• Merhaba, Kadınlar Kulübü'ne ÜCRETSİZ üye olarak yorumlar ile katkıda bulunabilir veya aklınıza takılan soruları sorabilirsiniz.

Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kizllaaaarr hani ben dün serçe parmağın ilk bogumunu bile alamadım diye başınızın etini yedim ya şimdi tekrar denedim ve cok uzun bi süre uğraşmadan toplamda 5 dakikada ilk boğuma kadar aldım sanırım. Tam emin değilim ne kadarı olduğunu aynayla bakmadım eldiven de vardı ama hissettim çok çok çok mutluyum :) olcak inşallah birazdan tekrar devam edecem yehhuuu
Sakin birakma basaracaksin bakacaksin ki hic birsey olmuyor.gercekten insan cok mutlu oluyor cnm tebrik ederim.

ben bişi soracam simdi ben egzersi< yapıom popom gayet rahat kasmıom kendimi .. tabi eş denemesinde nasıl olur onu bilemiom .. neyse aparatı içime sokunca ilk iğne batması gibi oluo tabi bu normal onu biliom zaten 1 2 saniye sürüo.. sonra aparatla bugün gel git denemesini yapmaya başladım iyi gidi ama nedense içine doğru iterken normal oluo geri çekerken kenarlarda hafıf batmalar oluoyor neden acaba ... hmn cvppppppp lütfnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:
Canım peniste bunların hiçbiri olmuyor aparat penise göre daha sert sen istemesende kaaıyosundur kendini tahriste oluyodur bol zeytinyagı ile yap canım

[QUOTE"Sabrili Kadrili, post: 40186550, member: 650428"]ben bişi soracam simdi ben egzersi< yapıom popom gayet rahat kasmıom kendimi .. tabi eş denemesinde nasıl olur onu bilemiom .. neyse aparatı içime sokunca ilk iğne batması gibi oluo tabi bu normal onu biliom zaten 1 2 saniye sürüo.. sonra aparatla bugün gel git denemesini yapmaya başladım iyi gidi ama nedense içine doğru iterken normal oluo geri çekerken kenarlarda hafıf batmalar oluoyor neden acaba ... hmn cvppppppp lütfnnn:KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53::KK53:[/QUOTE]
Canim ben eşimin 2 parmagini ilk zamnlar aldigimda bende de batma oluyodu ama 3. Yada 4. deO his gecmisti zamanla alisiyo yani benimki en azindan öyle olmustu tabi yenen akadaslar daha iyi cevap verirler

Ay ben anneme anlatmıştım yapamadık diye bi sn sık dişini yani demişti insanlara ne kadar basit ya

Düşenin halinden düşen anlar canım. Bende dün eşime aynı şeyi dedim. bu sitede tanımadığım ama birbirimiz anladığımız o kadar iyi insanlar varki dedim. hepimizin aklında aynı düşünceler, aynı saplantılar, aynı acabalar, aynı endişeler. burda elele verdiğimiz sürece aşacağız ona eminim. dikkat edin her gün bir güzel haber alıyoruz. Annede olsa anlamıyor şekerim. Ben kimseye demedim eşim ve ben biliyoruz o yüzden. Herkes hemen eleştiriyor belki içinden dalga geçiyor yapamıyor diye, neme lazım demedim. inşallah burda aşacağız :)

Back
X