Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Aynaya bakmak daha cok panikletiyo beni zaten suan agliyorum sinirden napcam ben yaa off bir boğum bile alamaz mi bir insan bu kadar mi korkagim ben kendimden iğreniyorum
Canim ben de ilk gün aynı senin gibi alamadım burda sürekli yazıp durdum neden olmuyor diye. Hatta ömrüm boyunca yenemicem filan sandım ertesi gün baya bi dokundum neredeyse bayilacaktim bi cesaret hafifçe ittim 1 2 cm girdi o bile sevinçten ağlatan beni. Demek istediğim yarın dene bak gör sen de sasacaksin. Daha önce de demiştim burada ilk deneme hep hüsran başarı için 2. 3. Deneme sonuç veriyor diye

canım benm öncelikle allah rahmet eylesin mekanı cennet olsun. allah sabırlar versi yaşamında daima. ama aynen öyle hür de yetiştirseler hep sevişmek yasaktı günahtı ayıptı. yapsakta utandık ağladık belki saatlerce. ben eşimle evlenmeden önce de birşeyler yaşadım ama hiç birlikte olamadık çünkü farkında değildim o zamandan varmış bu durum ayıptı yapılmazdı namussuzua çıkardı adım. ağla bitanem dök içini sen biz hep burdayız birileri mutlaka seni dinler

Anestol bende bi işe yaramadi emla aldim o da biraz iste ama yine de hissediyodum en son bu spreyi aldim uuyuşturuyo ama yine yapamiyorum nasil biseyim ben yaaa umutsuz vaka mıyım neyim

Anestol bende bi işe yaramadi emla aldim o da biraz iste ama yine de hissediyodum en son bu spreyi aldim uuyuşturuyo ama yine yapamiyorum nasil biseyim ben yaaa umutsuz vaka mıyım neyim

Huzurcum uyuşturucu kremler, spreyler kullanmanız çok da doğru değil aslında hele ki işe yarayacağı konusunda şüphe duyuyorsan hiç kullanma, faydasını göreceğine inanman lazım. Emlayı tek başına kullanırsan tam bir çöp olduğunu görebilirsin birtanem, emladan nohut büyüklüğünde bir parça ile bol bol bephanthol kremi avcunda karıştır vajinana sür,ne kadar etkili olacağını göreceksin. Günlerce emla kremi tek başına kullanıp eşli deneme yapmayı denemiştim ve hepsi de başarısızlıkla sonuçlanmıştı, en ufak bir faydasını bile görmedim. Ama iki kremi karıştırınca, karışımın yarısını vajinaya yarısını p..se sürünce harikalar yarattı, muhakkak dene güzelim.

Yok arkadaslar kac saattir ugasiyorum bi halt edebildigim yok benim beceremeyecem bu egzersiz işini yapanlari canı gönülden tebrik ediyorum olmuyo iste olmuyo haydar dümen recetesiyle bi deneyecem artik insallah olur olmazsa da zorla yapsin artik napim elimden bisey gelmiyo bu egzersier bana göre degil

Peki o karışımı kac dk önce sürüyorsun

Birtanem Allah rahmet eylesin babacığına, mekanı cennet olsun inşallah. Geçen yıl eşimin anne ve babasını 2 gün arayla toprağa verdik, inan bana hala inanamıyoruz, kendimize gelemedik, her doğum gününde aramalarını bekledik, torunları olacağını söyleyemedik, seslerini duyamıyoruz.. Hala kabullenemiyoruz, kabul etmek istemiyoruz. Çok şükür ki anneciğin yanında, binlerce kez şükürler olsun, sıkı sıkı sarılın birbirinize. Annen senin saçının bir teline zarar gelsin istemez, seni korumaya çalışıyor tatlım, senin kadar canı yanıyordur eminim.

kız hemen pes etme lütfen bak haydar dümenle dene inanıyorsan ama çünkü inanmadığın sürece o da etki etmeyebilir sana söyleyim. sakin ol bir kendini rahatlat egzersiz yapmaya karar verince çok sevdiğin bi şarkıyı aç öyle otur bir yapamam deme lütfen bitanem zorla yapmakta ne sen kasacaksın kendini zorla yaptırırsan rahat ol bir sakinleş

adanis allah rahmet eylesin sen neler yaşamışsın öyle birde bize telkin verşyorsun allahına kurban senin ya bir anne gibisin bu sitede iyi ki varsın sen ya

Olmuyo yapamiyorum egzersiz birak ilişkiyi egzersiz bile yapamiyorum ya varmi böyle bişey ya deli olcam ya ne bu arkadaş eşimin de sabrı tükeniyo zaten ben yok desem bile o zorla yapcak zaten artik yoksa Allah korusun evliliğim tehlikeye girecek

kız allah korusun yıllarca yapmayanların evliliği tehlikeye girmemiş öyle düşünme şimdi sen sakin ol bitanem yapacaksn ben inanıyorum burdaki herkes inanıyor sana

Oyle d
Oyle deme bende daha iki hafta oncesine kadar oyle diyorum bi gayret basladim ve basardim sen de basarirsin her kes yapiyo ben niye yapamiyim dedim ve oldu simdi ise iki parmaga gectim o da biraz oldu sakin pes etme cnm.

Sizin de basiniz sagolsun canim benimm. Annemin caninin yandigini sesinden hissediyorum. Anne neyin car diye ustelemesem soylemezdi de zaten. En cok sana üzülüyorum diyo, korkusu aslinda esimin buna dayanamayip ayrilacagimizi dusunmesi. Ne kadar surecek boyle, sevgi sevgi bir yere kadar diyor.. Belki de hakli.. Cunku ilk haftadan beri ben bile düşündüm bosanalim dedim, mutlu edemiyorum seni dedim. Esim kabul etmedi.. Ama annem o bilmiyor iste, her halti da acik acik anlatamiyorsun Sonuc bu.. Ama ben yapicam. Sirf annem uzulmesin diye belki de.. Bu beni kamcilar, ben ona hic dayanamam ki.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…