- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.781
Olsun o ilk onceleri olur canim normal. Ben de refleks olarak cekiyodum hemen geri. Cekmezsen bir sure beklerse inan her sy daha kolay olacakay işte ilginç bir his parmağım girince de ilk korktum salaklığıma korktum ne acıdı ne bişey genişce boşluk vardı sanki :)
adaniiis bu bepanthol ve emla çok işe yaradı :)
canım bende zeytinyağı kullanıyordum ilerleme aşamasında çok faydasını gördüm ama sonradan mantar yaptıÇok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettim
canım şuanda mantarsan çok dikkat et ialçları al ve kremini aksatmadan sür bu süreçte çalışma yapma mantar eşine de bulaşabilir. ben mantar olduğumda kaşıntıdan ölüyordumcanım bende zeytinyağı kullanıyordum ilerleme aşamasında çok faydasını gördüm ama sonradan mantar yaptıdoktor vazelin önerdi
aynen adaniscim canım benm seni çoook öpüyorum elimi alamazsan rahatlıkla aldım darısı eşimin p...sineEvet mervecim, ikisinin tek başına yapamadığı etki, birleşince ortaya çıkıyor, voltranı oluşturuyorlar beraberken :)))
sevindim işine yaradığına hayatım
Herkese mrb iyi akşamlar kader arkadaşlarım ben 1 aydam fazla burayı takip ediyom adanis ve birkaç arkadaşla özelde konuşmuştuk çok yardımcı oldular saolsunlar ama ben bir türlü vajinama bakamıyordum sonra tamam desim yapcam hayda deliğimi bulamadim :) gülsemmi ağlasammı bilemedim bugun kararlıydım geçtim yenicem uleyn semi dedim inceledim deliğimi çok şükür ki buldum emla ve bepantolu karıştırıp yedirdin orama sonra parmak yapıcaktım ama huylandım kulak çöpünü streçleyip deliktw tuttum ıkındıkça baktım o kendi almaya başladı zaten benki iğneden bile korkan canı tatlı olan ben hiö farketmeden kulak çöpünü yarıya kadar aldım bişi hissetmedim bile hemen eşime seslendim o bile ne kadar sevindi adamcağız ileriye daha götürcektim ama dedim boşver şimdi aparatı büyütücem önce kalem sonra makyaj fırçamla denicem acaip güven geldi kendime anlatamam saol Adanis sen bitanesin
aynen adaniscim canım benm seni çoook öpüyorum elimi alamazsan rahatlıkla aldım darısı eşimin p...sine
ah sellukacığım biz pes atmiyoruzda ettirenler var başında bi koca bağırığ çağırır durursa bi yandan onu susturayım bi yandan nefes verirken ilerletmeye çalışıyorum en sonunda beni ağlatıyor sonrada çalışma bitiyor.Bütün suç erkeklerin bence türkiyede bu işi ilk yapan bütün kadınlar korkuyor korkmayanı hiç duymadım karısını rahatlatmayı bilen hemen yapıyor en geç 1 ay sonra yineyapıyor ama bizimkiler kazulet rahatlatmasını bilmiyorlar strese sokuyorlar bizim değil onların tedavi olması lasım ama yine herşeyin üstesinden gelmek bize düşüyor destek yerine hep köstek oluyorlar suçlu olan vajinusmus olan bizoluyoruzkızlar başı girdikten sonra azcık sabır.. pes etmeyin hemen:) söylemesi kolay diyceksiniz.. ben de sinir krizleri geçirmiştim.. hani bundan sonrası kolaydı diye.. hani gitmiyo işte falan filanlar.. ama gerçekten sonrası kolaymış.. sadece iki aşama geçmeniz gerekiyo.. birincisi başı girdikten sonra bir süre içerde kalabilmesi gerek .. biz bu aşamayı çok zor geçtik sönme olup durdu sürekli.. mesir macunu yedirdim eşime boll bol.. içerde kalınca söylüyorum size 10-15 kere nefes alın verin , kegel yapın gerçekten nasıl rahatladığınızı anlamayacaksınız bile.. eğer kayıp dışarı çıkarsa tekrar girdirmek şartıyla işte pes etmemek gerek bu durumda her seferinde daha kolay gidicek emin olun.. buna alıştıktan sonra da işte kendiniz için doğru pozisyonu bulursanız gerisi çok kolay... bitti sayılır sizin için..:)))
Hem yerini bilmiyorlar hem inatlaşıyorlar bizdeki deliği bizden iyibilecekler sanki bi de ben aparat sokarken gösteriyorum burası diye 1 senedir yeni öğrendi bi de hala haklı çıkmaya çalışıyor insanı deli ederlerAynen canım bende ayni seyleri yasıyorum. Sağa sola kayıp duruyove eşimde bi gun idrar deliğimi delecek Yanlışlıkla galiba, en alt diyorum bu sefer baska bi yere götürüyo o zamanda ben orası degil, orası da degil dedikçe o da sinirleniyo bende
benim eşimde aynı bıktırdı yani ama ben kendim için çalışıyorum canım yeri geliyor ağlıyorum ama çalışmaktan vazgeçmiyorum gün gelecek bende onu ağlatacağımcanımm benim seni de çok tebrik ediyorum bu arada.kendim yenmiş kadar sevindim inan :) inşallah Allah o günleri bize de gösterir. inşallah.inşallah
Aminn bitanem sayende basardimmm bende seni kocccamann öpüyorummmBelinayım kuzum benim, henüz geldim eve, yendimmmm mesajını görünce kocaman bir gülümseme yayıldı yüzüme. "bu kadar mıymış" değil mi :)))) çooook sevindim, Allah sana başka dert keder vermesin tatlım, birtanem. Kocaman öpüyorum seni
bulaşırsa bulaşsın canım hiçte umurumda değil o beni çok mu düşünüyor sanki bencilin teki iyice huysuz oldu sevgi fala bırakmadı insandacanım şuanda mantarsan çok dikkat et ialçları al ve kremini aksatmadan sür bu süreçte çalışma yapma mantar eşine de bulaşabilir. ben mantar olduğumda kaşıntıdan ölüyordum
ahh kuzum ya napsak acep burda kızlar toplaşım senin kocaya bir mektup mu yazsak acep bilemedim..bulaşırsa bulaşsın canım hiçte umurumda değil o beni çok mu düşünüyor sanki bencilin teki iyice huysuz oldu sevgi fala bırakmadı insanda
Aminn bitanem sayende basardimmm bende seni kocccamann öpüyorummm
bulaşırsa bulaşsın canım hiçte umurumda değil o beni çok mu düşünüyor sanki bencilin teki iyice huysuz oldu sevgi fala bırakmadı insanda
İns herkes bu illetten biran once kurtulur canimm sende benim canimsinn bitanemmEstağfurullah birtanem, bu senin başarın. Gurur duydum seninle, öyle mutlu oldum ki, cesur meleğim benim..^^ Darısı güzel meleklerimizin başına inşallah.
Canımsın, bir meleğimizi daha yuvadan uçurduk çok şükür
bende bilemedim bu kocayla nasıl başa çıkacağımı bi taraftan vajinusmus bi taraftan bu.Bugünde küsüz çalışmamdan 1 günüm daha boşa gitti.Benim kaybedecek vaktim yok onun yüzünden çalışamıyorumahh kuzum ya napsak acep burda kızlar toplaşım senin kocaya bir mektup mu yazsak acep bilemedim..
Canim ilk aparati kulak temizleme cubuguyla yapabilirsin once pecete sar sonra strecle canim mumla da yine ayni sekilde once pecete sarip strecle boylece aparatlarin hazir olurDilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?