- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.081
nezaman akşammıes denemsi yapacam k,mse bişey yazmıyor ama nedennn
Sana özelden yazmıştım cevap vermedines denemsi yapacam k,mse bişey yazmıyor ama nedennn
Ben de 2 parmaga gececem yapan arkadaslardan yardim bekliyorum.
Evet cnm oyle deniycem eldiven aldim bide belki daha rahat olir diye ama biraz korkum var halaCanım parmağını küs şekline getir, öyle almayı dene. İlla yan yana koymak zorunda değilsin birtanem, küs işaretiyle almanın daha kolay olduğunu duydum. Küstüm sana vajina der gibi
Olmadi, yapamadim... Yine husran, yine gozyasi... Sadece ucunu alip kalakaliyorum oylece ve aci hissiyle yine kaçtım. Allah'im yardim et, kafayi yicem
Anestol kullandim, hafif bir yanma hissi ile hemen gecti. Esime bi zarari dpkunmasi hayie ama beni uyusturdu, tabi surebildigim kadarini yani... İc taraflarda uyusma yoktu..
Evet cnm oyle deniycem eldiven aldim bide belki daha rahat olir diye ama biraz korkum var hala
es denemsi yapacam k,mse bişey yazmıyor ama nedennn
Olmadi, yapamadim... Yine husran, yine gozyasi... Sadece ucunu alip kalakaliyorum oylece ve aci hissiyle yine kaçtım. Allah'im yardim et, kafayi yicem
Anestol kullandim, hafif bir yanma hissi ile hemen gecti. Esime bi zarari dpkunmasi hayie ama beni uyusturdu, tabi surebildigim kadarini yani... İc taraflarda uyusma yoktu..
benim kayınvalide 1.aydan adetin gecikti mi dedi düşünha havalla ha .. bana kaynanam 3. ayımda başlamıştı daha yokmu diye
Kızlar serçe parmak ilk boğumda daha batma olması normal mi. Bende biraz yanma oldu ama batma olunca ilerlemedim daha
canım bende popo kasmaya başladım ilginc kasacak yer yokmuş gibi :) bacaklarımı gevşetip popo kasıyorumnormal beybisi kasıyoruz ya ondan yoksa bişi olmazmış. popona ve bacaklarına dokun bakalım sertmi? sertse kasıyosun.
gözün aydın canım benim çok sevindim bende deneme yapmaya başlayacam diyorum tembellik yapıyorumkızlarcım... detaylı yazıcam dedim yazamamıştım şimdi anlatayım ben ..iki gün oldu yeneli.. halla şaşkınım tabi ama faydası olur belki diye yazıyorum ...
ilki şöyle oldu(dünden önce).. ben yine herzamanki hazırlıklarımı yaptım egzersizleri yaptım. öncesinde 10 dk kadar yağladığım mumu aldım içime , biraz git gel yaptım, eşimde yanımdaydı.. benimle konuşup uyarmaya falan çalıştı. eşim pek yağdan hoşlanmadığı için onun parmağını vazelinledik önce orta parmağını girdirdik hepsi girdi. sonra iki parmak birlikte küs gibi yaptı sonra içerde yanyana getirdi ama hepsi girmedibelki bir boğum girmiştir..zorlamak da istemedim açıkcası.. sonra eş denemesine geçtim.. önce yüzüm eşimin yüzüne bakacak şekilde üstüne oturdum pnsi de vazelinlemiştim zaten tuttum yarısını aldım..ilk girişte hiç zorlanmadım. sonra elimi bıraktım nefes alıp verdim biraz popomu salladım.. rahatladım bayagı ama girmedi ama pes etmedim genelde burda kalıyodum zaten ama zorlamadım dedim dönücem ben.. bu sefer de yine üstte ama sırtım dönük eşime pns tekrar vazelinledim.. yine yarısına kadar aldım yine kolay oldu:)) sonra pes etmedim .. çünkü pns haala sertti... eşim dediki tamamını alıcam diye kasma olduğun yerde git gel yapmaya çalış dedi sert kalır uzun surer çalışmamız dedi.. ben de yine ustune oturur gibi yapıp hafif hafif git gel yaptım popomu salladım ..eşim sürekli sırtımı omzumu bacaklarımı falan rahatlattı...biraz rahatlayınca iyice ıkınıp azıcık daha girdirmeye çalıştım eşimde biraz destek oldu bu sefer..:)) oldumu diye sordum oldu canım dedi oldumu diye sordum oldu dedi kaç kez sorduğumu hatırlamıyorum:)) hem ağlıyodum bi taraftan hem de öyle biraz kaldım gitgel yaptım biraz bunlar çok kolay olmuyo tabi .. yani zorluğu acıdığından değil kesinle acı da yoktu yanma da ama ne bilim insanın piskolojisi işte hani olmuyo ya hani hep yarım kalıyo acımasa da ittirmek zor geldiğinden inannın kızlar başka bişiey yok..sonra eşim çok zorlama yarın yine yaparız dedi çıktım.. dünde yine ayını bu şekilde başladım üstte ama yüzüm ona dönükken yaptım hepsi oldu ama yarısından sonra biraz uğraştırıyo.. rahatlamak için popomu sallıyorum ıkınıyorum falan.. ama girdi sonra dün dedim oldu canım gerçekten diye..sonra eşim üstte çıktı yapamam dedim bi deneyelim dedi.. yapamam dediim dedi sadece başını koyarız biraz git gel yaparız.. ben kendim git gel yapınca problem olmuyodu ama eşim yapınca böyle geriliyordum eşimin bu nedenle yapmak istediğini anladım.. bide ben üstteyken eşim altta gitgel yapınca böyle ne bilim alttan alttan dürtüyolar gibi:) rahatsız olmuştum ilk denemede .. ona alışmam için istediğini anladım sonra ben alttayken kafası zor girdi..allahım sanki ilk defa parmağımı sokuyor gibiydim çünkü hiç altta denemeye cesaret edememiştim... bacaklarımmı doladım beline bacaklarımı uzattım ama sorma bacaklarım titredi sanki ilk eş denenmem .. eşim farkedince yine biraz bacaklarıma masaj yaptım .rahatlattı beni uyarmaya çalıştı.. sonra tekrar deneyince baktım önce yarısı girdi yavaş yavaş git gel yaptı biraz daha rahatladım..sonra hepsi oldu.. öyle de oldu.. kızlar yani gerçekten bakın yendim çok mu kolay oldu daha iki gün oldu yeneli ama hayır kolay olmadı zorlandım ama en ufak bir acıma derseniz yoktu...yanma derseniz yoktu.. zorlanmam da işte dediğim gibi tamammen pskolojik..
Hadi kuzum benim tembel tembel durma.. Kalk egzersiz basina egzersiz yapan yol alir.. Bu aradda bacak kasmaktan iyidir popoyu daha kolay rahat birakirsin iki salla olsun bitsin..nefes alip verdiginde bile rahatlargözün aydın canım benim çok sevindim bende deneme yapmaya başlayacam diyorum tembellik yapıyorum
Hadi kuzum benim tembel tembel durma.. Kalk egzersiz basina egzersiz yapan yol alir.. Bu aradda bacak kasmaktan iyidir popoyu daha kolay rahat birakirsin iki salla olsun bitsin..nefes alip verdiginde bile rahatlar
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?