- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.061
sanki şuan beni anlatıon.. bende artık kalabalıktan kaçıom hiç girmiom bile .. beni görenin sorusu eee bebek yokmu daha ..ilk önce napıon iyimisin sonrada bebek.. bide bana senden sonraki evlenenler çatır çatır doğurdu senin yok daha diolar.. sinir oluomm ..
Gunaydin aarkadaşlar aynen oyle bebek yokmu yapin artik onlara neyse bebek yapip yapmamiza ;(kendini bilmezler başka diyecek bişi yok işte
Gunaydin aarkadaşlar aynen oyle bebek yokmu yapin artik onlara neyse bebek yapip yapmamiza ;(
Daha 3.5 aylık evli olduğum için bu baskılar henüz başlamadı ama benim de yakındır. Daha evlenmeden çevredekiler yaşın çok küçük değil evlenince çocuk için çok beklemezsin dimi diyorlardı. 30 a geliyorsun ilk sene yap diyorlardı allahım yaa zaten baskı altindayim bi de geç anne olmanın risklerini anlatmazlar mi bana. Yok çocuk sağlığı yok anne sağlığı hepsi tıp Fakültesi muzunu sanki.....
aynen çocuğun olmuyor muamelesi görüyoruzmBosverin hic takilmayin onlara o an insanin moralini bozuyolar ama istedikleri kadar konussunlar ben 7 senedir dinliyorum ailelee yermiyomus gibi bi de cevrendekiler hic tanimadigin insanlar bile cocugumuz olmuyo zannediyolar doktora gidin diyen bile oldu desinler bizimde olucak ben inaniyorum.
vallah aynen öyle ...milletin aklı beyniyle çalışmıyor çünki aşada çalışıyor. aklı yok amma fikirleri var iştehayat sadece iki bacak arası onu anladım. o olmazsa herşey yarım herşey eksik
ha haDaha 3.5 aylık evli olduğum için bu baskılar henüz başlamadı ama benim de yakındır. Daha evlenmeden çevredekiler yaşın çok küçük değil evlenince çocuk için çok beklemezsin dimi diyorlardı. 30 a geliyorsun ilk sene yap diyorlardı allahım yaa zaten baskı altindayim bi de geç anne olmanın risklerini anlatmazlar mi bana. Yok çocuk sağlığı yok anne sağlığı hepsi tıp Fakültesi muzunu sanki.....
ayy geçen banada biri öyle dedi ha haay bide direkt sormazlar ima ederler. seni rüyamda gördüm hamileymişsin.laf alıyor güyaaa
aynen dimi yaa ben annemi teyzemi düşünüyorum da valla helal yani ama cidden biz abartıyoruz onlara olmadı bizede olmazah kızlaar egzersizimi yaptım 4. günde 3. egzersizim ama bugün ilerlemem gerekirken yaptım ama çok sıktım. içimde sanki kıkırdaklar var. bide giriş bir tuaf of ne bu ya. ilk gecede kurtulanlar insansa ben neyim
Aynen aslında siz dogurun dicen olmucak çok biliyorlar ya bu vajiyle ugrastigimiz yetmiyor bide milletin bebek sorulariyla ugrasiyoruzmilletin aklı beyniyle çalışmıyor çünki aşada çalışıyor. aklı yok amma fikirleri var iştehayat sadece iki bacak arası onu anladım. o olmazsa herşey yarım herşey eksik
İŞ YERİNDEYİM BEBİŞ ANCA EVE GİDİNCEHaydi kızlar egzersize :))))
ne yaptın denedin mi anestolleİlk defa deneyecegim Canim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?