Kizlar dun gece deneme yaptik. Her egzersiz yapmaya kalktigimda sadecw aynayla bakip bakip olmayacak diye biraktim, dokunmaya bile cesaretim yokken, dün sagolsun, Allah razi olsun ondan kkaderim'in yonlendirmeleeiyle ilk denemede işaret parmagimin tamamini almayi basardim. Bu bana büyük bir cesaret verdi. Parmagimla dokundum iceriyi,
kesfettim, hareket ettirdim icerde asagi yukari
bastirdim aci yok, birsey yok.. Demek ki bu
kadar oluyorsa, ben bu isi bu gece hallederim
dedimm. Buyuk bir heyecanla aksam icin
hazirlandim, dus aldim, sacimi, basimi, makyajimi, yemegi herseyi bi tamam ettim. Oyle ilk gece ki gibi heyecanim yoktu yani, ama olacagindan dolayi mutlulukla karisik bi duygu.. Benim ki tabi anlam veremedi hic birseye, yarin bir yere mi giycen, niye suslendin :)) yarin gitsem yarin suslenirim dimi :) Hayir dedim, bu gece halletmemiz gereken birsey var :) Gormeniz lazimdi bu sefer o, her dokundugumda kastı kendini. Hani filmlerde olur ya, ben o oldim resmen, o da ben :))) Elimi uzatiyorum daha dokunmadan bi hareketler, yuzu degisiyo hemen bilmem ne :)) N'oluyo diyorum, huylandimm, gidiklandimm... Az daha ustune gittim, hee dedim nasil oluyomus? Bana ne dediyse hepsini iade ettim :)) Kizdimm vs. Ohh intikamimi aldimm. :)))) Sonra tabi bi kac denemeyle bu sefer yarisina kadar aldim kizlar... Ama bu defa hayal kiriklihina ugrayan ben oldum. Gündüzden beri dusunup tasinip planlayip aklimdakinin olmamasi uzdu beni yani tamamini alamadimm. Bundan sonra nereye kadar girdiğini asama asama ilerlemeyi gormek icin isaret koycam ona kalemle dedim, kocacim aptal bi ifadeyle gulerken, coktan kalkip giyindimm. Cok sukur kavgasiz biten bir deneme oldu :))