- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.141
olcak ya onun paniğidir o....:))çalışmalarım iyi gidioda gene bende heycan korku başladı
ayy tamam ozaman ayyy dua eddiiinnnnnnn kocaman yemegını yesin sonra hemen denemeye geçecemm.. sonraya bırakırsam kalır genekız tabi iş yarar ..hem yağlayıp kremlemiş olursun vajinin içini..sonra pnse geçersin ohh miss:))
canım peki ıkınırken diil de ıkındıktan sonra nefesini verirken ittirmeye calışsan .. nefes verirken daha kolay olur..Deneyecegim canim, dun gece ustune ters
oturarak denedim, takildigim duvara geldigimde ikinmaya calistim ama gucum yoktu sanki onu yapmaya, ayni anda ikinip itemiyorum ve yine aci hissi... Ama ilk denemelere gire yine de daha rahattim. Birazda olsa kasilmam azaldi ama yeterli degil. Egzersiz yapmadim hic yapamadim. Denedim onu da, ayna elimde inceledim inceledim biraktim..
ayy inşallah dediğin gibidrrolcak ya onun paniğidir o....:))
evet canım yukarı doğru olmaz ben de hep öyle sanıyodum takılıp kalıyodu.meğersem aşağı doğru ittirmek gerekiyomoş ucu girincebence ben vajinusmusssam eşimde penisusmus ittirsekte girmiyor anam bence o da sorunludeliği ayarlayamıyoruz birde eşim yukarı doğru ittiriyor acaba ondan mı girmiyor kızlar popo yönüne p..si nasıl aarlayacam ay çok cahilim
Öldüm gülmekten yaa hiç aklıma getirmemistim böyle bişey ama altıma ettim gülmekten :))))))))bence ben vajinusmusssam eşimde penisusmus ittirsekte girmiyor anam bence o da sorunludeliği ayarlayamıyoruz birde eşim yukarı doğru ittiriyor acaba ondan mı girmiyor kızlar popo yönüne p..si nasıl aarlayacam ay çok cahilim
hayır canım zaten en önemlis o oluyo.. pozisyonunu ona göre ayarlaman gerekiyo.. sana en rahat gelen şekilde deniyorsun ya zaten .. yarısı girdikten sonra vajinin agzı aşağıya bakacak şekilde olunca popo dışarı vaji aşağı bakacak şekilde belini serbest ayarlayabilirsen popo yönüne doğru itmek daha kolay oluyo:))) mekanik bişiy gibi geliyo ama inan öyle dene anlarsın dediğimibence ben vajinusmusssam eşimde penisusmus ittirsekte girmiyor anam bence o da sorunludeliği ayarlayamıyoruz birde eşim yukarı doğru ittiriyor acaba ondan mı girmiyor kızlar popo yönüne p..si nasıl aarlayacam ay çok cahilim
Canim ben sana burada sana tavsiyelerde bunabilecek kadar yetkin değilim henüz ama aşama olarak birbirimize yakın olduğumuz için yine de yardım etmek istedim. Ben de aynı senin gibiyim cunku anlamıyla rahat değilim ve parmağında tamamını alamadım. Ama egzersiz aşamasına geçebildim ki ilk denediğim gün buradaki arkadaşların basının etini yemistim bakamiyorum dokunamiyorum diye. Ertesi gün dokundum ama içeri alamadım sonraki gün 2 3 cm aldım bugüne neredeyse ikinci boğuma kadar geldim. Bi günde olmuyormus bunu anladım yavaş yavaş dene sen de
Canim ben anlayamadım ya vaji aşağı popo dışarı nasıl oluyor gözümde canlandırmaya çalıştım ama olmadıhayır canım zaten en önemlis o oluyo.. pozisyonunu ona göre ayarlaman gerekiyo.. sana en rahat gelen şekilde deniyorsun ya zaten .. yarısı girdikten sonra vajinin agzı aşağıya bakacak şekilde olunca popo dışarı vaji aşağı bakacak şekilde belini serbest ayarlayabilirsen popo yönüne doğru itmek daha kolay oluyo:))) mekanik bişiy gibi geliyo ama inan öyle dene anlarsın dediğimi
bgn evde değil işe gitti yarın deneriz tabi barışırsak biraz inattırda kendi ama bgn evin işini bitirip parmak yapmaya çaşıacam anlamam lazım popo olayını :)evet canım yukarı doğru olmaz ben de hep öyle sanıyodum takılıp kalıyodu.meğersem aşağı doğru ittirmek gerekiyomoş ucu girince
ay güldürdüysem ne mutlu bana arada öyle ilginç konuşurum işteÖldüm gülmekten yaa hiç aklıma getirmemistim böyle bişey ama altıma ettim gülmekten :))))))))
selluka çok bilimsel bir bilgi oldu yarın denemeye çalışacam ama yönler karışır gibi duruyorhayır canım zaten en önemlis o oluyo.. pozisyonunu ona göre ayarlaman gerekiyo.. sana en rahat gelen şekilde deniyorsun ya zaten .. yarısı girdikten sonra vajinin agzı aşağıya bakacak şekilde olunca popo dışarı vaji aşağı bakacak şekilde belini serbest ayarlayabilirsen popo yönüne doğru itmek daha kolay oluyo:))) mekanik bişiy gibi geliyo ama inan öyle dene anlarsın dediğimi
canım üsttesin ya hani .. dik duruyosun mesela sırtın dik tamamı.. o şekilde dururken popoyu kaldırmadan olduğu yerde yukarı bakacak şekilde çeviriyosun kaldırmadan yapıyosun vaji aşağı geliyo belde hafif çukurluk oluyo ama beden duruşun değişmiyo.. bu şekilde popo yönüne itmek daha kolay oluyo..yönünü bulunca zaten beden kendini ayarlıyo hafif eşe doru öne doğru gidiyo:))Canim ben anlayamadım ya vaji aşağı popo dışarı nasıl oluyor gözümde canlandırmaya çalıştım ama olmadı
vajina platesi bu ama maraton koşarcasına yani:))bu nedir yahu bildiğin yeni bir spor çeşidi oluşturuyoruz :))) evlenince prenses oluyormuşsun neyin prensesliği bu :) hahaha kurbaga olmak lazımdı....
bingo evet ya adı bu olsun :)vajina platesi bu ama maraton koşarcasına yani:))
selluka çok bilimsel bir bilgi oldu yarın denemeye çalışacam ama yönler karışır gibi duruyor
Onu da denerim :)) ama dikkatim dagiliyor hemen, motivasyon gidiyorsellluka .!.:canım peki ıkınırken diil de ıkındıktan sonra nefesini verirken ittirmeye calışsan .. nefes verirken daha kolay olur..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?