- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.101
10 nisan.yeniden doğduğu günde yazabilirsinah keşke canım benim sen hangi tarihte yendin canım listeye tarih atayım ?
darısı bize inş. sendende bebiş haberleri alırız inş bahar :)10 nisan.yeniden doğduğu günde yazabilirsin
vala bebiş işi biraz beklicek sanki eşime dedimde bebiş olsunmu diye.dur bi daha yeni rahata kavuştuk az tadını çıkartalım diyodarısı bize inş. sendende bebiş haberleri alırız inş bahar :)
eline yüreğine sağlık canım senide derhal be tekme atma listesinde görmek istiyoruzVAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
eline yüreğine sağlık canım senide derhal be tekme atma listesinde görmek istiyoruz
KIz bu listede görmek isteme töbe töbe :) burda kalırım sonra terfi ederim inş :) bu muymuş listesine
bu hafta sende atacaksın tekmeni gibi geliyor zuzuku inşallah :)KIz bu listede görmek isteme töbe töbe :) burda kalırım sonra terfi ederim inş :) bu muymuş listesine
yanlış yazmış olabilirim ama niyetimin kötü olmadığını biliyonya :)KIz bu listede görmek isteme töbe töbe :) burda kalırım sonra terfi ederim inş :) bu muymuş listesine
Yardimci olabilirsem ne mutlu bana canim.ben parmak egzersizi yaptim en son iki parmaktan sonra doktora gittigimde doktorun dedigi sey iki parmak en zor olani onu yaptiysan ilk denemede bunu yapman lazim dedi bende iki cocuk dogurdum iki parmak yapamiyeorum dedi bende anladim ki zoru zaten basarmisim.korkuyla basladim ama hic bisey anlamadim ben cok kolay oldu hatta olduguna bile hala inanmis degilim canim.yatak ucu pozisyonu diyolar ya oyle ye dim ama esime biraktim kontrolu zaten bir kere olduktan sonra gerisi kolay geliyo korkun her seferinde azaliyo hadi ertelemeyin biran once baslayin sizde eminim yenmeyen kimse kalmayacak.çok haklısın canım bende aynısını düşünüyorum birde çekinerek soruyorum çok özel olmazsa nasıl yendin hani olurya belki bizede iyi gelir bizlerde deneriz
yanlış yazmış olabilirim ama niyetimin kötü olmadığını biliyonya :)
Cok sagol cnm cok destek oldu herkes burda cok mutluyum hala inanamiyorum hatta.Tebrik ederim canim gozun aydin bir onceki mesaji yendigini gormeden once yazdim cok sevindim canim
aynen canım şu derdi sizde bi yenin bakın sonrası vala çok eğlenceli geçmişteki zorluklar unutuluyo.biliyorum tabiki :) Hepimizin yüreği o kadar temziki, kimsenin kötü niyetli olmadığına yürekten inanıyorum. Çünki hepimiz aynı derde çare arıyoruz.
Yardimci olabilirsem ne mutlu bana canim.ben parmak egzersizi yaptim en son iki parmaktan sonra doktora gittigimde doktorun dedigi sey iki parmak en zor olani onu yaptiysan ilk denemede bunu yapman lazim dedi bende iki cocuk dogurdum iki parmak yapamiyeorum dedi bende anladim ki zoru zaten basarmisim.korkuyla basladim ama hic bisey anlamadim ben cok kolay oldu hatta olduguna bile hala inanmis degilim canim.yatak ucu pozisyonu diyolar ya oyle ye dim ama esime biraktim kontrolu zaten bir kere olduktan sonra gerisi kolay geliyo korkun her seferinde azaliyo hadi ertelemeyin biran once baslayin sizde eminim yenmeyen kimse kalmayacak.
insallah lop lop et olur kilo almak istiyorum 48 kiloyum da :)günaydın afiyet olsun.lop lop et olsun derler bizim burda
Peki ilk giriş kolay oluyor mu sizde. Bi de ilerlerken rahat rahat ilerliyor mu penisYardimci olabilirsem ne mutlu bana canim.ben parmak egzersizi yaptim en son iki parmaktan sonra doktora gittigimde doktorun dedigi sey iki parmak en zor olani onu yaptiysan ilk denemede bunu yapman lazim dedi bende iki cocuk dogurdum iki parmak yapamiyeorum dedi bende anladim ki zoru zaten basarmisim.korkuyla basladim ama hic bisey anlamadim ben cok kolay oldu hatta olduguna bile hala inanmis degilim canim.yatak ucu pozisyonu diyolar ya oyle ye dim ama esime biraktim kontrolu zaten bir kere olduktan sonra gerisi kolay geliyo korkun her seferinde azaliyo hadi ertelemeyin biran once baslayin sizde eminim yenmeyen kimse kalmayacak.
Cnm bende pskologa gidiyordum parmak asamasina geldikten sonra gitmedim 1 2 3 parmak kendi parmagim yapabiliyorum esiminde 1 parmagini yapmistim bu gun deneme yapicaz ins.esimle sence bende yapabilirmiyim 2 parmak yeterli yani dimiYardimci olabilirsem ne mutlu bana canim.ben parmak egzersizi yaptim en son iki parmaktan sonra doktora gittigimde doktorun dedigi sey iki parmak en zor olani onu yaptiysan ilk denemede bunu yapman lazim dedi bende iki cocuk dogurdum iki parmak yapamiyeorum dedi bende anladim ki zoru zaten basarmisim.korkuyla basladim ama hic bisey anlamadim ben cok kolay oldu hatta olduguna bile hala inanmis degilim canim.yatak ucu pozisyonu diyolar ya oyle ye dim ama esime biraktim kontrolu zaten bir kere olduktan sonra gerisi kolay geliyo korkun her seferinde azaliyo hadi ertelemeyin biran once baslayin sizde eminim yenmeyen kimse kalmayacak.
bende varim1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar
10-) bi umut 34
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) coknormal
17-) ece ulusoy
1kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
kızlar şimdilik bu kadar toparlayabildim.. yanlış yazdıklarım varsa düzeltin beni lütfen.. eksik yazdıklarım mutlaka söylesinler ekleyelim.. listemiz yenecek olanlar için..yapılan sıralama öylesine yapılmıştır.herhangi bir öncelik bulunmamaktadır:))) kimsenin kimseyi beklemesine gerek yok o nedenle:))yenenler bu kadarmıymış deyip halaylar ve mutluluk gözyaşları eşliğinde anında 1. listeye transfer olcaklardır..transfer şekli herşey dahil konseptte yapılır..hiçbir kısıtlama ve kesintiye tabi değildir..:)))
bu arada listenin adı yok henüz adı kızlar listenize bir isim bulalım...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?