- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.161
Evet canimmmm ama öyle bisey ki bu sayfa var inann bu sayfa arkadasim oldu resmen elim direk bu sayfaya giriyor iyi ki bura var ypksa durumumuzu kim anlayacak hos kimse anlamaz yaparsin ne var derler neyseki biz bu sayfayi bulduk ÇOK ŞÜKÜR BU ILLETTEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA SESSIZ KALAN ARKADASLAR VAR HATTA HİÇ BİLEMEYENkızlar ya ne farkettim şimdi bu nasıl bir rahatsızlık ki hastalık demiyom özellikle .. yenme aşamasında olan herkes aynı şeyi söylüyo egzersiz yapan eş denemesi yapan genelde aynı yerlerde takılıyo ve söylenenler aynı.. ama yenenlerde hep aynı şeyleri söylüyo.. kelime farklı ama aynı şey aslında :)) daha dün benim sorduğumu bugun başka bi arkadaş soruyo.. daha dün bana verilen cevabın aynısını ben yazıyorum çok ilginç...aynı hissettiğimizden kaynaklı galiba:))
misafirin olması güzel ama ben bçyle aşama sırasında misafir gelince gıcık oluyorum :) bir yapsam cümbür cemaat misafir ağırlayacamkader arkadaşlarım iyi akşamlar geldim buradayım. yemeği yedim aldım elime bilgisayarı direkt bu sayfayı açtım. deminden beri yazılanları okuyorum. güldürdünüz beni, espiriler havada uçuşmuş :) bende yatarken egzersiz yapacağım şimdi bir misafirim var.
kız bende öyleydim saatlerce aynada vajimi inceledim nedir ne değildir diye :) simdi ancak serçe parmağı alıyorum bir boğumunu ama bn biraz daha almaya çalışacamBen egzersiz yapamiyorum arkadaslar nasil yaoiyosunuz şu egzersizi yaa
iyi demişssin selluka senden gaz alıyorum yapayım da şunu bende tüyo veriyim popo yukarı vaji aşağı gibi sevdim bu olayı bel dik hooops :)kızlar ya ne farkettim şimdi bu nasıl bir rahatsızlık ki hastalık demiyom özellikle .. yenme aşamasında olan herkes aynı şeyi söylüyo egzersiz yapan eş denemesi yapan genelde aynı yerlerde takılıyo ve söylenenler aynı.. ama yenenlerde hep aynı şeyleri söylüyo.. kelime farklı ama aynı şey aslında :)) daha dün benim sorduğumu bugun başka bi arkadaş soruyo.. daha dün bana verilen cevabın aynısını ben yazıyorum çok ilginç...aynı hissettiğimizden kaynaklı galiba:))
Yaaa ben aynayi alip inceleyemiyorum bile bakmadan yapmaya calisiyorum bakamiyorum yakız bende öyleydim saatlerce aynada vajimi inceledim nedir ne değildir diye :) simdi ancak serçe parmağı alıyorum bir boğumunu ama bn biraz daha almaya çalışacam
ay sorma :) bende bende. aklıma ne geldi türk filimlerinde yaparlar ilk geceden sonra çarşaf sirkelerler bende yapacam :)misafirin olması güzel ama ben bçyle aşama sırasında misafir gelince gıcık oluyorum :) bir yapsam cümbür cemaat misafir ağırlayacam
canım ama hergün yeni bir vaji meleği aramıza katılıyor bende burda derman buluyorum her boş anımda burayı açıyorum bazen espriye vuruyorm ama sonuçta her şekilde rahatlıyorumEvet canimmmm ama öyle bisey ki bu sayfa var inann bu sayfa arkadasim oldu resmen elim direk bu sayfaya giriyor iyi ki bura var ypksa durumumuzu kim anlayacak hos kimse anlamaz yaparsin ne var derler neyseki biz bu sayfayi bulduk ÇOK ŞÜKÜR BU ILLETTEN KURTULMAYA ÇALIŞIYORUZ AMA SESSIZ KALAN ARKADASLAR VAR HATTA HİÇ BİLEMEYEN
1 hafta boyunca bak canım alışana kadar bak dokun eşin dokunsun. sonraki aşama parmak olayı. normal yani yaşadıklarınYaaa ben aynayi alip inceleyemiyorum bile bakmadan yapmaya calisiyorum bakamiyorum ya
kız bende öyleydim inan bak. ben elimi vajinaya değdirdiğim an tamam olacak dedim düşün halimi şimdi eşimi itmiyorum kaslarımı gevşetmeye başladım aşacağına inan bak ne yap biliyor musun al küçük aynayı eline vajin oraya getir yapamıyorum deme öncelikle sakince otur bunu yap bir iki gün boyunca incele bir anlaYaaa ben aynayi alip inceleyemiyorum bile bakmadan yapmaya calisiyorum bakamiyorum ya
ahahaha bak bu mantıklı :)ay sorma :) bende bende. aklıma ne geldi türk filimlerinde yaparlar ilk geceden sonra çarşaf sirkelerler bende yapacam :)
amin canım benim bak ben buraya üye oldum daha eşimin p..sini değdirdim geldim paylaştım baktım başını geçirdim yazdım gaz aldım şimdi o durumdayım ama biraz tembellik yaptım ama az kaldı bende aşacam öncelikle sen vajini bir keşfet bebeğim hiç elini götürme git ayna al bak sadece bu ayıp değil hepimiz yaptık biz dışarda sessiz kalmış ama burda derdini döken insanlarızYa bir günde iki günde hallettik egzersizi diyenlere cok imreniyorum maşallah ya darısı bunu yaşayan herkesin basina
Herkes kurtulllsunnnn canım ne cektigimiizi bi biz biliyoruzzzzz iyi var :)canım ama hergün yeni bir vaji meleği aramıza katılıyor bende burda derman buluyorum her boş anımda burayı açıyorum bazen espriye vuruyorm ama sonuçta her şekilde rahatlıyorum
yazdıkların gözümde yaş oluşturdu adanis bende balayı çifti olduğumu kabullenmemiştim o zamanlar tam bir kabustu eşimden nefret ediyordum halbuki deli gibi aşık olarak evlenmiştim ne olmuştu bana öyle ne diye tahammül edemiyordum ona. ama inan şuan eşimi çok seviyorum( kavga etsekte ) yapacam inan 2 aylık evliyim çok yeniyim aşmak istiyorum yapacam evet sırf benmde yüzüm gülsün diye. en güzel nedeni de durduk yere dans etmek için yapacam adanis sen harikasınKızlar bugün eşimle balayımızı geçirdiğimiz yere baktık internette, içim bir tuhaf oldu çünkü balayında gerçek bir karı-koca değildik, çok çabalıyorduk ama olmuyordu işte, yapamadıkne yazık ki balayı günlerimi güzel hatırlayamıyorum, yan taraftaki odaya kocaman meyve sepeti ve renkli kutular verildi, harika bir sunumla, ne tesadüf ki aynı saniyelerde odadan çıkıyordum. Onların balayı çifti olduğunu anlamam uzun sürmedi. Öyle üzüldüm ki, kendimi eksik hissettim. Biz balayı çifti olduğumuzu söylemedik, özellikle belirtmedik, bu benim tercihimdi, henüz cinsel ilişkiye giremiyorken bunu söylemek saçma geldi bana. Belki içinizde benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır. Bu illeti yenmek için öyle çok neden var ki:
"Ne o, çocuğun olmuyor mu, hamile kalamıyor musun" diyenlere inat yenin vajinismusu,
Sizi kamburlaştırdığı, özgüveninizi yitirmenize sebep olduğu için yenin,
Sebepsiz yere gülümsemek, dans etmek için yenin,
Kavuşacağınız melekleriniz için yenin,
Gerçek bir balayı yaşamak için yenin,
Gecelerden korku duymamak için yenin,
Hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak ve mutlu olmak için yenin vajinismusu.
Şu illetten kurtulmak için o kadar çok sebep var ki kızlar, lütfen ertelemeyin, üşenmeyin, yarın yaparım bugün geçsin demeyin, sabırla, inatla egzersizlerinize devam edin. Nasılsa bir gün, tekmeyi atacaksınız baş düşmanınıza, sizlere sonsuz güveniyorum, dualarım hep sizinle.
Belki bir gün hepimiz, tekrar ama bu sefer "gerçek" balayına çıkarız bebişlerimizle
Benim de bu durum yüzünden malesef balayim mahvolmuştu eşime cok büyük hayal kırıklığı yaşatmıştımKızlar bugün eşimle balayımızı geçirdiğimiz yere baktık internette, içim bir tuhaf oldu çünkü balayında gerçek bir karı-koca değildik, çok çabalıyorduk ama olmuyordu işte, yapamadıkne yazık ki balayı günlerimi güzel hatırlayamıyorum, yan taraftaki odaya kocaman meyve sepeti ve renkli kutular verildi, harika bir sunumla, ne tesadüf ki aynı saniyelerde odadan çıkıyordum. Onların balayı çifti olduğunu anlamam uzun sürmedi. Öyle üzüldüm ki, kendimi eksik hissettim. Biz balayı çifti olduğumuzu söylemedik, özellikle belirtmedik, bu benim tercihimdi, henüz cinsel ilişkiye giremiyorken bunu söylemek saçma geldi bana. Belki içinizde benim yaşadıklarımı yaşayanlar vardır. Bu illeti yenmek için öyle çok neden var ki:
"Ne o, çocuğun olmuyor mu, hamile kalamıyor musun" diyenlere inat yenin vajinismusu,
Sizi kamburlaştırdığı, özgüveninizi yitirmenize sebep olduğu için yenin,
Sebepsiz yere gülümsemek, dans etmek için yenin,
Kavuşacağınız melekleriniz için yenin,
Gerçek bir balayı yaşamak için yenin,
Gecelerden korku duymamak için yenin,
Hayatın ne kadar güzel olduğunu anlamak ve mutlu olmak için yenin vajinismusu.
Şu illetten kurtulmak için o kadar çok sebep var ki kızlar, lütfen ertelemeyin, üşenmeyin, yarın yaparım bugün geçsin demeyin, sabırla, inatla egzersizlerinize devam edin. Nasılsa bir gün, tekmeyi atacaksınız baş düşmanınıza, sizlere sonsuz güveniyorum, dualarım hep sizinle.
Belki bir gün hepimiz, tekrar ama bu sefer "gerçek" balayına çıkarız bebişlerimizle
yazdıkların gözümde yaş oluşturdu adanis bende balayı çifti olduğumu kabullenmemiştim o zamanlar tam bir kabustu eşimden nefret ediyordum halbuki deli gibi aşık olarak evlenmiştim ne olmuştu bana öyle ne diye tahammül edemiyordum ona. ama inan şuan eşimi çok seviyorum( kavga etsekte ) yapacam inan 2 aylık evliyim çok yeniyim aşmak istiyorum yapacam evet sırf benmde yüzüm gülsün diye. en güzel nedeni de durduk yere dans etmek için yapacam adanis sen harikasın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?