- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.021
Canim denemelerde on sevisme olayini kisa tutun yine egzersiz asamasi olaeak gorun bu asamayi da insallah bir daha ki sefere mutlu sonla sonuclanirCok sagol destegin icin butun hazirliklara ragmen olmadibir kac dk icinde e...... kaybi ve sinirlenme ile sonuclandi deneyemedik bile diyebilirim
Insanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.Canim denemelerde on sevisme olayini kisa tutun yine egzersiz asamasi olaeak gorun bu asamayi da insallah bir daha ki sefere mutlu sonla sonuclanir
Yaaaa ins bunuymus diyenlerin listesine gecmek nasip olur hepimizede ins kutluyorum bu listedeki arkadslarimii da harikasinizz1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:))yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))
bu arada listenin adı yok henüz adı kızlar listenize bir isim bulalım...
Yaaaa ins bunuymus diyenlerin listesine gecmek nasip olur hepimizede ins kutluyorum bu listedeki arkadslarimii da harikasinizz
Ayyyyyy ins ins ya bu yorumu gormek suan beni cokkk mutlu ettii gercektenn inss bu bi isaret olsunn ve gerceklessinnn yaa cok istiyorumm gercektenn cokk"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) ROSE1990
ROSE cum, yendin diye anımsadım bir an, buraya yazdım ismini, yenmediysen de bu bir işaret olabilir :)))
Ayyyyyy ins ins ya bu yorumu gormek suan beni cokkk mutlu ettii gercektenn inss bu bi isaret olsunn ve gerceklessinnn yaa cok istiyorumm gercektenn cokk
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:))yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))
Canim benim kafayi bosaltmak cok kolay olmasada yapabilirsiniz herseye ragmen..bu asamaya kadar gelmissiniz masallah buyuk basari ne kaldi geriye.. Bizde ereksiyon kaybi cok yasadik hep yarim kalmisti. Sevdanin dedigi gibi on sevismeyi kisa tutun biz hic yapmadik mesela.. Birde kuru meyvre keciboynuzu falan findik fistik tatli serbetli yesin esin bizde ise yaradi.bilmem belkide piskolojik olarak ise yaradi orasini bilmiyorum ama denemekte fayda varInsanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
Insanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.
canım benim yorulmak ne demek tek yorgunluğum bu olsun inşallah. seve seve şu listeden kızların isimlerini silip de 1. listemize eklemek istiyorum..:)) ama dedğim gibi aysonuna kadar takip edemessem çok üzülürüm.. sürekli takip edebilecek, hatta listeden gönüllü bir arkadaş olursa süper olur bence:) bayrak teslimi yapar gidince:)) gelinken çiçeğimizi attık ya kızlara onun gibi mesela:)))Sellukam, duhaduygu yu da ekleyelim listeye, aklıma gelmişken.
Canım yorulduğun ya da istediğin zaman bana devredebilirsin listeyi veya gönüllü olan bir arkadaşımıza. İnşallah bu listeden diğerine terfi ettireceğiz meleklerimizi ^^
geçeceksin tabiki canım benim hayırlısıyla.. ben hemen silebilirim bu listeden:))Yaaaa ins bunuymus diyenlerin listesine gecmek nasip olur hepimizede ins kutluyorum bu listedeki arkadslarimii da harikasinizz
canım benim yorulmak ne demek tek yorgunluğum bu olsun inşallah. seve seve şu listeden kızların isimlerini silip de 1. listemize eklemek istiyorum..:)) ama dedğim gibi aysonuna kadar takip edemessem çok üzülürüm.. sürekli takip edebilecek, hatta listeden gönüllü bir arkadaş olursa süper olur bence:) bayrak teslimi yapar gidince:)) gelinken çiçeğimizi attık ya kızlara onun gibi mesela:)))
Birde oyle deniyecez bakalim insallah olur.Canim benim kafayi bosaltmak cok kolay olmasada yapabilirsiniz herseye ragmen..bu asamaya kadar gelmissiniz masallah buyuk basari ne kaldi geriye.. Bizde ereksiyon kaybi cok yasadik hep yarim kalmisti. Sevdanin dedigi gibi on sevismeyi kisa tutun biz hic yapmadik mesela.. Birde kuru meyvre keciboynuzu falan findik fistik tatli serbetli yesin esin bizde ise yaradi.bilmem belkide piskolojik olarak ise yaradi orasini bilmiyorum ama denemekte fayda var
Asariz dimi bizde sinir harbi yasiyoruz artik allahim biran once kurtarsin.en iyisi dedigin gibi hic konusmamak olacak sanirim.Canım erkekler akıllarında bir şey varken hele de canları çok sıkkın olduğunda yumuşama sorunu yaşıyor. Söylediğin gibi kafası gerçekten rahat değildir. Canını sıkma, bunlar da geçecek birtanem, ilişki esnasında çok fazla konuşmamaya ve odaklanmaya çalışın, küçücük bir söz bile erkeğin kafasını bulandırmaya yetiyor, bir ara biz de aynı problemi yaşamıştık, birkaç gün içinde aştık, siz de aşacaksınız tatlım hiç endişelenme.
evet ya çok doğru.bide doktor deneme aşamasında olduğunuzdan ilişki sürekli devam etmediği için erkek sertliği kaybeder dedi.biraz açık olcak ama kusura bakmayın düzenli git gel olunca düzeliyor.Canım erkekler akıllarında bir şey varken hele de canları çok sıkkın olduğunda yumuşama sorunu yaşıyor. Söylediğin gibi kafası gerçekten rahat değildir. Canını sıkma, bunlar da geçecek birtanem, ilişki esnasında çok fazla konuşmamaya ve odaklanmaya çalışın, küçücük bir söz bile erkeğin kafasını bulandırmaya yetiyor, bir ara biz de aynı problemi yaşamıştık, birkaç gün içinde aştık, siz de aşacaksınız tatlım hiç endişelenme.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?