- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.481
Zuzuku cok tesekkur ederim canım ben 1,5 yildir yapamadigimi anlamadim oluyor sanıyordumama bendeki sorun esimi etkilemeye basladi psikologa gittik benim vaji olmamdan suphelenip kadin doğuma yönlendirdi doktor dedi senin zar da zdelenme bile yok ben o hirsla uc kere felan tam olmasa bilw birazini icime aldim ama canim cok yandi sonra aynayla inceleme kisminida gectim parmak denedim yapamadım cunku kendimi kontrol edemiyorum titremeye başlıyorum es parmagi denedim dun isaret patmagini komple aldım eşimin. Normal deneyelim olur herhalde dedik yok orda girecek yer yok olmuyor bi daha parmak deneyelim dedik ben nefes alıyordum verirken ikiniyordum esim de ittiriyordu ama nefes verdigimi sanip bi anda ittirince ben gene aglama krizine girdim ittim titremeye basladim nasil olcak ne yapayim bilmiyorum
yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyoErkekler tüm fikirlere açıktır şekerim. Farklı pozisyon fenamı
yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyo
beyfendi olumlu yaklaşırsa deniycez inş :)yani sen kayganlaşırsın olabilir canım. denemede fayda var.
Evet zeytinyagida kullaniyordum bebe yagi da. Esime doktordan randevu al dedim kendi basima yenemeyecek gibiyim psipsikolojisim bozuldu resmen uyurken aklimda o uyaninca o bitse de kurtulsam
Evet zeytinyagida kullaniyordum bebe yagi da. Esime doktordan randevu al dedim kendi basima yenemeyecek gibiyim psipsikolojisim bozuldu resmen uyurken aklimda o uyaninca o bitse de kurtulsam
henüz bizde deneme aşamasındayız ancak benim burdaki tecrübeli arkadaşlardan anladığım kadarıyla herkesin rahat ettiği pozisyon farklı.bence burdaki ortak nokta hangi pozisyon olursa olsun kadının kendisini güvende hissettiği pozisyon olmalıha bu arada, doğru pozisyon denemeklede alakalı bu durum, hangi pozisyonda rahat edeceksin önce onu bulman lazım. Bazıları yatak ucu pozisyonu ile yendi, bazılarıda eşlerini arkasını dönerek, yani ters oturarak, üste sen olacağın şekilde bu yöntemleri deneyenler kendilerini rahat hissediyor canım.
henüz bizde deneme aşamasındayız ancak benim burdaki tecrübeli arkadaşlardan anladığım kadarıyla herkesin rahat ettiği pozisyon farklı.bence burdaki ortak nokta hangi pozisyon olursa olsun kadının kendisini güvende hissettiği pozisyon olmalı
inş hep birlikte kurtuluruz bu illetten.ben şimdiye kadar hep altta denedim ama olmadı.üstte olma fikri kulağa hoş geliyo sanki ama kendim p.yi yerleştirmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorumEvet uygun pozisyon a onemli kendimi en az kastigim pozisyon u bulamadim henuz :) cok gaza geldim kendime 18 nisana kdar zaman verdim yenecegim ins .yoksa tipis tipis doktora
Evet uygun pozisyon a onemli kendimi en az kastigim pozisyon u bulamadim henuz :) cok gaza geldim kendime 18 nisana kdar zaman verdim yenecegim ins .yoksa tipis tipis doktora
ney örüyon bacım :)
inş hep birlikte kurtuluruz bu illetten.ben şimdiye kadar hep altta denedim ama olmadı.üstte olma fikri kulağa hoş geliyo sanki ama kendim p.yi yerleştirmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
Bulamadıysan canım işte bu yöntemleri bir dene derim. Birde yön önemli, orası popo yönünde eğimli, girerken o tarafa doğru bastırmak gerekiyor.
Ben kontrol ben de olunca kontrol edemiyorum kendimi :) yerleştirmek felan zor geliyor sen bi dene :)inş hep birlikte kurtuluruz bu illetten.ben şimdiye kadar hep altta denedim ama olmadı.üstte olma fikri kulağa hoş geliyo sanki ama kendim p.yi yerleştirmeye cesaret edebilirmiyim bilmiyorum
yani sırtım eşime dönükmü oturayım canımkontrol sende olacak iştei banada bu mantıklı geldi arkadaşım :) sanki p.. bir aparat gibi tut, nefes verirken itmeye çalış. Tam paralel getir sen biraz kıbleye doğru eğilir gibi yap, düm düz durma, sonra ittir bekle, girince bekle hemen çıkarma orda dur, nefes al ver, ıkın tekrar nefes verirken it. böyle böyle olur zahir. tabi bol bol yağla her yeri :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?