Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim tuglerim dikenlendi okurken o kadar anlamli yazmissin ki hepimizin duygularini katmissin iyi ki varsin.

Hoş geldin canım bidaha gitme :KK61: burda herkesin sana kaderime ve mociciye ihtiyacı var A

Canim inan annemize ablamiza soleyemedgmzi sen we burdaki arkadaslar biliyo.hakkn cok uzermzde ama sakin yalnz birakma bizi Rabbim herzaman senin ve ailenin yuzunu guldursun

Canlarım, sizlerin de benim üzerimide emeğiniz çok, tebessüm etmeme, mutlu olmama sebep oluyorsunuz. Sizler de iyi ki varsınız :KK68::KK68:

Canlarım, son yaşanan olaylar beni son derece soğutmuştu, birinin erkek olduğunu bilmeden 3-4 sayfa boyunca ona telkinler verip açık açık konuşmak, midemi bulandırmaya yetmişti. Biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok düşündüm aslında, buraya gelip gelmemeyi. Hatta eşime bahsettim, kızların ne suçu var ki hayatım, senin amacın belli dedi. Az önce geldim mesaj kutuma baktım ve yazılanları gördüğümde , Allah'ım dedim kimi cezalandırıyorum ki kendimi mi, meleklerimi mi yoksa bizleri kandırmaya çalışan mahlukatları mı? Biriniz yenmeye yaklaşmışsınız, öbürünüz gelecekte doğacak olan bebeğinin hayalini kuruyor, diğeriniz doğru pozisyonu bulabildiğine dair düşüncesini paylaşmış heyecanlı heyecanlı. Nasıl kıyabilirim ki size, tebessüm etmemi sağlayan, hiç görmediğim kızkardeşlerim, hepinizi çok seviyorum. Bir anne bebeğini nasıl büyütürse içinde, sizleri de öyle büyütüyorum yüreğimde, her gün birkaç kişi ekleniyor, eklenmeye de devam edecek.

ve içimizdeki erkek müsveddeleri;

sizlerin oyuncağı olmaya gelmiyoruz buraya, hayallerimiz, geleceğimiz, beklentilerimiz en önemlisi de kendimiz için buradayız. Allah büyüktür, senin sınavın böyle olmayacak evet, belki de eşin bu durumda olacak ya da farklı bir şekilde sınanacaksın. Git iki çocuk sevindir, ihtiyacı olan birine yardım et, hiç tanımadığın birine gülümse, bir yaşlının elinden tut, hiçbir şey yapamasan da, kalbinde en ufak bir vicdan yoksa bile yüzüne soğuk bir su çarp ve burada ne işin olduğunu düşün, hem boşa vakit kaybedip hem de boş yere günaha girme.

canım benim sana söyleyecek o kadar çok şeyim var ki aslında, hani demiştim ya, yazılarını ilk okuduğumda haddim olmadan sende kendimi görmüştüm. geçen sene benim yaşadıklarımı yazık ki sende yaşadın. bende gelmem diye düşünmüştüm ama ne arkadaşlarımızın bizi bırakmaya nede bizim onları bırakmaya niyetimiz olmadığını anladım.gelmeyeceğim bir daha diye sitem dolu msj larıma rağmen giriş yapmadan siteyi okur sonrada , nolur yardım edin diye bir msj görünce dayanamaz özelden yardımcı olurdum. mesela bazen hiç tanımadığım birisi sayfanı okudum ve Allah razı olsun sadece sana teşekkür etmek için üye oldum diyor ya; işte canım kardeşim bu cümle bizim burada olmamızın ne kadarda doğru olduğunu gösteriyor. bende aynen bu kurduğun cümleleri kurdum onların ne suçu var ki dedim yeniden geldim. belki yardımcı olabiliyorum belki olamıyorum, ama bizim o hani bizimle alay eden aciz insanlar varya onlardan en büyük farkımız; bizim vicdanımız rahat ,yüreğimiz sevgi dolu olarak başımızı yastığa koyuyoruz.kimseye kendimi anlatmak değil aslında maksadım yanlış anlaşılmasın ama ben burada hiç tanımadığım bir insan için ağlayıp, yada başka birgün hıçkıra hıçkıra ailevi bir neden için ağlarken,arkadaşlardan yendim diye msj aldığımda gözlerimin içi gülebiliyorsa ne sana nede bana bu ucuz numaralar yapan erkek değil, insan müsvetteleri asla zarar veremez. en fazla sinirlerimizi bozarlar. ama bizim gönül bağı kurduğumuz arkadaşlarımızda o sinirleri öyle bir gevşetir ki... onlar kendi dertlerine yansın.

ben geçen sene çok kızmıştım üye olupta bizimle alay etmeye gelen erkeklere. dayanamadım affınıza sığınarak şunu yazdım;

...ülkede işsiz baba parasıyla geçinen insan(!) çok fazla çünkü, başka işleri yok anlaşılan buraya kadar bulaşmışlar. Şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar....

o yüzden sen o güzel canını sıkma arkadaşım, o acizler bu dünyada olmasa da ahirette layığını bulacak.SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Adanisim,, o kadar anlamli ki yazdiklarin.. Benim de iki gundur midem bulaniyo oyle tiksindimki.. O acizz insana yazdiklarim yuzunden .. Sacma sapan sorulari yuzunden.. Esimlede paylasmistim o hissetti ki canim degisik bi soru eminmisin cevaplamaya demisti ama ne bilim iste yine de cavapla!mistim.. Esime soyledigimde camnim nerden bileceksin kendini suclama eden bulur dedi.. Bende inaniyorum buna eden bulur .. Bir gun biryerde bi sekilde...yaptigi karsisina gelir...o zamanda anlar.. İnsanlarin sikintilarindan bu sekilde firsat bilip ucuzca kendini tastmin etmenin asinda ne kadar asagilik ve hastalikli bisey oldugunu.. Hasta bunlsr ya hasta iste.. Demem o ki , Sizler olmasaydiniz ben yenemezdim inanin.. Gercekten bu sikintiyi yasayan bilir ya allah burda yardimci olan herkesten razi olsun.. Hep dua ediyorum. Bunlar yuxunden yardima ihtiyaci olan o kadar kisi var iste ben gibi.onlar icin yine kalmak zorundayix..elimden geldigince yine herkese yardimci olacagim mutlaka...
Kizlarrr hadi tum bu acizzlere inat yenip kurtulun da hepbirlik sevinelim...

Sellukam, evet ruhu, beyni, kalbi hastalıklı, hasarlı olan o kadar çok insan var ki, kendine yetemeyen, aciz, ucube, küçük zevkler peşinde koşan ve en önemlisi de profesyonel bir tedaviye ihtiyacı olan sayısız hasta var. Ben de eşime bahsettim, bahsetmeseydim içim içimi yerdi, iyi ki de anlatmışız diyorum, inşallah bir daha böyle tatsız bir olay yaşamayız.

İnşallah birtanem, yenecekler ve hep beraber, her şeyi geride bırakıp sevineceğiz.

Adanis. Kaderim... kalbiniz o kadar temiz ki ..yureginiz o kadar narin ki..o kadar guzelsiniz ki.. O kadar insansiniz ki.. O kadar yakinsinizki.. Ozunuz o kadar sevgi dolu ki..allah sizden razi olsun..yuzunuzdeki gulusunuz, gonlunuzdeki iylik hic bitmesin..omrunuz boyunca her daim ailenizle sevdiklerinizle huzurlu ve iyi bir hayat sizlerin olsun insallah...SİZİ COK SEVİYORUZ.....

canım benim sana söyleyecek o kadar çok şeyim var ki aslında, hani demiştim ya, yazılarını ilk okuduğumda haddim olmadan sende kendimi görmüştüm. geçen sene benim yaşadıklarımı yazık ki sende yaşadın. bende gelmem diye düşünmüştüm ama ne arkadaşlarımızın bizi bırakmaya nede bizim onları bırakmaya niyetimiz olmadığını anladım.gelmeyeceğim bir daha diye sitem dolu msj larıma rağmen giriş yapmadan siteyi okur sonrada , nolur yardım edin diye bir msj görünce dayanamaz özelden yardımcı olurdum. mesela bazen hiç tanımadığım birisi sayfanı okudum ve Allah razı olsun sadece sana teşekkür etmek için üye oldum diyor ya; işte canım kardeşim bu cümle bizim burada olmamızın ne kadarda doğru olduğunu gösteriyor. bende aynen bu kurduğun cümleleri kurdum onların ne suçu var ki dedim yeniden geldim. belki yardımcı olabiliyorum belki olamıyorum, ama bizim o hani bizimle alay eden aciz insanlar varya onlardan en büyük farkımız; bizim vicdanımız rahat ,yüreğimiz sevgi dolu olarak başımızı yastığa koyuyoruz.kimseye kendimi anlatmak değil aslında maksadım yanlış anlaşılmasın ama ben burada hiç tanımadığım bir insan için ağlayıp, yada başka birgün hıçkıra hıçkıra ailevi bir neden için ağlarken,arkadaşlardan yendim diye msj aldığımda gözlerimin içi gülebiliyorsa ne sana nede bana bu ucuz numaralar yapan erkek değil, insan müsvetteleri asla zarar veremez. en fazla sinirlerimizi bozarlar. ama bizim gönül bağı kurduğumuz arkadaşlarımızda o sinirleri öyle bir gevşetir ki... onlar kendi dertlerine yansın.

ben geçen sene çok kızmıştım üye olupta bizimle alay etmeye gelen erkeklere. dayanamadım affınıza sığınarak şunu yazdım;

...ülkede işsiz baba parasıyla geçinen insan(!) çok fazla çünkü, başka işleri yok anlaşılan buraya kadar bulaşmışlar. Şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar....

o yüzden sen o güzel canını sıkma arkadaşım, o acizler bu dünyada olmasa da ahirette layığını bulacak.SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Bebeğim için çok telaşlandığım o gün, aklımı, zihnimi kaybedeceğim herhalde dediğim zamanlar, sizler destek oldunuz bana ve ben her mesajda ağladım. Sadece bizler yardım etmiyoruz aslında canım arkadaşım, biz çok şükür bu illeti yenmiş olsak da, kızlardan öğreneceğimiz çok şey var. Canımın sıkkın olduğu bir anda, bir melek öyle bir şey yazıyor ki, ağlarken gülmeye başlıyorum ya da somurturken gülümsüyorum. Bunlar o kadar büyük nimetler ki, bana dünyayı bahşetseler o an o mutluluğumu değişmem. İyi ki tanımışım sizleri, hepinizi çok seviyorum.

İnsanoğlu, kendi içinde bulunduğu ya da içine düşebileceği durumu göz ardı edip başkalarının derdiyle çok rahat bir şekilde alay edebiliyor, o dev aynaları bir gün tuz buz olur, burunları kaf dağından iner, küçük dağlar da yerle bir olur elbet, düşmez kalkmaz bir Allahtır, acıyorum sadece biliyor musun, zavallı mahlukatlar.

Çok iyi demişsin, ömür tüketiyorlar amaçsızca, bay klavye kahramanları.

Adanis. Kaderim... kalbiniz o kadar temiz ki ..yureginiz o kadar narin ki..o kadar guzelsiniz ki.. O kadar insansiniz ki.. O kadar yakinsinizki.. Ozunuz o kadar sevgi dolu ki..allah sizden razi olsun..yuzunuzdeki gulusunuz, gonlunuzdeki iylik hic bitmesin..omrunuz boyunca her daim ailenizle sevdiklerinizle huzurlu ve iyi bir hayat sizlerin olsun insallah...SİZİ COK SEVİYORUZ.....

Canım yüreği güzel sellukam benim, sen nasılsan bizleri de öyle görürsün birtanem, ayna misali.. Sizler de öyle iyisiniz, öyle masumsunuz ki..

Amin, Allah hepimizden razı olsun, hepimiz her daim mutlu olalım, sağlıklı, huzurlu bir hayat bizleri bekliyor olsun inşallah.

Seni çok seviyorum, elini, eteğini bu forumdan çekmeden, herkese destek olmaya çalışan ,kızların yardım meleği, kuzum benim ^-^

AdaNis kaderim sizler çok iyi insanlarsınız. Elbet o pislikler cezalarını bulacak Rabbim kimsenin yanına bırakmaz. Ben parmağımı bile değdiremiyorum hala korkaklığımdan tabii ki. Siz buradaki herkese yardımcı oluyorsunuz o kadar dua alıyorsunuz. Rabbim bizleri bu vajiyle sınıyor daha beterlerinden korusun. İnşallah hepimiz atlatır kurtuluruz...

canım sellukam benim, güzel sözler güzel insanların yüreğinden çıkar. ben bu sorunu yaşayıpta kötü olan birini görmedim o ayrı. hepinizin yüreği birbirinden temiz, sende benim için şu kısa sürede özel olmayı başaran nadide insanlardan birisin.yeri geldi birbirimiz için dua ettik, sıkıntımızı paylaştık çözüm aradık. biz burada birbirizi görmeden sevmeyi başardık ,çünkü yüreğimizle yalansız konuştuğumuz için bu kadar gerçek sevgimiz.bu duygularımız bile dışardan okuyanlar için o kadar anlamsız geliyor ki.
hepsi birbirine canım diye hitap ediyor diye alay etmişler mesela. sanki yüzyüze tanıyıp yüzüne gülüp arkandan iş çevirenlere canım demek daha değerliymiş gibi.onlara herşey anlamsız geliyor, tıpkı yaşadığımız sıkıntı gibi.

güzel duaların için Allah razı olsun ve hepimiz için bu dualar kabul olsun canım benim.

Bebeğim için çok telaşlandığım o gün, aklımı, zihnimi kaybedeceğim herhalde dediğim zamanlar, sizler destek oldunuz bana ve ben her mesajda ağladım. Sadece bizler yardım etmiyoruz aslında canım arkadaşım, biz çok şükür bu illeti yenmiş olsak da, kızlardan öğreneceğimiz çok şey var. Canımın sıkkın olduğu bir anda, bir melek öyle bir şey yazıyor ki, ağlarken gülmeye başlıyorum ya da somurturken gülümsüyorum. Bunlar o kadar büyük nimetler ki, bana dünyayı bahşetseler o an o mutluluğumu değişmem. İyi ki tanımışım sizleri, hepinizi çok seviyorum.

İnsanoğlu, kendi içinde bulunduğu ya da içine düşebileceği durumu göz ardı edip başkalarının derdiyle çok rahat bir şekilde alay edebiliyor, o dev aynaları bir gün tuz buz olur, burunları kaf dağından iner, küçük dağlar da yerle bir olur elbet, düşmez kalkmaz bir Allahtır, acıyorum sadece biliyor musun, zavallı mahlukatlar.

Çok iyi demişsin, ömür tüketiyorlar amaçsızca, bay klavye kahramanları.
bilmez miyim, inkar eder miyim hiç, ben burada çok şey öğrendim ve bu kadar mükemmel insan varken neden bu insanlar bana bu kadar uzak dedim çoğu kez, keşke aynı ilde olsaydık dediğim bir sürü arkadaşımız var, tecrübelerimi paylaşmak için gelmiş olabilirim ama tabiki bir öğrettiysem bin öğrendim milyon öğrendim.
Allah bütün arkadaşlarımızın bahtınıda yürekleri gibi güzel eylesin.

AdaNis kaderim sizler çok iyi insanlarsınız. Elbet o pislikler cezalarını bulacak Rabbim kimsenin yanına bırakmaz. Ben parmağımı bile değdiremiyorum hala korkaklığımdan tabii ki. Siz buradaki herkese yardımcı oluyorsunuz o kadar dua alıyorsunuz. Rabbim bizleri bu vajiyle sınıyor daha beterlerinden korusun. İnşallah hepimiz atlatır kurtuluruz...
Allah razı olsun canım, sizlerde gerçekten çok iyisiniz.biz önümüzdeki psikolojik engelleri kaldıracağız Allahın izniyle bu mümkün, ama o acizler ömürleri boyunca insan suretinde o bedeni bile haketmeden yaşayıp sonrada layığını bulacak.
bu arada demek hala dokunamıyorum diyosun gel bakalım sen buraya =))) neden o zaman yazmıyosun peki? özele bekliyorum seni.

Canım, birtanem sizler de öylesiniz, hepiniz. İnşallah canım, ilahi adalete öyle inanıyorum ki, gözüm arkada değil aslında.

Serapcım, sen de yeneceksin. Dokun, korkma kuzucum, vajina sana ait bir organ, hiçbir zararı olamaz sana, aynaya bak tanı, keşfet, gerçekten çok zor, yapılması imkansız bir şey olsaydı, rabbim bizlere cinsellik duygusunu bahşetmezdi. Kendine bir aparat hazırla, egzersizlere başlayalım, daha fazla vakit kaybetmeden. Ya da istersen parmak egzersizi bile yapabilirsin tatlım benim.

Serapcim Adanis i dinle canim ben de senin gibiydim korkuyordum ama yavas yavas basladim egzersizlere bir an once basla bence de. Burada yenen arkadaslarimiz da senin benim gibiydi. yavas yavas o korkular azaliyor canim emin ol. Bir bakmissin yapamam dedigin seyi yapiyorsun kendin guven geliyor.

Bu arada ben parmakla yapamadim hissetmek korkutur diye kulak copunu strec film ile sardim ilk olarak oyle basladim. Kendine aparat hazirlayabilirsin.

arkadaşım dün herşey çok iyiydide içimde bi şüphe var acaba yine eskiye dönermiyim diye

O şüpheleri hemen yok edelim canım, adı üzerinde sadece şüphe ve öyle de kalacak.

Egzersiz yapanlar hem de yenenler için söylüyorum kızlar. Bizim derdimiz psikolojik, egzersizde hangi noktaya kadar alırsanız yine rahatlıkla aynı noktaya kadar alabilirsiniz, beyniniz ikna olmuş oluyor çünkü. Yenenler için özellikle söylüyorum bir kere yenmeniz bir sonraki ilişki için yeterli oluyor, zihninizi ikna etmiş, yola getirmiş oluyorsunuz. Olumlu düşünün her zaman, yaşayacağınız panik "o an için" başardığınız ilişkiyi sekteye uğratabiliyor, p.si alamayabiliyorsunuz. Lütfen iyi düşün canım, sen bir kere yendin, bunu defalarca yapabilirsin artık.

bu arada güzel sözler güzel yüreklerden çıkar dedim ama zihnim dağınık eklemeyi ihmal etmişim.bu sözler senin içindi. bizim için sarfettiğin onca güzel söz aslında senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor canım benim.Bizde Seni Çok Seviyoruz..

O şüpheleri hemen yok edelim canım, adı üzerinde sadece şüphe ve öyle de kalacak.

Egzersiz yapanlar hem de yenenler için söylüyorum kızlar. Bizim derdimiz psikolojik, egzersizde hangi noktaya kadar alırsanız yine rahatlıkla aynı noktaya kadar alabilirsiniz, beyniniz ikna olmuş oluyor çünkü. Yenenler için özellikle söylüyorum bir kere yenmeniz bir sonraki ilişki için yeterli oluyor, zihninizi ikna etmiş, yola getirmiş oluyorsunuz. Olumlu düşünün her zaman, yaşayacağınız panik "o an için" başardığınız ilişkiyi sekteye uğratabiliyor, p.si alamayabiliyorsunuz. Lütfen iyi düşün canım, sen bir kere yendin, bunu defalarca yapabilirsin artık.
inşallah kız ağzından bal damlıyor

Hadi bir liste hazırlayalım. Zuzu birazcık başlamış oluşturmaya, ne olsun ismi:

Azimle egzersiz yapanlar listesi olabilir, yenmeye kararlı olanlar olabilir, var mı fikriniz kızlar?

İçinizden biri bu listeyi tutsun, her gün takip edelim sonra tekrar bir liste oluştururuz vajinismusa bir tekme atanlar listesi mesela :))) her türlü fikre açığım.. Çift liste birden de oluşturabiliriz, nasıl yapalım?

bu arada güzel sözler güzel yüreklerden çıkar dedim ama zihnim dağınık eklemeyi ihmal etmişim.bu sözler senin içindi. bizim için sarfettiğin onca güzel söz aslında senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor canım benim.Bizde Seni Çok Seviyoruz..
canım benim çok ama çok teşekkür ederim..ben sadece sizlerin iyi öğrencilerinizdim.. ne dediyseniz pes etmeden yaptım.. siz olmasaydınız yapamazdım.. allah razı olsun tekrardan:))

Back
X