Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Benim de hiç yapasım gelmiyordu ve 5 dk sürüyordu en uzun egzersizim. Ama 3. Parmaktan sonra eşimle denedik. Asla dokundurmazdim ama yavaş yavas parmagina izin verdim. O kadar zordu ki ama benim için. Sonra baktim ki kendi egzersizimde daha cok aciyordu ve böyle hızlı yapamıyorum. 2 gün denedik ve 2. Günün sonunda israriyla denedik. kegel egzersizi yardimiyla yavas yavas hop diye oldu şok oldum. Sakın bırakmayın kızlar. Gleitgelen olmadan da calismadim hic bu arada.

Anlıyorum canım, müdürünle tekrar konuş istersen tutmak zorunda değilsin, yiboda çalışsaydın mecbur kalırdın, fakat bu durumda böyle bir zorunluluğu sana yükleyemezler. Tutmak istemediğini, yorucu olduğunu ve bu kadar öğrencinin sorumluluğunu üstlenmek istemediğini söyledin mi canım belki işe yarar.

Ben de ogretmenim :) daha cok ogretmenlerde goruluyormus vajinismus insallah yenecegiz biz de o kadar zorlu yollari gectik kpss gibi bunu mu basaramayacagiz.

Maalesef işe yaramıyor. Kendi derdim bi yanda. 160 öğrencinin derdi başka bi yandan. Rabbim hayırlısını versin. Kurtulalım bu dertten.

Ben de ogretmenim :) daha cok ogretmenlerde goruluyormus vajinismus insallah yenecegiz biz de o kadar zorlu yollari gectik kpss gibi bunu mu basaramayacagiz.
Inşallah öpretmenim. Ben daha çok yetiştirilme tarzımdan dolayı bu sıkıntıyı yaşadığımı düşünüyorum. Üstelik bekarken bi Arkadaşımın bu sıkıntıyı yaşayıp en ince ayrıntısına kadar bana anlatması neden oldu galiba. Atlatırım umarım. Sizde inşallah.

İnsallah canim, ben de dugun gunumde duydum insanlar bilgi verecegine olumsuz seylerden neden bahseder ki. dusundukce sinirim bozuluyor. 4,5 yillik evliyim bir yandan kpss derdi bir yandan bunun uzuntusu cok yipratti beni. Allah hepimizin yardimcisi olsun.

öyle beyni küçük mantıksız insanları boğasım gelio ... kalın kafalılar

Tavrını al ona karşı, konuşturma hakkında, yaşıtın olsa haddini bil dersin de yaşlı başlı kadın kalp kırmak da olmaz, sakin sakin bu tavırlarından hoşlanmadığını, bu konuyu deşip durmamasını, bu konuyu sürekli dile getirmenin seni üzdüğünü anlat canım benim. Anlatmazsan daha çok üzülürsün, sen düşüneceğine başkaları düşünsün, hem hatasını da anlamış olur böylece.

Çok çok üzüldüm kalbım cok kırıldı kayınvalıdem saolsun o konusmus benım yerıme ben bısey soyleyemedım dedıgın gıbı yası var ama rabbım görüyo (

Cok gecmis olsun cnm allahim bir daha gostermesin bebegini sag salim al kucagina.

aynı benm öküzden bahsediyosun canım.Hem çalışmaktan stres oluyoruz hem bunlar yüzünden.Doktor bana dedi sen bütün çalışmaları yapmışsın diye aynı sende benm gibisin bundan sonraki süreçte eşinin sabrına bağlı dedi bu mallarda sabır yok ki oyüzden tedavi uzayıp duruyor

bende aynı durumdayım canım. bir geçsin adetimiz inş. Tekrar tam gaz devam. Düşürmeyelim moralimizi.
aynen canım bu iş uzadıkça strese giriyorum gerçi bnm adet dönemlerimde de çalışma yapmak zorunda olmayınca eşim iyi hallerine dönüyor o da beni rahatlatıyor.Çalışma dönemlerimiz de full stres yani

ayy yemin ederim aynen öyle .. hatta bana kalsa her 2 güne bi denicem ama O istemio yok yarın yok başka gün diye diye uzatıo.. deneme yaptığımız günde coşuyo..

Kızlar ben kaçar. Hepinizi öpüyorum kocaman. Allah yardımcımız olsun. Yarın Güzel haberler almak dilerğiyle. Dua ile kalın...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…