eşim bana bacaklarını rahat bırak dedğinde kegel yapınca bacaklarımın açıldığını hissettim acaba bana mı öyle geliyor yoksa saçmalıyor muyumBende bebe yağı ile yapamadım zeytinyagı denedim daha iyiydi tabi herkese göre değişir bu başını aldıktan sonra hemen dolama bacaklarını biraz daha ilerlemeye çalışın sonra daha rahat olacaktır hemen çıkmaz bide çıktı diyelim tekrar deneyin bi öncekinden daha kolay olacaktır sonra nefes ve ıkınma bunu hiç unutmayın kendiliğinden oluverdiğini göreceksiniz bende hala ilk başta zorlanıyorum sonra olduğunu bile anlamıyorum bide kegel yap başı girdikten sonra ne kadar ilerlediğini anlayabilirsin canım
ben hiç parmak yapmadım eşim işe gitti oturup parmak denemek istiyorum bakalım başarsam da başarmasam da burda baylaşıyorum canlarımCanım sen parmak egzersizi yaptın mi hiç. Haline üzülme en azından başını alabilmissin bu çok büyük bişey ben iki saat uğraştım serçe parmağını bile alamadım olmuyor sanki orada bi engel var ilk boğulma kadar bile ilerlemiyor
Canım parmak egzersizi yaptın mi hiç. Haline üzülme en azından başını alabilmissin bu çok büyük bişey ben iki saat uğraştım serçe parmağını bile alamadım olmuyor sanki orada bi engel var ilk boğulma kadar bile ilerlemiyor
aferin sana canım benim bende bgn parmak denemek istiyorum hangi parmakla başladın ben serçe parmagın bir boğumunu alabiliyorum sadece :/parmağımın bir boğumunu da aldım! kızlar inanmıyorum niye korkmuşum o kadar yaa hiç bi şeymiş!! resmen aylarca boşuna kurmuşum. ne acısı bi şey hissedilmiyor bile yaa
Tebrik ederim canım ben bugun denedim ilk kez ama bi bogumunu bile alamadım sen ilk denemende mi aldın. Yapamıyorum yaa çok kötüyümparmağımın bir boğumunu da aldım! kızlar inanmıyorum niye korkmuşum o kadar yaa hiç bi şeymiş!! resmen aylarca boşuna kurmuşum. ne acısı bi şey hissedilmiyor bile yaa
canım bende ilk yapacam dediğimde inceledim saatlerce sanki bnm vaji bir öcüü dokunsam elimi çekiyorum yani pes etme devamTebrik ederim canım ben bugun denedim ilk kez ama bi bogumunu bile alamadım sen ilk denemende mi aldın. Yapamıyorum yaa çok kötüyüm
Canim sana özelden yazdımcanım bende ilk yapacam dediğimde inceledim saatlerce sanki bnm vaji bir öcüü dokunsam elimi çekiyorum yani pes etme devam
gelmedi gelir şimdiCanim sana özelden yazdım
sellukaa nerdesin kız sen :) anlat bakalım ne alemdesinbirde fal baktrıdım kaave falı programından yakın zamanda uğraştığınız şey başarıyla sonuçlanacak dedi
Saçmalamıyosun rahatlıyosun kendine güvenin geliyoröyle yapıyorum bende kegelle anlıyorum başının girdiğini de. ya bacaklarımı hala kasıyorum ama eskisi kadar değil bide şunu keşfettim eşim bana bacaklarını rahat bırak dedğinde kegel yapınca bacaklarımın açıldığını hissettim acaba bana mı öyle geliyor yoksa saçmalıyor muyum
canım hiç bişiy olmaz merak etmeyin korkmadan yapın egzersizleri. tırnaklarınızı düzgünce kesin torpüleyin.. içiniz rahat eder.. zarar vermez sadece konrtollü ilerleyin yavaş yavaş adım adım:)bu arada araştırdım tırnak falan zararsızmış. batma falan olmazmış. kitapta kulak çubuğunun tamamını bile alabilirsiniz yazıyor. korkmayın kafamızda kuruyormuşuz sadece. :)
dur inşallah yapacam şu parmağı da işte şimdi benm vajiyi kabullenmeye çalışıyorumcanım benim sakın kaybolma e-mi...:))
iyiyim canım işten geldim.. anca... eş denemelerindeyim bende moralmen karmaşığım bakalım neler olcak:) parmağa başlamışsın doğru yoldasın bence..
moral tavan spora da başladım evde kork benden vaji seni pislik vajinusmus kork bizden ahahahahahahavada karada kaçış yok şekerim.. halletcez bu işi merak etme.. morraller yüksek olsun yeter..
diyorsun ki vajiye akrostişte yaparız biz buyuz işteVer elini aşalım
Ağlamayıp gülelim
jel kullanıp, kasmayıp
İkinci aparata geçelim2. Aparatta takılıp kaldım inat eden bi kas yapım var fenalardayım
İnşallah arkadaşım insallahdiyorsun ki vajiye akrostişte yaparız biz buyuz işteo kas hepimizde inat durumunda ama biz yenecez oh vajisisz günlere az kaldııııııııııııııı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?