Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy canım benim, Bugünde güzel bir haber aldık :) Ohh bitti artık :) Tebrik ederim. DArısı başımıza :)

Ben öyle hissediyorum sanırım. Düşüncesi bile kötü etmeye yetiyor bana.

Kızlar bana da yardim edin 1,5 yillik evliyim vaji oldugumu 1 ay once ogrendim yok olmuyor yapamıyorum

Merhaba Canım.
Yalnız değilsin hepimiz senin gibiyiz. Önce uzan canım, ellerini yana aç derin derin nefes al ver, al ver. Verirken muma üflüyor gibi puuuff de. Bunu 10 dk yap son beş tanesini yaparken karnını dahada şişir, verirken puff de ıkınıyor gibi. bu seni çok rahatlatacak. Nefes alıp vereceksin bişi yok. Önce duş alman seni dahada rahatlatır.

Geldik 2. aşamaya al eline bir ayna, aç abacaklarını bak oraya. İncele dokun. Dokunamayabilirsin başta ama pes etme canım. Bak dokun, eşin dokunsun sadece dokunun 1 hafta böyle devam edin tedirginlik geçene kadar. sonra geçersin parmak egzersizlerine. Naçizane fikrim ben böyle başladım. şimdi 2 parmak alabiliyorum.

Yaşadıkların çok normal arkadaşım. Ayrıca kegel egzersizide yapman da çok fayda var. Vajinanı sıkıp bırakacaksın. 10 a kadar tut bırak . tut bırak bunu gün içinde her yerde yapabilirsin. Karşıdan belli olmuyor. Yani wc ye gittiğinde idrarını yaparken tut bırak, işte bu haraketi yapacaksın. idrarı tutuyor tekrar yapıyor gibi. Ben sürekli yapıyorum faydasını gördüm. Oradaki kasları çalıştırıyor. Oraya hakim olmayı kavrıyorsun canım.

Burayı hergün açtığımda, yeni bir başarı hikayesi duyuyorum, 10 yıllık var, 2 yıllık var, bizler gibi 1.5 yıllık belki 2 aylık ama hepsi bir gün aşıyor. Bizim yaptığımız ertelemek ve üzerine gitmemek tek sorun bu. Hatta ben buna erteleme sorunu diyorum. Orda bir delik olmasa afedersin hasta ollurmuyuz? Demekki bizde bir kadınız ki, allahım bizi böyle yaratmış, bizde başarabiliriz.

Bu site bana çok yol gösterdi arkadaşım. Sende yaparsın. Sadece Zaman. Başlamak bitirmenin yarısı. Haydi Bismillah de BAŞLA :)

r
ya ne diyim bu sayfa mucize gibi okudukça yeni şeyler yeni yöntemler öğreniyorum helal olsun herkes ne azimli ya. Ya bide arkadaşlar bi arkadaşım bu sorunla ilgili bi yöntem önerdi ama eşime nasıl söylesem onu bilemedim :/

Erkekler başkalarının fikrine biraz soğuk bakabilirler canım. Kendi fikrin gibi yap. Arkadaşı çıkar aradan :)

Adanis bugün bana verdiğin moral için nasıl teşekkür etsem az olur. Allah senden Razı olsun.

Kuzum yendin mi, bu harika bir haber. Çok çok sevindim canım benim, meleğini kucağına sağlıkla alacağın günler de gelir inşallah. Senden de Allah razı olsun, ne yaptım ki, sen cesaretin, azminle üstesinden geldin bu sorunun, çok, çok mutlu oldum.

Canım kendine bir aparat yapabilirsin, ince bir mumu ya da kulak çubuğunu güzelce jelatinle sarıp egzersizlerine başlayabilirsin. Hem dışardan bir cismin vajinana giriyor olması seni daha çok kamçılar.

Canım kendine bir aparat yapabilirsin, ince bir mumu ya da kulak çubuğunu güzelce jelatinle sarıp egzersizlerine başlayabilirsin. Hem dışardan bir cismin vajinana giriyor olması seni daha çok kamçılar.
teşekkür ederim yardımlarınız için.burada zeytnyağından falan bahsediliyo gerçekten faydası oluyomu oraya kolay girmesinde

Canım benim yendin mi Fundacım, bir bereketli gün daha. Maşallah sana, çok sevindim birtanem, Allahım sana başka dert, keder göstermesin. Sizlerden de rabbim razı olsun, o kadar güçlüsünüz ki eninde sonunda yeneceğinizi biliyorum.

Tatlım öyle sabırla, inatla, büyük bir gayretle ilerledin ki, tamamen senin başarın bu

Zuzuku cok tesekkur ederim canım ben 1,5 yildir yapamadigimi anlamadim oluyor sanıyordum ama bendeki sorun esimi etkilemeye basladi psikologa gittik benim vaji olmamdan suphelenip kadin doğuma yönlendirdi doktor dedi senin zar da zdelenme bile yok ben o hirsla uc kere felan tam olmasa bilw birazini icime aldim ama canim cok yandi sonra aynayla inceleme kisminida gectim parmak denedim yapamadım cunku kendimi kontrol edemiyorum titremeye başlıyorum es parmagi denedim dun isaret patmagini komple aldım eşimin. Normal deneyelim olur herhalde dedik yok orda girecek yer yok olmuyor bi daha parmak deneyelim dedik ben nefes alıyordum verirken ikiniyordum esim de ittiriyordu ama nefes verdigimi sanip bi anda ittirince ben gene aglama krizine girdim ittim titremeye basladim nasil olcak ne yapayim bilmiyorum

Yapamıyorum yok, yapacağım var. Canım parmağını almak tuhaf geliyorsa sana, kendine bir aparat hazırla. Makyaj fırçanı, bir kulak çubuğunu ya da ince bir mumu jelatinle güzelce sar, yani streç filmle, öyle almayı dene. Aparatını prezervatif ile de kullanabilirsin daha kaygan olur. Kayganlaştırıcını hem aparatına hem vajinana bol bol sür, daha sonra egzersizlerine başla. Derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya çalış, rahat olmaya çalış çünkü vajinanda canını yakacak hiçbir şey yok, korkma canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…