Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kontrol sizde olmalı o zaman daha rahat oluyo insan.
Ben daha es denemesine gelmedim henüz serçe parmaktayim hala o da tam değil ikinci boğuma yakın. Egzersizsiz yenen arkadaşlar da var ama ben kendimde o direyeti göremiyorum. Ama egzersiz kişiden kişiye değişiyor anladigim kadariyla kimi tek parmakta çözüyor kimi p.. kalınlığında aparatta. Ama bence de p.. daha kolaydır aparat daha sert cunku

Ben egzersiz yapamiyorum. Esimle denemek
daha kolay geliyor. Ama yapabilirsem egzersiz de yapacagim. Esimle denerken uc kismini alabilirken, parmagimi anca degdirebiliyorum birak girmesini anca dokunabilmek o bile acılı oluyor. Evet zamani var demek ki daha... Ama bir an once gecse su zaman... Esim ben deneyelim deyince dun aksam da bak istersen yapmayabiliriz boyle daha iyi en azindan kavga etmiyoruz dedi. Denemeye ben zorladim yani onu.

Deneyecegim canim, dun gece ustune ters
oturarak denedim, takildigim duvara geldigimde ikinmaya calistim ama gucum yoktu sanki onu yapmaya, ayni anda ikinip itemiyorum ve yine aci hissi... Ama ilk denemelere gire yine de daha rahattim. Birazda olsa kasilmam azaldi ama yeterli degil. Egzersiz yapmadim hic yapamadim. Denedim onu da, ayna elimde inceledim inceledim biraktim..

ya eşim bu aralar en ufacık şeyi bile büyütüyor. dün ki kavgamız sevmedği bir müziği neden telime indirmişim dinlerim ben dedim kıyamet koptu sabah sildirmeye çalıştı silmem silsende internetten dinleyecem senden gizli mi yapıyım dedim ver elini kıyamet sonra

ayyy eş denemesi yapanlar eşiniz içinize boşaldığında tuhaf oluomu ..ayyy bi heycan bastı beni zangır zangr titriom ya motive ediinnnnnn

Canim ben sana burada sana tavsiyelerde bunabilecek kadar yetkin değilim henüz ama aşama olarak birbirimize yakın olduğumuz için yine de yardım etmek istedim. Ben de aynı senin gibiyim cunku hala tam anlamıyla rahat değilim ve parmağında tamamını alamadım. Ama egzersiz aşamasına geçebildim ki ilk denediğim gün buradaki arkadaşların basının etini yemistim bakamiyorum dokunamiyorum diye. Ertesi gün dokundum ama içeri alamadım sonraki gün 2 3 cm aldım bugüne neredeyse ikinci boğuma kadar geldim. Bi günde olmuyormus bunu anladım yavaş yavaş dene sen de

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…