Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..ben sadece sizlerin iyi öğrencilerinizdim.. ne dediyseniz pes etmeden yaptım.. siz olmasaydınız yapamazdım.. allah razı olsun tekrardan:))
amin canım Allah senden de razı olsun. estağfurullah öğretmen öğrenci değil can yoldaşıyız.ne yaptıysan sen kendin yaptın.

Hadi bir liste hazırlayalım. Zuzu birazcık başlamış oluşturmaya, ne olsun ismi:

Azimle egzersiz yapanlar listesi olabilir, yenmeye kararlı olanlar olabilir, var mı fikriniz kızlar?

İçinizden biri bu listeyi tutsun, her gün takip edelim sonra tekrar bir liste oluştururuz vajinismusa bir tekme atanlar listesi mesela :))) her türlü fikre açığım.. Çift liste birden de oluşturabiliriz, nasıl yapalım?
süper olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))
-azimle egzersiz yapanlar listesi En Büyük KK
-yenmeye kararlı olanlar listesi :KK76:
-en kısa sürede yenecekler listesi:KK6:
- yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenler:):KK9:
- ha gayret diyenler:rolleyes:
-umut vadedenler:KK55:
-kararlıyım bu iş burda biter diyenler listesi Hoppa
-ortaya karışık ben de burdayım diyenler:KK52:
- gurur tablomuz' listesi:KK73:
-kanaat notu gerekmeden sınıfını geçenler ve geçmeye karar verenler.:KK71:

aklıma geldikçe yazıcam

süper olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))

aklıma geldikçe yazıcam
süpersin tatlım.

aynen canım egzersizlere devam:).. yeneceğinize inandıktan sonra olmaması mümkün diil.. sadece inanın yeter... sellukanın bile olmuş benim mi olmayacakmış diyin kendinize..kendinize ve yapabileceğinize inancınız, ne zaman tam anlamıyla gelirse.. zaten yenmiş olacaksınız, anlamayacaksınız bile :)) bu muymuş diyecekiniz işte:))

aklıma geldikçe yazıcam

Sellukam harikasın, birtanem :)))

Anlıyorum canım, inşallah kazanırsın kuzucum. Geriye kaldı, bu güzel liste başlıklarından bir tanesini seçmek :)))

Arkadaslar ne kadar guzel seyler yaziyorsunuz ne guzel bir bag var burda kimseye anlatamadigimiz soramadigimiz seyleri paylasiyoruz hepimiz bir yurek olmusuz masallah bize yilmak yok yola devam.
canım, kesinlikle katılıyorum sana.. bu sayfa diyorum ya büyülü :)) kaç defa yenmek üzereyken geri döndüm, vazgeçtim defalarca.. anlatamam ama anlıyosunuz ya beni işte. kendi hayatlarımızda.. işlerimiz, evlerimiz, ailelerimiz arkadaşlarımız, maddi sorunlar, manevi problemler, hatta eşlerimizle yaşadığımız problemler bunların hepsini bir tarafa bırakıp bu sıkıntıyla hiçbirimiz yüzleşemiyoruz, anlatamıyoruz , araştıramıyoruz.. burda ise anlatmaya bile çok gerek kalmıyo çünkü herkes birbirini o kadar iyi anlıyorki .. yalnız olmadığını hissediyor. bir de burdaki güzel insanlar o kadar çok destek oluyorlarki...o zaman yeneceğine olan inanç geri geliyo kendine güvenin yerine geliyo.. zaten bu olunca da yenmiş oluyosun:)) vazgeçmeyip kendinize olan inancınızı hatırladığınız zaman zaten bitmiş olacak

Sellukam harikasın, birtanem :)))

Anlıyorum canım, inşallah kazanırsın kuzucum. Geriye kaldı, bu güzel liste başlıklarından bir tanesini seçmek :)))
canım ben işin matrak kısmındaydım aslında:) iki listemi olur bilmiyorum ama birisi kaderimin önerisi senin de zaten sloganın olan:)) BU MUYMUŞ DİYENLER olabilir bence de:)) kızlardan da gelsin bakalım öneriler..

Ben hiç yenemeyecekmisim gibi geliyor :KK43:

Söyleyelim birlikte o içindeki sese: çok yanılıyor, hem de çok birtanem ..

Hepimiz zaman zaman aynı şeyi düşünmüşüzdür canım, pes etmek yok, sen de yeneceksin. Egzersizlerine bıkmadan usanmadan devam et, listeye girdiğinde kendi gücüne inanamayacaksın kuzucum, güven kendine.

canım ben işin matrak kısmındaydım aslında:) iki listemi olur bilmiyorum ama birisi kaderimin önerisi senin de zaten sloganın olan:)) BU MUYMUŞ DİYENLER olabilir bence de:)) kızlardan da gelsin bakalım öneriler..

O halde ilk listeyi "Bu muymuş diyenler" olarak değerlendirebiliriz :)

Şimdi kimler yenmişti, derin bir araştırma yapmak lazım .. Yaratıcı fikirlerin için teşekkür ederim sellukacım.. ^-^

Ben hiç yenemeyecekmisim gibi geliyor :KK43:
canım .. aslında böyle olumsuz bir inancın bile yok biliyomusun:).. sadece algın bu yönde.. yoksa sende içten içe bildiğin hissettiğin ama şuan içinde bulunduğun durumda bunu çok da duymak ve farketmek istemedğin için öyle söylüyorsun.. algını değiştirdiğin o içinde sürekli susturduğun kendine olan inancını tekrar hatırladığın anda pozitif anlamda ilerleyeceksin.. neden yenemeyesin ..ben nasıl yendiysem elbet sen de yeneceksin.. sonra da diyeceksin bu muymuş diye:)

Back
X