- 29 Kasım 2010
- 370
- 375
- 133
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.741
canım vajililerin cicim ayları da böyle geçiyor işte .. yalnız diilsin merak etme.. ama sogukluğu abartmamak lazım .. daha yeni evlisiniz.. nedir ne değildir onu bile anlamadığınız için bu kadar kavga normal.. ama dediğim gibi kavga etseniz de uzun sürmesin, hemen barışın .. egzersizlerine başla kendine inancın yerine gelsin senin de eşinin de algısı değişir emin ol:))arkadaşlar mümkün oldukça siteye girip mesajlarınızı okuyorum.inanın içimi rahatlatıyorsunuz.2 aylık evliyim.evliliğim her geçen gün kabusa dönüşüyor.eşimle her an her dakika kavga etmeye başladık.benden soğudu artık.evde kavga ederiz diye doğru düzgün iletişim bile kurmuyoruz.her gün dakikalarca ağlıyorum.aşabileceğime inancım sıfır.çok üzülüyorum.eşiyle benim kadar arası bozuk olan var mı yoksa benim eşim mi çok anlayışsız? yardım edin lütfenn.
Tabii ki de kurtulcaksin bebegim hic sıkma canini aklina takilan bisey varsa sor her zaman yardimci olurm yeter ki yapabilecegine inan ve duzelt moralinideneyecem kız onu rahat görünüyor ay bende bir kurtulayım ya
ay hadi inşallah :) olacak olacak olacaaaaakTabii ki de kurtulcaksin bebegim hic sıkma canini aklina takilan bisey varsa sor her zaman yardimci olurm yeter ki yapabilecegine inan ve duzelt moralini
öyle düşünme canım o bir korkuydu korkulacak bişey olmadığını öğrendin artık .. tekrar korkmassan hiç öyle şeyler düşünme ben de regl oldum bitse de kaldığım yerden devam etsem diyom:) tebrikler bu arada ..
o vajinin popo yönünde OLDUĞUNU bende bilmiyordum eşim de tabi durmadan ileri itiyordu. Bende burdan öğrendim yönünü.Kizlar bide bugün eşim şöyle bisey dedi önceden buraya girip yazismama kizardi ben burdan ögrendigim herşeyi eşimle paylaştm bak boyle yapmamiz gerekiyomuş şu pozisyon daha iyi gibi akillar verdim burdaki yazilari ona okudum ve onlari uyguladik ve başarinca hayatim iyi ki o siteyi bulmusun bilmedigimiz yanlis seyler varmis dedi belkide bu yuzden yapamamistk önceden dedi gercekten öyle vajinin popoyo egimli oldugunu ne ben ne eşim biliyodu burda ögrenip basardik sizde eşlerinize büyük bi heycanla anlatin burda yazilanlari inanin kulagina gitcektir ayrica eşiyle kavga edenler cok fazla takmayin bu durumu bizde cok tartisirdik her defasinda bana yapamicaksin olmuyo canin ne kadar tatli falan diyip sinirimi bozuyodu ama simdi cok farkli yeni kari koca oldugumuzu anliyorum diyo sizin o yaptiginiz tartismalarn hepsi gececk takmayin siz onu falan sadece vajiyi yenmeye odaklanin..
benim eşimde ilk başlarda garipsiyodu :) yendikten hemen sonra kızlara yazsana dedi korkulacak bişey yokmuş diye:))Kizlar bide bugün eşim şöyle bisey dedi önceden buraya girip yazismama kizardi ben burdan ögrendigim herşeyi eşimle paylaştm bak boyle yapmamiz gerekiyomuş şu pozisyon daha iyi gibi akillar verdim burdaki yazilari ona okudum ve onlari uyguladik ve başarinca hayatim iyi ki o siteyi bulmusun bilmedigimiz yanlis seyler varmis dedi belkide bu yuzden yapamamistk önceden dedi gercekten öyle vajinin popoyo egimli oldugunu ne ben ne eşim biliyodu burda ögrenip basardik sizde eşlerinize büyük bi heycanla anlatin burda yazilanlari inanin kulagina gitcektir ayrica eşiyle kavga edenler cok fazla takmayin bu durumu bizde cok tartisirdik her defasinda bana yapamicaksin olmuyo canin ne kadar tatli falan diyip sinirimi bozuyodu ama simdi cok farkli yeni kari koca oldugumuzu anliyorum diyo sizin o yaptiginiz tartismalarn hepsi gececk takmayin siz onu falan sadece vajiyi yenmeye odaklanin..
egzersizlere devam et. hiç pes etme ara verme. her gün çalışben de burayı okuyarak öğrendim doğruyu :) doktor parmak egzersizi yapın dediğinde girişte sol tarafta bir acı hissediyordum ve bunun sadece bende olduğunu ve yapamama sebebimizin bu olduğunu düşünüyordum ve pes ediyorduk. öylece 2 yıl geçti. ama burayı okudum ve aynı şeyleri başkaları da yaşıyormuş bunu da öğrendim:) eşimle denemeye başlayabildiğimiz zaman artık hangi yöne doğru iteceğini biliyorum :) herkese teşekkürler..
Aynen canım bende ayni seyleri yasıyorum. Sağa sola kayıp duruyove eşimde bi gun idrar deliğimi delecek Yanlışlıkla galiba, en alt diyorum bu sefer baska bi yere götürüyo o zamanda ben orası degil, orası da degil dedikçe o da sinirleniyo bende
kızlaaaar :)))) 2 parmağı birden aldım valla :))) oldu işte oldu :) önce duş aldım sonra derin derin nefes egzersizi sonrada parmağımı küs yapıp ameliyat eldivenine geçirdim. sonra nefesimi verirken aldım epeyde ilerledim. girip çıkardım :) eşimde gaza geldi olacak bu iş diyor :) hepinize teşekkür ederim. hakkınızı helal edin. azıcık yanmam var şuan ama olsun
Canimm, bir hafta sonra bizomde 2 ay olacak... Ben de sen gibi gece gunduz agliuordumm. Bir de agliyorum diye kavga ediyorduk ustelik! Adam isten gelsin istemiyordum, iyi de olsa esim o an, masum bir sarilma bile beni gerim gerim geriyordu. Uzanip yanagimdan opse kaskati oluyordum. Cunku birkac opucuk sonra is yine yatak mevzusuna gelecek, ben yine basarisiz, o agzina ne gelirse soyler... Ben aglarim, aglarim diye kizar.. Kisir dongu olmusti bu. İnan ama burayo buldum bende, tecrubeli arkadaslar yardim ettiler. Simdi kisa zamanda ben yarisini alabiliyorum icime, esimde eskiye nazaran ohoo melek oldu resmen. En azindan bagirip cagirmiyor, ben de korkmuyorum, tam tersi korkumun ustune gidiyorum. Sen de yeneceksin yavas yavas..arkadaşlar mümkün oldukça siteye girip mesajlarınızı okuyorum.inanın içimi rahatlatıyorsunuz.2 aylık evliyim.evliliğim her geçen gün kabusa dönüşüyor.eşimle her an her dakika kavga etmeye başladık.benden soğudu artık.evde kavga ederiz diye doğru düzgün iletişim bile kurmuyoruz.her gün dakikalarca ağlıyorum.aşabileceğime inancım sıfır.çok üzülüyorum.eşiyle benim kadar arası bozuk olan var mı yoksa benim eşim mi çok anlayışsız? yardım edin lütfenn.
Yaa bence kocalarımız da yazık onlarda tam bilmiyo bence tam olarak neresi, aşağı mi yukarı mi, bizde malum cok yardımcı olamıyoruzYapan insanlar nasıl yapıyo arkadas ya biz kendimizi kastıgımız için kayıyo biyerlere sabit durup bacagımızı acıp kasmasak kendimizi kaymaz hemen girer de kendimiz yapıyoruz işte nasıl olcak bilmiyorum ama olcak bi şekilde
öyle düşünme canım o bir korkuydu korkulacak bişey olmadığını öğrendin artık .. tekrar korkmassan hiç öyle şeyler düşünme ben de regl oldum bitse de kaldığım yerden devam etsem diyom:) tebrikler bu arada ..
o vajinin popo yönünde OLDUĞUNU bende bilmiyordum eşim de tabi durmadan ileri itiyordu. Bende burdan öğrendim yönünü.Kizlar bide bugün eşim şöyle bisey dedi önceden buraya girip yazismama kizardi ben burdan ögrendigim herşeyi eşimle paylaştm bak boyle yapmamiz gerekiyomuş şu pozisyon daha iyi gibi akillar verdim burdaki yazilari ona okudum ve onlari uyguladik ve başarinca hayatim iyi ki o siteyi bulmusun bilmedigimiz yanlis seyler varmis dedi belkide bu yuzden yapamamistk önceden dedi gercekten öyle vajinin popoyo egimli oldugunu ne ben ne eşim biliyodu burda ögrenip basardik sizde eşlerinize büyük bi heycanla anlatin burda yazilanlari inanin kulagina gitcektir ayrica eşiyle kavga edenler cok fazla takmayin bu durumu bizde cok tartisirdik her defasinda bana yapamicaksin olmuyo canin ne kadar tatli falan diyip sinirimi bozuyodu ama simdi cok farkli yeni kari koca oldugumuzu anliyorum diyo sizin o yaptiginiz tartismalarn hepsi gececk takmayin siz onu falan sadece vajiyi yenmeye odaklanin..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?