Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

öyle yapıyorum bende kegelle anlıyorum başının girdiğini de. ya bacaklarımı hala kasıyorum ama eskisi kadar değil bide şunu keşfettim eşim bana bacaklarını rahat bırak dedğinde kegel yapınca bacaklarımın açıldığını hissettim acaba bana mı öyle geliyor yoksa saçmalıyor muyum

parmağımın bir boğumunu da aldım! kızlar inanmıyorum niye korkmuşum o kadar yaa hiç bi şeymiş!! resmen aylarca boşuna kurmuşum. ne acısı bi şey hissedilmiyor bile yaa

ben hiç parmak yapmadım eşim işe gitti oturup parmak denemek istiyorum bakalım başarsam da başarmasam da burda baylaşıyorum canlarım

Hayir hic egzersizsiz ama biraz alkolle falan
. Ama o da iste orda takili kaliyor, evet bir duvar var ve o engeli asamadim hic. Tam orada hep biraktik Ben kaciyorum hemen, duramiyorum.

parmağımın bir boğumunu da aldım! kızlar inanmıyorum niye korkmuşum o kadar yaa hiç bi şeymiş!! resmen aylarca boşuna kurmuşum. ne acısı bi şey hissedilmiyor bile yaa
aferin sana canım benim bende bgn parmak denemek istiyorum hangi parmakla başladın ben serçe parmagın bir boğumunu alabiliyorum sadece :/

sellukaa nerdesin kız sen :) anlat bakalım ne alemdesin birde fal baktrıdım kaave falı programından yakın zamanda uğraştığınız şey başarıyla sonuçlanacak dedi

Tebrik ederim canım ben bugun denedim ilk kez ama bi bogumunu bile alamadım sen ilk denemende mi aldın. Yapamıyorum yaa çok kötüyüm

sellukaa nerdesin kız sen :) anlat bakalım ne alemdesin birde fal baktrıdım kaave falı programından yakın zamanda uğraştığınız şey başarıyla sonuçlanacak dedi

canım benim sakın kaybolma e-mi...:))
iyiyim canım işten geldim.. anca... eş denemelerindeyim bende moralmen karmaşığım bakalım neler olcak:) parmağa başlamışsın doğru yoldasın bence..

Saçmalamıyosun rahatlıyosun kendine güvenin geliyor

bu arada araştırdım tırnak falan zararsızmış. batma falan olmazmış. kitapta kulak çubuğunun tamamını bile alabilirsiniz yazıyor. korkmayın kafamızda kuruyormuşuz sadece. :)
canım hiç bişiy olmaz merak etmeyin korkmadan yapın egzersizleri. tırnaklarınızı düzgünce kesin torpüleyin.. içiniz rahat eder.. zarar vermez sadece konrtollü ilerleyin yavaş yavaş adım adım:)

canım benim sakın kaybolma e-mi...:))
iyiyim canım işten geldim.. anca... eş denemelerindeyim bende moralmen karmaşığım bakalım neler olcak:) parmağa başlamışsın doğru yoldasın bence..
dur inşallah yapacam şu parmağı da işte şimdi benm vajiyi kabullenmeye çalışıyorum ilginç bir durum. moral olarak iyi olmalıyız başaracaz kız falda çıktı

Ver elini aşalım
Ağlamayıp gülelim
jel kullanıp, kasmayıp
İkinci aparata geçelim 2. Aparatta takılıp kaldım inat eden bi kas yapım var fenalardayım
diyorsun ki vajiye akrostişte yaparız biz buyuz işte o kas hepimizde inat durumunda ama biz yenecez oh vajisisz günlere az kaldııııııııııııııı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…