Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Çok teşekkür ederim şimdi işaret parmagimdayim zeytinyağına vazelini birlikte kullanıyorum ama ikisinin bir arada zararı olmaz dimi. Vazelini de kullanmaya başlayınca daha rahat olduğunu farkettim
canım bende zeytinyağı kullanıyordum ilerleme aşamasında çok faydasını gördüm ama sonradan mantar yaptı doktor vazelin önerdi

canım bende zeytinyağı kullanıyordum ilerleme aşamasında çok faydasını gördüm ama sonradan mantar yaptı doktor vazelin önerdi
canım şuanda mantarsan çok dikkat et ialçları al ve kremini aksatmadan sür bu süreçte çalışma yapma mantar eşine de bulaşabilir. ben mantar olduğumda kaşıntıdan ölüyordum

Canım ahh, siz dünyanın en tatlı kızkardeşleri, bugün de beni mutluluktan ağlatacaksınız

Birtane olan sensin kuzum benim, kendindeki gücü gördün mü bak :) o kadar güçlüsün ki aslında, korkuların gücünü perdelemişti şimdiye kadar, artık onları duymama zamanın geldi, inan kendine, ben bu mesajda şunu gördüm: yenmeye son derece kararlı olan, dimdik duran, cesur bir kız var karşımda. Maşallah sana, insan başardıkça doymuyor başarıya, sen de doymayacaksın tatlım, gerisi gelecek inşallah. Dört gözle senden gelecek haberleri bekliyor olacağım hayatım. Canımsın

ah sellukacığım biz pes atmiyoruzda ettirenler var başında bi koca bağırığ çağırır durursa bi yandan onu susturayım bi yandan nefes verirken ilerletmeye çalışıyorum en sonunda beni ağlatıyor sonrada çalışma bitiyor.Bütün suç erkeklerin bence türkiyede bu işi ilk yapan bütün kadınlar korkuyor korkmayanı hiç duymadım karısını rahatlatmayı bilen hemen yapıyor en geç 1 ay sonra yineyapıyor ama bizimkiler kazulet rahatlatmasını bilmiyorlar strese sokuyorlar bizim değil onların tedavi olması lasım ama yine herşeyin üstesinden gelmek bize düşüyor destek yerine hep köstek oluyorlar suçlu olan vajinusmus olan bizoluyoruz

Hem yerini bilmiyorlar hem inatlaşıyorlar bizdeki deliği bizden iyibilecekler sanki bi de ben aparat sokarken gösteriyorum burası diye 1 senedir yeni öğrendi bi de hala haklı çıkmaya çalışıyor insanı deli ederler

canımm benim seni de çok tebrik ediyorum bu arada.kendim yenmiş kadar sevindim inan :) inşallah Allah o günleri bize de gösterir. inşallah.inşallah
benim eşimde aynı bıktırdı yani ama ben kendim için çalışıyorum canım yeri geliyor ağlıyorum ama çalışmaktan vazgeçmiyorum gün gelecek bende onu ağlatacağım

çok saçma gelecek ama aparatla çalışırım parmakla çalışamam diyen ben bilinçaltı vajinusmus sebebi parmak olan ben an itibariyle parmaklada egzersize başlamış bulunmaktayım .... bazen korkunun üzerine gitmek süreç alsada keyfi bir başka bunu yenmenin ....

Aminn bitanem sayende basardimmm bende seni kocccamann öpüyorummm

canım şuanda mantarsan çok dikkat et ialçları al ve kremini aksatmadan sür bu süreçte çalışma yapma mantar eşine de bulaşabilir. ben mantar olduğumda kaşıntıdan ölüyordum
bulaşırsa bulaşsın canım hiçte umurumda değil o beni çok mu düşünüyor sanki bencilin teki iyice huysuz oldu sevgi fala bırakmadı insanda

Aminn bitanem sayende basardimmm bende seni kocccamann öpüyorummm

Estağfurullah birtanem, bu senin başarın. Gurur duydum seninle, öyle mutlu oldum ki, cesur meleğim benim..^^ Darısı güzel meleklerimizin başına inşallah.

Canımsın, bir meleğimizi daha yuvadan uçurduk çok şükür

bulaşırsa bulaşsın canım hiçte umurumda değil o beni çok mu düşünüyor sanki bencilin teki iyice huysuz oldu sevgi fala bırakmadı insanda

Ececim sen bu illeti yeneceksin, eşin onu demiş bunu söylemiş, tınlama, konuşur konuşur susar, aklını sadece yenmeye odakla, senin yenmeni en az senin kadar istiyor bu yüzden sana yardım etmek zorunda hayatım, hiç endişen olmasın. Sen üzüldükçe, kırıldıkça, ağladıkça üzerine gelir, dik dur karşısında birtanem.

İns herkes bu illetten biran once kurtulur canimm sende benim canimsinn bitanemm

ahh kuzum ya napsak acep burda kızlar toplaşım senin kocaya bir mektup mu yazsak acep bilemedim..
bende bilemedim bu kocayla nasıl başa çıkacağımı bi taraftan vajinusmus bi taraftan bu.Bugünde küsüz çalışmamdan 1 günüm daha boşa gitti.Benim kaybedecek vaktim yok onun yüzünden çalışamıyorum

Dilatör sete eşim karşı çıkıyo niye bilmiyorum ama istemiyo en iyisi evde aparat yapmak ama nasıl düzgün bi aparat yapamadım kendime hala
Canim ilk aparati kulak temizleme cubuguyla yapabilirsin once pecete sar sonra strecle canim mumla da yine ayni sekilde once pecete sarip strecle boylece aparatlarin hazir olur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…