- 24 Mart 2015
- 6
- 2
- 3
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.341
canım hangisi kolay geliyosa sana.. ben kendi işaret parmağımı alabilmiştim sadece eşimin parmağıyla daha rahat çalışıyodum ama eşimi her dk bulamadığım için mumla aparat yapmıştım onunla çalıştım ondan öyle yazdım.. kulak çöpü parmak mum dilatör hepsi benziyo birbirine .. hangisi daha rahat oluyosa içinize siniyosa onla deneyin..Mumla daha mi kolay oluyo ?
o bende de var o herkeste var bebeğim bende once onun yüzünden bende delik bile yok sanmıştımArkadaslar vajinsmusluyum diye dr alttan muayene etmiyor ben tek parmagımın tamamını vajına ıcıne sokunca iç kısımda sadece sol ksıımda elim bademcik gibi bir çıkıntıya geliyor normalde vajına ıcının dumduz olması gerekmez mı?kendimi gevsettıgımde yok olmuyor boyle cevızden bıraz kucuk ırılıkte
o bende de var o herkeste var bebeğim bende once onun yüzünden bende delik bile yok sanmıştımıkınsamda minnacık görünüyordu delik
canımın içi bitanem bizde ilk başta annemize söylemedik yaptığımızı baktm anneciğim hergün arıyor benden fazla dert ediyor sırf onun beni düşünmememsi için toz pembe bir yalan söyledim o rahat olsun diye yaptık dedim acımadı dedim. annem her aradığında normal konuşmaya başladık. inan ben anneme yaptık deyince daha rahattım çünkü annemi düşünmüyordum artık sadece kendime odaklanmıştım. bu konu da onlar destek olmuyor sadece üzülüyor. inan bizi bizdeb başka kimsse anlamaz. yine de karar senindir. bende anneme hiç yalan söylemedim liseden kaçarken bile kızlarla anne ben okuldan kaçıyorum derdim yani bunun gibi bir sürü şey hiç kısmadı zaten hep özgür bıraktı beni. ama bu yalan annenin iyiliği için birazda gerekli. yine de karar seninCok kotuyum. Dilim kopaydi da anneme soylemeseydim( Simdi onunla konustum. Yapamayan ben, depresyona giren o! Kim bana ne demiste ben bu kadar korkmusum, kizim ben seni zorla mi evlendirdim, keske evlenmeseydin. 30'una kadar zaten beklesin. Senin bu yersiz korkularin beni benden aliyor cocuklugundan beri. Sen sakin cocukta dogurma. Yuzlerce ilk geceden belki biri problemli ya da zor oluyormus, bulup onu mu takmisim kafama? Anne bi su sesini iyi duyayim bana hic iyi gelmiyorsun boyle bak daha cok uzuluyorum diyorum, sen tamam demeden ben duzelemem diyor. Ne diyimmm? Hayatta hic yalan soylemedim ona ( Zorla yalan soyletecek bana. Simdi yarin tutup oldu tamam desem... Offf anne ya off...
canım bir parmak boyu derken ben boğumunu alıyorum sadece birişte elime geliyor ama sorun olmuyor bu senin dediğin çok içerdeyse belki kızlığındır o 2 cm içerde oluyor bildiğim kadarıylaCevabın ıcın cok sagol cnm.Bu dedıgım sey ama parmak baya ilerledikten sonra elime değiyor sureklı. Hani tam vajinanın girişinde falan degıl o yuzden korktum acıkcası kist kanser vs mı acaba diyecanım bu senin dediğin giriş kısımda mı yoksa bir parmak boyu ilerledikten sonra mı ?
kız benimde öyle ama parmağı alınca hafiften açılıyor sanki eşimin p..si de giriyor o kendiliğinden açılıyor bak ben aynada i.ime alamıyorm parmağımı istemsiz kasılıyorum bu defa delik hiç görünmüyorBen ıkındığ~m halde delik filan goreniyorum yani cok hafif bi açılma oluyo ama yine de bir cisim girebilecek gibi gelmiyo bana offfff
kız sakin ol en azından başaracağına inanarak adım atmışsın dün yapamam diyordun bak bgn yapmaya çalışmışsın aferin sana be yürü helal olsun yapacan bak inan hergün bir adım öne gideceksin sakın arkaya bakma artık. bende hemen alamadım inan bana baya bekledim almak için sakin ol incele sen vajini sakin ol bak bebe yağı vazelin ya da zeytinyağı al vaji girişine sür bir de serçe parmağına gezdir etrafındaAynaya bakmak daha cok panikletiyo beni zaten suan agliyorum sinirden napcam ben yaa off bir boğum bile alamaz mi bir insan bu kadar mi korkagim ben kendimden iğreniyorum
yapacaksın bebeğim emin ol yapacaksın ay bende yapacam hepimiz yapacazAynaya bakmak daha cok panikletiyo beni zaten suan agliyorum sinirden napcam ben yaa off bir boğum bile alamaz mi bir insan bu kadar mi korkagim ben kendimden iğreniyorum
canımın içi bitanem bizde ilk başta annemize sedik yaptığımızı baktm anneciğim hergün arıyor benden fazla dert ediyor sırf onun beni düşünmememsi için toz pembe bir yalan söyledim o rahat olsun diye yaptık dedim acımadı dedim. annem her aradığında normal konuşmaya başladık. inan ben anneme yaptık deyince daha rahattım çünkü annemi düşünmüyordum artık sadece kendime odaklanmıştım. bu konu da onlar destek olmuyor sadece üzülüyor. inan bizi bizdeb başka kimsse anlamaz. yine de karar senindir. bende anneme hiç yalan söylemedim liseden kaçarken bile kızlarla anne ben okuldan kaçıyorum derdim yani bunun gibi bir sürü şey hiç kısmadı zaten hep özgür bıraktı beni. ama bu yalan annenin iyiliği için birazda gerekli. yine de karar senin
inan yapacağına olur bence biliyorsun o da psikolojik evet ilk başta yakar normaldir girişi uyuşturacakLokalanestzik sprey sıktım belki faydasi olur diye offf çok pis yaktı yaaa
Lokalanestzik sprey sıktım belki faydasi olur diye offf çok pis yaktı yaaa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?