Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım peki ıkınırken diil de ıkındıktan sonra nefesini verirken ittirmeye calışsan .. nefes verirken daha kolay olur..

evet canım yukarı doğru olmaz ben de hep öyle sanıyodum takılıp kalıyodu.meğersem aşağı doğru ittirmek gerekiyomoş ucu girince

Öldüm gülmekten yaa hiç aklıma getirmemistim böyle bişey ama altıma ettim gülmekten :))))))))

hayır canım zaten en önemlis o oluyo.. pozisyonunu ona göre ayarlaman gerekiyo.. sana en rahat gelen şekilde deniyorsun ya zaten .. yarısı girdikten sonra vajinin agzı aşağıya bakacak şekilde olunca popo dışarı vaji aşağı bakacak şekilde belini serbest ayarlayabilirsen popo yönüne doğru itmek daha kolay oluyo:))) mekanik bişiy gibi geliyo ama inan öyle dene anlarsın dediğimi

Varliginiz bile yetiyor burda hepinizin ina
n ki... Deneyecegim, bikmadan yilmadan...
Egzersizi de yapana kadar ugrasicam evet...
Buna inaniyorum ben alt edicem bu isi ama...
Guc toplamam lazim biraz daha Bugun esim
evde, rahatsizlanmis geldi oglen bisey yapamam onun yaninda daha panik oluyorum. Ama yarin.. İnsallah...

Canim ben anlayamadım ya vaji aşağı popo dışarı nasıl oluyor gözümde canlandırmaya çalıştım ama olmadı

evet canım yukarı doğru olmaz ben de hep öyle sanıyodum takılıp kalıyodu.meğersem aşağı doğru ittirmek gerekiyomoş ucu girince
bgn evde değil işe gitti yarın deneriz tabi barışırsak biraz inattırda kendi ama bgn evin işini bitirip parmak yapmaya çaşıacam anlamam lazım popo olayını :)

selluka çok bilimsel bir bilgi oldu yarın denemeye çalışacam ama yönler karışır gibi duruyor

Canim ben anlayamadım ya vaji aşağı popo dışarı nasıl oluyor gözümde canlandırmaya çalıştım ama olmadı
canım üsttesin ya hani .. dik duruyosun mesela sırtın dik tamamı.. o şekilde dururken popoyu kaldırmadan olduğu yerde yukarı bakacak şekilde çeviriyosun kaldırmadan yapıyosun vaji aşağı geliyo belde hafif çukurluk oluyo ama beden duruşun değişmiyo.. bu şekilde popo yönüne itmek daha kolay oluyo..yönünü bulunca zaten beden kendini ayarlıyo hafif eşe doru öne doğru gidiyo:))

selluka çok bilimsel bir bilgi oldu yarın denemeye çalışacam ama yönler karışır gibi duruyor

karışmaz canım zaten tek yön çıkmaz sokak:)) .... anlamadığını sor canım benim sadece benimde zorlandığım, yardım aldığım, deneye yanıla bulduğum şeyleri anlatıyorum sonucta .. yoksa herkes kendi rahat pozisyonunu kendine göre buluyo zaten.. sende bulacaksın emin ol...

sellluka .!.:
canım peki ıkınırken diil de ıkındıktan sonra nefesini verirken ittirmeye calışsan .. nefes verirken daha kolay olur..
Onu da denerim :)) ama dikkatim dagiliyor hemen, motivasyon gidiyor ama her gun baska bir seye odaklanip onu cozmeye calisiyorum. Adim adim belki... Mesela ilk denemelerde olmayinca demistim sarilinca bile geriliyorum kasiliyorum diye.. Bunu cozdumm. Hatta dokununca bile kasiliyordum oraya.. Simdi ozellikle bilincle ona yaklasiyorum ve kegel yapip serbest birakiyorum kendimi ve oyle kalabiliuorum. Bi bile ilerleme benim icin.. Her soyleneni her yapilani, her basariya ulastirani deniyorum, deneyecegim de..

kızlar ya ne farkettim şimdi bu nasıl bir rahatsızlık ki hastalık demiyom özellikle .. yenme aşamasında olan herkes aynı şeyi söylüyo egzersiz yapan eş denemesi yapan genelde aynı yerlerde takılıyo ve söylenenler aynı.. ama yenenlerde hep aynı şeyleri söylüyo.. kelime farklı ama aynı şey aslında :)) daha dün benim sorduğumu bugun başka bi arkadaş soruyo.. daha dün bana verilen cevabın aynısını ben yazıyorum çok ilginç...aynı hissettiğimizden kaynaklı galiba:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…