- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.521
canım pozısyon da cok onemlı ..sahsen ben alt da ve bacaklarımı esımın belıne dolamıstım ? yani basarabılcegın pozısyonu bulmaya calısın .farklı deneyın ..yolun cogunu gecmişiniz ...ınsallah tamamende olacak ..Merhaba arkadaşlar. Bende maalesef bu illetin pençesinde idim ana sanırım büyük bi kısmını yendim. Iki aylık Evliyim. En Başlarda herkesin yaşadığı bu olumsuzlukların hepsini fazlası ile yaşadım. Bi psikiyatriste gittim. Parmak egzersizlerini verdi. Ama daha yavaş ilerlememi istedi. Ben yapabildikçe bi sonraki boğuma geçerek hepsini tamamladım. Lakin bunu psikiyatriden sakladım. En son dünkü denememde eşimle Kısmi birleşme yaşadım ama p..si tamamen alamadım. Bunun için nasıl davranmam gerekiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen.
Teşekkür ederim umarım olur çünkü bu iki ay boyunca cok Ağladım cok üzüldüm kendimi cok eksik hissettim. Psikiyatriye devam etmemeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.canım pozısyon da cok onemlı ..sahsen ben alt da ve bacaklarımı esımın belıne dolamıstım ? yani basarabılcegın pozısyonu bulmaya calısın .farklı deneyın ..yolun cogunu gecmişiniz ...ınsallah tamamende olacak ..
canım sağol bu da kulağıma küpe olsun zaten arkadaşlra nafes önenmli diyolarnefesini sonuna kadar çek aynı anda da kendini sıkabildiğin kadar sık sonra nefesini verirken de gevşetebildiğin kadar gevşe kendini rahat bırak bunu ilişki öncesi 10 kez ilişki anında da 5kez yap daha fazlada olabilir bi süreden sonra oranın yorulduğunu ve artık sıkamadığını farkedeceksin ama bu önemli eş yavaş olacak
yani faydasını görüyorsan git canım herkesin problemi farklı tabi benim kocam ben ne kadar ilerlersem ilerleyim olmayacak gözüyle bakıyor ama doktor iyi gidiyosunuz diyince seviniyor benden çok eşime faydası oluyor ama sonuç olarakta evliliği etkileyen bi olay eş desteği önemli .Umudun kırıldığında sana bilinçli birinin destek olmasıda çalışmanın devamı için iyi oluyorTeşekkür ederim umarım olur çünkü bu iki ay boyunca cok Ağladım cok üzüldüm kendimi cok eksik hissettim. Psikiyatriye devam etmemeyi düşünüyorum yanlış mı yapıyorum bilmiyorum.
Cok şükür eşim gerçekten yardımcı oluyor. Yaklaşık bir aydır gidiyorum psikiyatrist e ve ona kalsa hala işaret parmağı ikinci boğumda olmalıyım ve biz işaret parmağımdan başladığımız halde. Ben yapabildiğim için ileri gitmek istedim tüm parmakları tamamladım. Penisin 2/3 lük kısmını alabildim. Lakin ilerleyemedim fazla. Umarım olur. Ayrıca hiç kanama da olmadı. Parmak egzersizlerinde de.yani faydasını görüyorsan git canım herkesin problemi farklı tabi benim kocam ben ne kadar ilerlersem ilerleyim olmayacak gözüyle bakıyor ama doktor iyi gidiyosunuz diyince seviniyor benden çok eşime faydası oluyor ama sonuç olarakta evliliği etkileyen bi olay eş desteği önemli .Umudun kırıldığında sana bilinçli birinin destek olmasıda çalışmanın devamı için iyi oluyor
allah seniiiiAlmanlar koca berlin duvarını yıktı ben yıkamadım ya bu içerideki duvarı... :)
Almanlar koca berlin duvarını yıktı ben yıkamadım ya bu içerideki duvarı... :)
Nedenini bilemiyorum canım ama oranın sıkılamadigini görmen bence güzel yani ben sevinirdim herhalde. Çünkü bizim sorunumuz oranın sıkıldığı için ilişki yasayamamiz bence bundan dolayı motivasyonunu kırma derim ben. Belki de az önce burada yazdıkları gibi orası yoruldu ve artık kendini sıkamiyor. Ay dur kız ben de egzersize başlıcam şimdi denicem onu :)kızlar bişey sormak istiyorum umarım ordasınızdır bnr parmak egzersizi yapıyodum da az önce kegel yapiyim dedim kaslarım parmağı artık sıkmıyo neden
aynı sürelik evliyiz canm bende öyleyim bende p..sin başını alıyorum ve bende psiyatrie gitmiyorum artık burdan devam ediyorum daha rahat motive oluyorum eğleniyoruz yeri gelince. aşacağımıza hep birlikte inanıyoruz ve bir kişi yense hepimiz seviniyoruz. bende doğru pozisyonu ayarlayamadım daha :) fikir sana kalmış ama parmak egzersizinden sonra doktora gitme bence bende parmağa geçince bıraktım burdan devam ediyorum. cinsellik yasak dedi çokta uymadım açıkçası bir ön sevşime yaşadık biz.Merhaba arkadaşlar. Bende maalesef bu illetin pençesinde idim ana sanırım büyük bi kısmını yendim. Iki aylık Evliyim. En Başlarda herkesin yaşadığı bu olumsuzlukların hepsini fazlası ile yaşadım. Bi psikiyatriste gittim. Parmak egzersizlerini verdi. Ama daha yavaş ilerlememi istedi. Ben yapabildikçe bi sonraki boğuma geçerek hepsini tamamladım. Lakin bunu psikiyatriden sakladım. En son dünkü denememde eşimle Kısmi birleşme yaşadım ama p..si tamamen alamadım. Bunun için nasıl davranmam gerekiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen.
Bizede cinsellik yasak dedi biz hiç uymadık. Açıkcası eşime Karsı kendimi eksik hissediyordum o Yüzden Karşı çıkmadım. Dün başardım penisi almayı. Allah'ım Devamını nasip eder inşallahaynı sürelik evliyiz canm bende öyleyim bende p..sin başını alıyorum ve bende psiyatrie gitmiyorum artık burdan devam ediyorum daha rahat motive oluyorum eğleniyoruz yeri gelince. aşacağımıza hep birlikte inanıyoruz ve bir kişi yense hepimiz seviniyoruz. bende doğru pozisyonu ayarlayamadım daha :) fikir sana kalmış ama parmak egzersizinden sonra doktora gitme bence bende parmağa geçince bıraktım burdan devam ediyorum. cinsellik yasak dedi çokta uymadım açıkçası bir ön sevşime yaşadık biz.
bende o şekilde uymadım ama eksik hissetme kendini bence yapacaz bak cidden bu da bizim sınavımız. çok sevindim bir kısımın almış olman bile harika bence. bir de biliyor musun hepinizin huyunu da kendime benzetiyorum tanımasam da sakin tüm vaji melekleri aynı huyda aynı yapıda hassas ama bir o kadar güçlü ve çok fazla pozitif güler yüzlü hepinizde aynı huyda olduğumu düşünüyorumBizede cinsellik yasak dedi biz hiç uymadık. Açıkcası eşime Karsı kendimi eksik hissediyordum o Yüzden Karşı çıkmadım. Dün başardım penisi almayı. Allah'ım Devamını nasip eder inşallah
Haha bende dinleyim haha simdi konusmuyoruz hahaben benimkiyle tartışınca bunu dinleyip gülüyorum
Canim iyi ki bura var ve daha bu sayfadan habersiz olanlar var haberi olupta sessiz olani var vaji melekleri ALLAH BÜYÜK VE BUNU DA ASCAZbende o şekilde uymadım ama eksik hissetme kendini bence yapacaz bak cidden bu da bizim sınavımız. çok sevindim bir kısımın almış olman bile harika bence. bir de biliyor musun hepinizin huyunu da kendime benzetiyorum tanımasam da sakin tüm vaji melekleri aynı huyda aynı yapıda hassas ama bir o kadar güçlü ve çok fazla pozitif güler yüzlü hepinizde aynı huyda olduğumu düşünüyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?