Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ben de 2 parmaga gececem yapan arkadaslardan yardim bekliyorum.
kendini kasma sakin sakin nefes al ver sen nefesi verdikçe o kayıp gidiyo sadece sakin olmaya çalış bişey yok acı da yok:)yalnız ben şuan yenmiş gibi anlatıyorum tabbii pamağı yendim yaparsın yani şunu düşün oraya acısız ağrısız giriyo

KIZLAAAAR KORKULACAK BİŞEY DEĞİL İNANIN BANA HİÇ ACI YOK ACISI ARI SOKMASINDAN DAHA AZ YETERKİ SIKMAYIN KENDİNİZİ BENİMKİ OLDUĞUNDA AAA BU MUYDU YANİ BEN BUNDAN MI KORKUYORUM 9AYDIR DEMİŞTİM

canım ben anestol kullandığımda eşimde ereksiyon problemi oluyo o yüzden denemiyorum artık

bende okudum gayet acıklayıcı yazıyorsun canım sagol ...:)

anestolle yendim ama geçen gün 3.iliskiyi denedik aylardan sonra :) ve uyusturmadan da oluyormus ama tam olmasa da oldu yani birseyler :) insallah bir gün bunu daha rahat ve tam yapabılecegiz...

canım ben anestol kullandığımda eşimde ereksiyon problemi oluyo o yüzden denemiyorum artık
hevesinizi kırmayayım ama kızlar vajinismus psikolojik olduğu için krem sprey işe yaramıyo hatta inanır mısınız ben sarhoş olup mu yapsam demiştim druma dr güldü dedi olmaz beyninde bitirmeden sarhoş bile olsan yapamazsın

anestolle yendim ama geçen gün 3.iliskiyi denedik aylardan sonra :) ve uyusturmadan da oluyormus ama tam olmasa da oldu yani birseyler :) insallah bir gün bunu daha rahat ve tam yapabılecegiz...
eee hamile misin şu an nasıl oldu

işte anestolle olursa devamı gelmez daha kötü olur

Canim sen aparata geçtin mi. Ben parmağı tam bitirmeden geçmek istemiyorum ama bilemedim aparatla daha mı kolay olur acaba

bir de ben birşey soracağım nefes egzersizi yapmanın faydası buyukmudur yani ben eş denemesi ile yendim ama devamının gelmesini istiyorum hala hersey kolay olmuyor hergun duzenli nefes egzersizi yapsam sorun cozulurmu acaba ? bir adım daha öteye gecmek istiyorum .

aynen ben de kullanmıyorum artık kaderim dediği zeytinyağı denemeye çalışyorum hatta yanımdan ayırmıyorum desem bakalım hastalığım geçti inşallah yapacağım bu psikolojiyi yenmeliyiz

bende vajinismusu yendim ama tek başına değil evvela allah sonra psikoloğun yardımıyla,ben sadece ilişki anında nefes egzersizi yaptım ve çok şükür ki yendim

Canim sen aparata geçtin mi. Ben parmağı tam bitirmeden geçmek istemiyorum ama bilemedim aparatla daha mı kolay olur acaba
şöyle bir arkadaş makyaj fırçası streçle yap dedi tabii az yanmayla yaptım sonra kalınlaştırdım tekrar denedim o da oldu ya aslında hepsi de giriyor acı da yok inan sızı da yok sadece kendimizi sakinleştirmeliyiz oraya giren şeyin şeklini alacak kadar esnek bir yapı telkin etmeliyiz giriyo ve acımıyo biraz nefes biraz ıkınma ve kegel hepsini okumuşsundur

bende vajinismusu yendim ama tek başına değil evvela allah sonra psikoloğun yardımıyla,ben sadece ilişki anında nefes egzersizi yaptım ve çok şükür ki yendim
ya tebrik ederim .bende agustosta gırdım sıteye ve 10 kasım da yendim ..cok sukur ama devamınıda getirebılmek onemlı ıste hamıle oldugum ıcın denemedık .ama gecen bır deneyelim dedik .ve uyusturucu krem olmadan da gayet oluyormus yani ama benim merak ettiğim bir gün bu işi eşimle karsilikli hissederek yapmak ..insallah bu da olacak Allahın ıznı ıle .ara ara bu bölüme bakmaya devam ediyorum .çok fazla yenen oldu bu sayfa da :) insallah yenemeyen arkadaslar pes etmeyin ...her gün ileri bir asamaya gececeginizi dusunerek basaranların olumlu yazılarını okumaya devam edın ben oyle yapıyorum .

nasıl yendin nefesi nasıl kullnadın canım
nefesini sonuna kadar çek aynı anda da kendini sıkabildiğin kadar sık sonra nefesini verirken de gevşetebildiğin kadar gevşe kendini rahat bırak bunu ilişki öncesi 10 kez ilişki anında da 5kez yap daha fazlada olabilir bi süreden sonra oranın yorulduğunu ve artık sıkamadığını farkedeceksin ama bu önemli eş yavaş olacak

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…