- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.381
valla öyle =))her derde deva Zeytin yağ :)
Yok yibo değil. Lise de öğretmenim. Okulun kız pansiyonu var. Tutacak gönüllü ÖĞRETMEN olmadığından okulun öğretmenlerine zorunlu tutuyorlar. Derdimi söyleyemiyorum kimseye. Tutmak istemiyorum diyorum ama neden olmadığından zorla tutturuyorlar. Deneme yapacakken ya da egzersizlerime devam edecekken bu engeller sinirimi altüst ediyor. Dualarım tüm kaderdaşlarıma...
Ben de ogretmenim :) daha cok ogretmenlerde goruluyormus vajinismusBen de öğretmenim :) pansiyon nöbetlerimiz var burda kaldığım zamanlarda egzersizlerimi yapamıyorum. Regl im yeni bitti Bittiği gün nöbet var. Deneyecekken sürekli bi engel çıkıyor. Rabbim sabrımı deniyor sanırım. Ilginiz için cok teşekkür ederim. Cok hem de ...
Şurda Yazdığım iki satır o kadar rahatlatıyor ki içimi. Anlatamam
Maalesef işe yaramıyor. Kendi derdim bi yanda. 160 öğrencinin derdi başka bi yandan. Rabbim hayırlısını versin. Kurtulalım bu dertten.Anlıyorum canım, müdürünle tekrar konuş istersen tutmak zorunda değilsin, yiboda çalışsaydın mecbur kalırdın, fakat bu durumda böyle bir zorunluluğu sana yükleyemezler. Tutmak istemediğini, yorucu olduğunu ve bu kadar öğrencinin sorumluluğunu üstlenmek istemediğini söyledin mi canım belki işe yarar.
Inşallah öpretmenim. Ben daha çok yetiştirilme tarzımdan dolayı bu sıkıntıyı yaşadığımı düşünüyorum. Üstelik bekarken bi Arkadaşımın bu sıkıntıyı yaşayıp en ince ayrıntısına kadar bana anlatması neden oldu galiba. Atlatırım umarım. Sizde inşallah.Ben de ogretmenim :) daha cok ogretmenlerde goruluyormus vajinismusinsallah yenecegiz biz de o kadar zorlu yollari gectik kpss gibi bunu mu basaramayacagiz.
İnsallah canim, ben de dugun gunumde duydum insanlar bilgi verecegine olumsuz seylerden neden bahseder ki. dusundukce sinirim bozuluyor. 4,5 yillik evliyim bir yandan kpss derdi bir yandan bunun uzuntusu cok yipratti beni. Allah hepimizin yardimcisi olsun.Inşallah öpretmenim. Ben daha çok yetiştirilme tarzımdan dolayı bu sıkıntıyı yaşadığımı düşünüyorum. Üstelik bekarken bi Arkadaşımın bu sıkıntıyı yaşayıp en ince ayrıntısına kadar bana anlatması neden oldu galiba. Atlatırım umarım. Sizde inşallah.
öyle beyni küçük mantıksız insanları boğasım gelio ... kalın kafalılarKızlar benımde adetım bıttı tam deneme yapıcam bu ay hersey güzel olucak dedim 29 nısan ewlılık yıldönumuz bıtırıcem bu işi dedım esımın halası sınırımı bozdu çok üzüldümmmoralman bıtırdı benı dua getırmıs kayınvalıdeme cocugu olmayan lar okusun dedı yanımda cok uzuldum zaten dewamlı bu konuyla ılgılı söylenıyo bana ona neyse ben neyle uğrasıyorum kadının derdı ne ama pes etmek yokk basarıcaz bole ınsanlarada haddını bıldırıcez çok üzülsemde yınede hırslıyımm esımı ve kendımı mutlu edıcem
Kızlar benımde adetım bıttı tam deneme yapıcam bu ay hersey güzel olucak dedim 29 nısan ewlılık yıldönumuz bıtırıcem bu işi dedım esımın halası sınırımı bozdu çok üzüldümmmoralman bıtırdı benı dua getırmıs kayınvalıdeme cocugu olmayan lar okusun dedı yanımda cok uzuldum zaten dewamlı bu konuyla ılgılı söylenıyo bana ona neyse ben neyle uğrasıyorum kadının derdı ne ama pes etmek yokk basarıcaz bole ınsanlarada haddını bıldırıcez çok üzülsemde yınede hırslıyımm esımı ve kendımı mutlu edıcem
Çok çok üzüldüm kalbım cok kırıldı kayınvalıdem saolsun o konusmus benım yerıme ben bısey soyleyemedım dedıgın gıbı yası var ama rabbım görüyoTavrını al ona karşı, konuşturma hakkında, yaşıtın olsa haddini bil dersin de yaşlı başlı kadın kalp kırmak da olmaz, sakin sakin bu tavırlarından hoşlanmadığını, bu konuyu deşip durmamasını, bu konuyu sürekli dile getirmenin seni üzdüğünü anlat canım benim. Anlatmazsan daha çok üzülürsün, sen düşüneceğine başkaları düşünsün, hem hatasını da anlamış olur böylece.
öyle beyni küçük mantıksız insanları boğasım gelio ... kalın kafalılar
yapıcak bısey yok tatlımm duymaduığım sey kalmadı ama yıne de basarıcagıma ınanıyorum hepimiz halledıcez bu durumdan kurtulucaz inşş
ben vajina girişime dokunduramıyorum işte alet sokucak ya ondan hem korkuyorum hem bi tuhaf oluyorumoldum hayatım hemde eşimle birlikte olmadan önce iki defa kızlığıma bakmak için oldum alttan şimdi yine olurum yani sen tam olarak neyden çekiniyorsun muayene de?
Cok gecmis olsun cnm allahim bir daha gostermesin bebegini sag salim al kucagina.Mervecim cumartesi gecesi kırmızı renkli bir akıntı geldi, hamilelikte çok normal sayılmıyor bu renk akıntılar. Çok telaşlandık, soluğu hastanede aldık. Rabbime çok şükür ki bebeğimin kalp atışlarını dinledim, hareket ettiğini gördüm, küçük bir düşük tehlikesi yaşamışız, Allah bir daha göstermesin, hiç kimseye göstermesin. Hayatımda ilk kez tansiyonum 15'i gördü, öyle bir korku yaşadığımı çok net hatırlamıyorum.
Çok özledim sizleri on gün kadar evdeyim, bol bol dinleneceğim inşallah, sizlerin varlığına o kadar alışmışım ki hem bebeğimi hem sizleri düşündüm. Güzel meleklerim benim ^^
aynı benm öküzden bahsediyosun canım.Hem çalışmaktan stres oluyoruz hem bunlar yüzünden.Doktor bana dedi sen bütün çalışmaları yapmışsın diye aynı sende benm gibisin bundan sonraki süreçte eşinin sabrına bağlı dedi bu mallarda sabır yok ki oyüzden tedavi uzayıp duruyorbende dün gene eş denemesi yaptım gene sadece ucu girdi sonrasında yapamadım.. çünkü O hep bagırdı çağırdı.. benımde zoruma gitti ağladım... sonra beni aşağlar gibi ... keyfin yettise devam devam edelimmi etmeyelimmi dedi.. ağlamaya devam edince söylenerekten kalktı gitti.. hepp anısı dedi.. hep dur bi dur bi deyıp duruon dedi.. öyle demesem hemen acele acele girio.. elinden gelse pe.. sine yağ sürdürmeyecek öyle yapacak.. nefret etmeye başladım ondan.. hiçç destek vermıo hep yapamayacan birşey için sana neden yaparsın deyim dio..ama başkasına gelince full motive edio mal..
aynen canım bu iş uzadıkça strese giriyorum gerçi bnm adet dönemlerimde de çalışma yapmak zorunda olmayınca eşim iyi hallerine dönüyor o da beni rahatlatıyor.Çalışma dönemlerimiz de full stres yanibende aynı durumdayım canım. bir geçsin adetimiz inş. Tekrar tam gaz devam. Düşürmeyelim moralimizi.
Cok gecmis olsun cnm allahim bir daha gostermesin bebegini sag salim al kucagina.
ayy yemin ederim aynen öyle .. hatta bana kalsa her 2 güne bi denicem ama O istemio yok yarın yok başka gün diye diye uzatıo.. deneme yaptığımız günde coşuyo..aynı benm öküzden bahsediyosun canım.Hem çalışmaktan stres oluyoruz hem bunlar yüzünden.Doktor bana dedi sen bütün çalışmaları yapmışsın diye aynı sende benm gibisin bundan sonraki süreçte eşinin sabrına bağlı dedi bu mallarda sabır yok ki oyüzden tedavi uzayıp duruyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?