- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.401
Tatlim ben vajinismusu yendikten 3-4 gün sonra gittim kadim dogumcuya ve hem alttan yumurtalarima vakti hem de smear aldi düşün yani ama inan hic hic zor olmadi hatta ilişkiden daha da kolay geldi :)çünkü ilişkide küçük de olsa kasiyorum hala bazen..ama doktora vajnsmusu yeni cozdugumu soyledim yavaş yavaş soktu aleti bi de tam nereye itecegini bildiği için 1 kaç saniyede hallediyor. Seni anliyorum çünkü ben de vajinama parmak dokundurup sokamam zaten hep aparatlar calistim egzersiz yaparken o yüzden aletin girmesi daha rahat zaten. O anda oraya bireyin girmesineodaklanma sadece nefes ile kendini rrahatlar inan muayene diğerinden daha kolay:)ben vajina girişime dokunduramıyorum işte alet sokucak ya ondan hem korkuyorum hem bi tuhaf oluyorum
bunların penisleri çıkıyor olsa aynı aparat gibi şimdiye yenmiştik çünkü ozamn sesiz sesiz istediğimiz gibi çalışırdık bunların çeneleri durmuyor ki sürekli dır dır dırayy yemin ederim aynen öyle .. hatta bana kalsa her 2 güne bi denicem ama O istemio yok yarın yok başka gün diye diye uzatıo.. deneme yaptığımız günde coşuyo..
cnm benm bi yere yaslan aç bacaklarını,ıkın parmağını yerleştir ve dimdik itme, popo yönüne eğimli it olurmu. o elinle hissettklerini kafana takma bizde de var onlardan. güzelce kayganlaştrmayı ihmal etme dediğim gbi dene yaz bana olurmuArkadaşlar isaret parmak bir boguma yakin biyerde takiliorum kaliorm elime boyle et gibi bizi gelionapicam ben gitmio daha ileri heleki bi parmak nasil gisio anlamadim. nefes alip veriorm ikiniorm ama daha gjtmio . bir boğum bile değil. Sercede bir boğum yapabiliorum ama işarette yaoamadim (( çok morelkm bozuk
canım benim sağol evet nasıl oldu bu kadar kolay mıydı hala inanamıyorumCanım çook sevindim, gelmiş geçmiş olsun kuzum benim
o yüzden seni göremiyourm çok geçmiş olsun canım adanisim nekadar sürede belli olur hamile kaldığınBebeğim çok şükür, binlerce kez şükürler olsun,şu anda iyiyiz.
Allah korusun düşük tehlikesi olabilir denildi ufak bir aksilik yaşadık fakat az önce ultrasona girdim maşallahı var yavrumun, inşallah tekrar yaşamayız mocicim, rabbim kimseye yaşatmasın öyle zor iki gün geçirdik ki, tüm dünyanın yükü üzerimdeydi sanki.
Allah'ım yardımcımız olsun. Tüm kaderdaşlarımızın...ah canım, hepimiz okumuş mevki sahibi insanlarız. Zaten istatisliklere göre, çoğunlukla ünv. mezunu kişilerin başına geliyor bu sorun. Bende önceden senin gibi söylenenlere, ne bileyim yanımda doğum hikayelerinden bahsedenlere canım sıkılırdı. Bu siteyi bulunca hepsine gözümü kulağımı kapadım. SAdece evliliğim, işim ve egzersizlerim var hayatımda tabi bide sizler. İyiki vasrınız. Ben dokunamazken 2 parmak yapıyorum inanın. bu arada 10 yıllık vajiliyim
Aynen canim cok haklisin nasilsin demeden cocuk sorarlar insanlar cok acimasiz karsisindakine ne kadar zarar verdiklerinin farkinda olmuyorlar ama asacagiz insallah bugunleride Allah buyukcanım benim, çok böyle patavatsız insanlar. Banada aynısını yapıyorlar. Bende sebin gibi hırs yaptım, aşacağım diyorum. Nasılsın diye soruyorlar sonra çocuk diyorlar. Sanki çocuğun olmazsa evli değilsin. Ama tıkıyorum kulaklarımı. Kendini bilmezmi arayacaksın bir sürüü. Salla gitsin şekerim.
o yüzden seni göremiyourm çok geçmiş olsun canım adanisim nekadar sürede belli olur hamile kaldığın
Bidaha denicem deneyincede yazarim çok sagolcnm benm bi yere yaslan aç bacaklarını,ıkın parmağını yerleştir ve dimdik itme, popo yönüne eğimli it olurmu. o elinle hissettklerini kafana takma bizde de var onlardan. güzelce kayganlaştrmayı ihmal etme dediğim gbi dene yaz bana olurmu
nisanda adet olucam ondan sonra yani benim psikolojik mi bel ağrılarım oluştu ya daha deneyeli 2 gün oldu eşim boşalmış hemen belirti göstermez dimi canımSağol canım benim, buna da şükür. Kuzucum adetin geciktikten 2-3 gün sonra gebelik testi yapabilirsin, o zaman belli olur.
Arkadaşlar isaret parmak bir boguma yakin biyerde takiliorum kaliorm elime boyle et gibi bizi gelionapicam ben gitmio daha ileri heleki bi parmak nasil gisio anlamadim. nefes alip veriorm ikiniorm ama daha gjtmio . bir boğum bile değil. Sercede bir boğum yapabiliorum ama işarette yaoamadim (( çok morelkm bozuk
nisanda adet olucam ondan sonra yani benim psikolojik mi bel ağrılarım oluştu ya daha deneyeli 2 gün oldu eşim boşalmış hemen belirti göstermez dimi canım
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/Bidaha denicem deneyincede yazarim çok sagol
evet haklısınYok canım hemen belirtisini göstermez ya psikolojiktir ya da ilişki sırasında belin incinmiştir.
Sellukacim gayet iyiyim sen de iyisindir insallah. Sen,merve ve adanis baya destek oldunuz bana korkularimi buyuk olcude yendim. Serce parmagim kalinliginda aparat alir durumdayim. Sagolun opuyorum sizleri:)Adaniscim, çok çok geçmiş olsun..sana da kızına da ailene de... Allahım yaşatmasın inşallah o korkuyu bir daha....
kızlarcım, nasılsınız.. neler yapıyorsunuz .. takip edemiyorum bu aralar..:)) yenen yokmu yenen:)
Adaniscim, çok çok geçmiş olsun..sana da kızına da ailene de... Allahım yaşatmasın inşallah o korkuyu bir daha....
kızlarcım, nasılsınız.. neler yapıyorsunuz .. takip edemiyorum bu aralar..:)) yenen yokmu yenen:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?