- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.041
Kızlar hemen cvpp kocanız içine boşaldığında insan o ılık sıvıyı hissedermi hmm
Canım sen egzersiz yaparken emla krem kullanıyor muydun? Ben adet olmak üzereyim egzersizi bıraktım. Giriş Çok fazla kasiliyor emla krem rahatlatir mi sence?Evet canım hisseder.
Ben d variiiimselam kızlar, listeye beni de ekleyebilirsiniz
henüz tecrübe etmedimKızlar hemen cvpp kocanız içine boşaldığında insan o ılık sıvıyı hissedermi hmm
Canım sen egzersiz yaparken emla krem kullanıyor muydun? Ben adet olmak üzereyim egzersizi bıraktım. Giriş Çok fazla kasiliyor emla krem rahatlatir mi sence?
hadi gözünaydınnn :)))canımKizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
:Kizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
Sagol canim.hadi gözünaydınnn :)))canım
süper ... maşallah.. bu muymuş haha :)) ayy çook sevindim.. tebrikler canım..Kizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
Canim cok teaekkur ederim.istersen ustunu ciz ki bugunden itibaren kimler yenmis gormus oluruz yavas yavas liste biter biran once.ne yapayım ismini komple sileyim mi üstünü ü çizeyim..:))
canım regl oldum o yüzden ara verdimderinsunaz aklım sendeydi birde bitanem ne aşamadasın kısıtlı girdiğimden geçmişe bakamıyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?