Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ahahah erkek mi demiş :) yok artık ya zuzuku güldürdün beni kız neyi engellediler anlamadım

BEN buraya giremedim canım sabah. üyeliği iptal etmişler. erkek diye ama şimdi sorun kalmadı. yapamaya yapamaya erkek gibi olduk yalanda değil yani :) vajili erkekler. :)

maşallah size rabbim 2 cihanda mutlu mesut etsin :) benim ayıda beni yiyecek nerdeyse aff edersiniz ama köpek gibi kapıo adamıuyuz halen sinirliyim ayıya

BEN buraya giremedim canım sabah. üyeliği iptal etmişler. erkek diye ama şimdi sorun kalmadı. yapamaya yapamaya erkek gibi olduk yalanda değil yani :) vajili erkekler. :)
KIZ valla iyi güldüm haa doğru dedin eşimle kanka gibiyiz kardes kardes uyuyoruz her gece

canım sıkkın kızzz.. bugun senın dedığını uygulıcam dün benim öküze küstüm yapmadm

Ne öküzlüğünü gördün çocuğun cimcime, yazık ya öküz diyor bir de adama

İnşallah canım benim, bekliyor olacağım haberini Canını da sıkma, her zaman olumlu düşünmeye çalış.

valla 3 4 sefer öküzlüğünü gördüm hatasını biliodu dünden beri kıcımda dolanıo ..,,

ben olumlu düşünsemde beyefendi herzaman içine.... edio sagolsun :)

ahahahah :) gülmene sevindim amaaaan hep dert hep tasa nereye kadar vallahi barışığım vajimle :) mantıklı bir pozisyon uygulayacam bunu yol göründü az kaldı

valla 3 4 sefer öküzlüğünü gördüm hatasını biliodu dünden beri kıcımda dolanıo ..,,

ben olumlu düşünsemde beyefendi herzaman içine.... edio sagolsun :)

Ahahahah, boşuna cimcime demiyorum ya sana :))) çok güldüm, ilahi cimcimem.

Takma onu aklına, çok da tın olsun senin için söyledikleri, bırak ne isterse söylesin, konuşur konuşur susar, kayıtsız kalırsan bunu bir daha yapmaz, nasılsa ilgilenmiyorsun ya, psikolojideki sönme davranışını görürüz eşinde

öyle mi diyorsun :) ay bak cesaret geldi
geçen sene hep buralardaydım ama üye olmadım çekindim birde nette yazılanlara inamıyordum taaki beni de başıma gelince dedim haa demekki doğruymuş...denemeye karar ver ve en az 30 dk pes etme kendine bir hedef belirle de ki mesela şuraya kadar almadan yatmayacam hepsini bir anda almak zorunda değilsin ben 2 mi3mü hatırlamıyorm kurtuldum.en son gece dedim ki hepsini almadan kalkmak yok yoruldum bacaklarım titredi ama pes etmedim bu gece bitecek dedim ve ilkkez o kadar ciddi üzerinde durdum vee o gece oldu

artık öyle yapacam takmıcam :) manyak adamm :) neysehhh

Arkadaşlar 11 ay sonunda vajinismusu yendim. Hiç pes etmeyin. Vanismustan kurtulmanın yollarını arayan arkadaşlara nacizane bilgi ve tavsiye içeren bir blog hazırladım.. girip okuyabilirsiniz... Henüz iki tane yazı var. Her şeyi yazacağım tüm detayı ile.

https://vajinismuscozum.wordpress.com/

İnceledim canım, hayırlı olsun bloğun. Umarım birçok kişiye ulaşırsın bu blog sayesinde.

Tesekkurler insallah ulasir ve ogrendigim her seyi ogretebilirim. Insallah vajinismusu yenmeyen kalmaz...

Canım Azmine hayran kaldım. Bu pis vajiyi yenmiş ve yenemeyen bizlere destek olman takdire şayan gerçekten. Düşenin halinden düşen anlar işte. bizi bizden başka kimse anlamıyor.

Canım Azmine hayran kaldım. Bu pis vajiyi yenmiş ve yenemeyen bizlere destek olman takdire şayan gerçekten. Düşenin halinden düşen anlar işte. bizi bizden başka kimse anlamıyor.
Bana cok yardim eden oldu. Ve ben bazen o destek dolu cumleleri okurken agladim duygulanip. O zaman demistim iyi oldugumda ben de onlar gibi destek olacağım diye. Sonuna dek yazacagim. Egzersizler en önemli asama. O kismi da cok kisa zamanda yazacagim Insallah. Ne biliyorsam paylasmaya hazirim

ben tek parmak yapabiliyorum şuan gerisi ne zaman gelecek bilmiyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…