- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.061
Kizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
canım tebrikler:) birer birer bizler de yeneceğiz inşallah:)Kizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
çünkü bugün gene eş denemesi yaptım.. Gene az ucu girdi kocam boşaldı sonra baktım başka yeremi boşaldı diye hiç ıslaklık yoktu.. Sonra pe..sini çekti az aktı.. Pesi içindeyken sıkıp cıkardım bişi hissedionmu diye oda evet dedi güldü .. Ama ben fazla bişi hissedemedim çünkü anestol sürmüştüm vajinamda çok kaşıntı var diye .. Eşim mutluydu :) tabi bende sonra keşke birazdaha gelmeme iZin verseydin dedi.. Sizce olmuşmudur yani az da olsa girmiştir demi boşaldığını tam hissedemedim oda galiba anestol kremdendir herhalde ... Yanılıosam yazınnnn lütfennn:)Evet canım hisseder.
Tebriklerrr darısı başımıZa banada az kaldı allahın izni ile :)Kizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
Ç
çünkü bugün gene eş denemesi yaptım.. Gene az ucu girdi kocam boşaldı sonra baktım başka yeremi boşaldı diye hiç ıslaklık yoktu.. Sonra pe..sini çekti az aktı.. Pesi içindeyken sıkıp cıkardım bişi hissedionmu diye oda evet dedi güldü .. Ama ben fazla bişi hissedemedim çünkü anestol sürmüştüm vajinamda çok kaşıntı var diye .. Eşim mutluydu :) tabi bende sonra keşke birazdaha gelmeme iZin verseydin dedi.. Sizce olmuşmudur yani az da olsa girmiştir demi boşaldığını tam hissedemedim oda galiba anestol kremdendir herhalde ... Yanılıosam yazınnnn lütfennn:)
inşallah benim ismimde gidecek öyle hissediom aslımda bugun tam kurtulurdumda vajınamda cokk kasıntı vardı zeytınyağ geldıkce yaktı oramı aff edersınız :)1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-)yardım84(12/04/2015 bu muymuş listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
Evet cimcime olabilir, anestolden dolayı hissetmemiş olabilirsin.
Hadi artık seni de listeye eklemek istiyorum, yarısını almışken bırakma canım, devam ettirmeye çalış.[/QUOT
Yrın gene deniyeşim sedüm yok yrın deyıl salıya bakarız dedi :)
sabırla ve heyecanla bekliyoruz canım benim.. aynen öyle senin de çok yakındır bu listeden gidişin.. zorlancak bişiy yok gördüğün gibi ha oldu ha olacak:))Yakında
inşallah benim ismimde gidecek öyle hissediom aslımda bugun tam kurtulurdumda vajınamda cokk kasıntı vardı zeytınyağ geldıkce yaktı oramı aff edersınız :)
Evet gerçekten yok eşim bana eee okadar kaçtın zor muymuş r dedi .. Bende yoooo hiç bişi değilimiş dedim ere ozaman niye hepsını almadın ittin beni gen dei.. Çokk kaşıntım vardı dedimsabırla ve heyecanla bekliyoruz canım benim.. aynen öyle senin de çok yakındır bu listeden gidişin.. zorlancak bişiy yok gördüğün gibi ha oldu ha olacak:))
Allahim bugunleri de gosterdi cok sukur bu listeyi bitiricez kizlar durmak yok.1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-)yardım84(12/04/2015 bu muymuş listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
Insallah canim biran once sizlerde kutulun yenenleri okudugum zaman acaba yenermiyim diye dusunuyordum nasil yapiyolar diyirdum.gözün aydın yardim84 darisi bizlerin başına inşallah
Insallah canim biran once sizlerde kutulun yenenleri okudugum zaman acaba yenermiyim diye dusunuyordum nasil yapiyolar diyirdum.
kesinlikle adettendir. çünkü adet dönemi afedersin göğsümüze elimizle dokunamıyoruz sızıdancanım regl oldum o yüzden ara verdimdün egzersiz sırasında sıkıntı yaşadım daha önce alabildiğim aparatı alamadım ve ilk defa yanma oldu adet olcakmışım ondan olabilir mi ki?
Erkeklerde cok etkileniyor bu durumdan canim ama hepsi atlatiliyor yeter ki siz hic pes etmeyin duzenli ve emin adimlarla ilerleyin odak noktasi kafa hep oraya kayiyor iste oldu mu olacak mi derken isler zorlasabiliyor ama artik yolun yarisi da bitti cok kucuk bir asamaniz kaldi canim zor olanlari basardin bu da olacak insallahInsanin kafasi rahat olmayinca da odaklanamiyor esimde o yuzden problem yasiyor sanirim allah sonumuzu hayir etsin bilmiyorum nasil atlaticaz cnm.
Tebrik ederim canim gozun aydin bir onceki mesaji yendigini gormeden once yazdim cok sevindim canimKizlar yendim bende yendim tarif edilemez bir duygu allahim bugunletide gosterdi cok sukur.kizlar sakin ertelemeyin hic birsey hissetmedim parmaktan daha kolay hicbirsey yok inanin herkes bunu soyluyor ama gercekten oyle cok mutluyum bilen herkese mujde verdim.burda yardimci olan herkesten ve doktorumdan allah razi olsun darisi diger kizlarin basina.
aynen canim ya neler demiştim sükür bitti 1 ay oldu burdaki kızlara umut olmaya devam ediyoruz onlarda yenecek kizlar bizlere bakin ve yola devam edin bizler sizlerin yaninizdayiz"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) Merve
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
Kızlar aklıma gelen bu isimler oldu, unuttuklarım varsa lütfen bana hatırlatın, listemiz kabarsın da kabarsın :)))
Hadi meleklerim sizler de bu listeye girebilirsiniz, egzersizlere ara vermeden devam edin, sizlerin de ismi bu listede yer alacak inşallah, umutsuzluk yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?