Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

O kadar Karmaşık duygular içindeyim ki biri dokunsa ağlarım. Gözlerim doluyor yendiğime inanamıyorum.
Nasıl insanlarsınız siz. Bu kadar iyi Yürekli Karşılık beklemeden yardım eden bu kadar melek nasıl olmuşta bi araya gelmiş.
Allah sizden Razı olsun. Yazdıklarınız o kadar rahatlattı ki beni.

Söyleyelim birlikte o içindeki sese: çok yanılıyor, hem de çok birtanem ..

Hepimiz zaman zaman aynı şeyi düşünmüşüzdür canım, pes etmek yok, sen de yeneceksin. Egzersizlerine bıkmadan usanmadan devam et, listeye girdiğinde kendi gücüne inanamayacaksın kuzucum, güven kendine.
İnşallah canim inşallah o kadar cok istiyorum ki kurtulayim bu dertten

canım .. aslında böyle olumsuz bir inancın bile yok biliyomusun:).. sadece algın bu yönde.. yoksa sende içten içe bildiğin hissettiğin ama şuan içinde bulunduğun durumda bunu çok da duymak ve farketmek istemedğin için öyle söylüyorsun.. algını değiştirdiğin o içinde sürekli susturduğun kendine olan inancını tekrar hatırladığın anda pozitif anlamda ilerleyeceksin.. neden yenemeyesin ..ben nasıl yendiysem elbet sen de yeneceksin.. sonra da diyeceksin bu muymuş diye:)
Canim insallah ben de yazarım kizlarrr diye insallah

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ :KK68::KK68:

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) Merve
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27

Kızlar aklıma gelen bu isimler oldu, unuttuklarım varsa lütfen bana hatırlatın, listemiz kabarsın da kabarsın :)))

Hadi meleklerim sizler de bu listeye girebilirsiniz, egzersizlere ara vermeden devam edin, sizlerin de ismi bu listede yer alacak inşallah, umutsuzluk yok
:KK15::KK15:

[QUOTE="sellluka, post: 40448577, member: 24699per olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))
-azimle egzersiz yapanlar listesi En Büyük KK
-yenmeye kararlı olanlar listesi :KK76:
-en kısa sürede yenecekler listesi:KK6:
- yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenler:):KK9:
- ha gayret diyenler:rolleyes:
-umut vadedenler:KK55:
-kararlıyım bu iş burda biter diyenler listesi Hoppa
-ortaya karışık ben de burdayım diyenler:KK52:
- gurur tablomuz' listesi:KK73:
-kanaat notu gerekmeden sınıfını geçenler ve geçmeye karar verenler.:KK71:

aklıma geldikçe yazıcam[/QUOTE]
Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler:((

[QUOTE="sellluka, post: 40448577, member: 24699per olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))

aklıma geldikçe yazıcam
Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler:KK43:([/QUOTE]
es durumundan muzdarip olup son vurusu yapamayanlar...

Hahaha çok guldum sesli buldum "sellluka, post: 40450858, member: 246990"]Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler:KK43:([/QUOTE]
es durumundan muzdarip olup son vurusu yapamayanlar...[/QUOTE]
Hahahja

aklıma geldikçe yazıcam
Birde buraya sellus sunu ekle egzersiz yapipta esini bekleyenler:KK43:([/QUOTE]

:KK6:Başladığı işi yarıda bırakıp tatile gidenler listesi de olabilir

İyi aksamlar kızlar k.bakmayın bu ara size çok yardım edemiyorum ama ilk fırsatta hep girip göz atıyorum mesajlara cevap veriyorum şuan bşraz sıkıntılı zaman geçiriyorum ev bulmam ve 1ay içinde çıkmam lazım lakin ev yok yada çok pahalı napıcam bilmiyorum iş ev arama ev toplama zorlanıyorum affınıza sığınıyorum nezaman buraya girsem okusam destek olan melekleri görsem terapi gibi mutlu hissediyorum kendimi iyikş varsınız hepşniz biz bir aileyiz kızkardeşleriz ablalarız arada kıskananlar çomak sokmak isteyenler oluyor tabi ama bşz bunlara fırsat vermiycez inşallah büyüdükçe büyüyecez bumuymuş diyecekler listemizi çoğaltıcaz iyiki tanımışım kardeşlerimi

1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili

14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
18-) kayacans
19-) duaamm

20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16

kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:)) :KK49::KK49: yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))
bu arada listenin adı yok henüz adı kızlar listenize bir isim bulalım...

Back
X