- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.141
aynen ha ha ha ha40 kilomu aaaa şakamı bu görünüyormusun şekerim. :) Bende yiyip yiyip şişenlerdenim :)
İnsallah tatlimm su adet gecsin hemen devam edecegim egzersizlerime insallah bu hafta icinde guzel haberleri aliriz da ben de hirslanirim:)Banada Öyle Doğuyor arkadaşım :) Kalp kalbe karşı hadi bakalım. allahım ağzımızdan duysun :)
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum40 kilomu aaaa şakamı bu görünüyormusun şekerim. :) Bende yiyip yiyip şişenlerdenim :)
Boyim kisa fazlada olmasin 45. 50yetmez sen 60 ol kadın dediğin az etine dolgun olmalı :)
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum
Onceden 39 kiloydum 40 kilo oldum
İnsallah canim insallahh:) ben de inaniyorum kendime ama ben daha cok basindayim insallah cabuk ilerlerim egzersizlere yeniden basladigimda.Yeneceksiniz canim ben inaniyorum.
Ahah VALLA BI DUGUNUMDE 42 OLMUSTUMpeeeffffff neeee .. ayy cokk zayıflıkta iyi degıl cokk kılo da iyi degıl orta en iyisi.. ahh bi o ortaya gelebilsemm
ben 65 70 OLSAM SÜPER OLUR ALLAHTAN KİLOM OKADAR BELLI OLMUO .. 5 10 KİLO AZ GÖSTERİOM COKK ŞÜĞKÜR.. ÇÜNKÜ BEN COKK KARIN HAREKETLERİ FELAN YAPIOM GEZMEYE CIKTIĞIMDA HIZLI HIZLI YÜRÜOM :) KİLO VEREMESEMDE ETİM SIKLAŞIOBoyim kisa fazlada olmasin 45. 50canim ah bu kadar alsam da yeter bana h
Canim ben de ZAYIFIM diye uzuluyorum 5 kilocuk alsam yeteraramızda 25 kilo fark var canım suuss. sinirim bozuluyor valla
kilo.alalim derken bu sefr de kalpten giderim.o kadar yağlı yemekler zararli akşam neyse de kahvalti da bile yağli yiyecekler ben yiyemem ki herşeyin bi zorluğu var istebizim burda hep ağır yağlı yemekler falan yenir kahvaltıda bile kebap yeriz bazen.ister istemez kilo alınıyo ben evlendikten sonra 10 kilo aldım
Ama bana kimse kilo alma diyor sonra veremezsin diyor bende kilo almak istiyorum zayifim bebeyim olmazsa diye korkuyorumben 65 70 OLSAM SÜPER OLUR ALLAHTAN KİLOM OKADAR BELLI OLMUO .. 5 10 KİLO AZ GÖSTERİOM COKK ŞÜĞKÜR.. ÇÜNKÜ BEN COKK KARIN HAREKETLERİ FELAN YAPIOM GEZMEYE CIKTIĞIMDA HIZLI HIZLI YÜRÜOM :) KİLO VEREMESEMDE ETİM SIKLAŞIO
yokk canım bebişişn olur.. olmasaydi benim kuzenımın cocuğu olmazdı oda 40 kiloydu en fazla 41 olurdu .. yani sıkma canını senınde bebeiş olur allahın izni ile.. ama az kilo alsan fena olmazdı .. hem fazla aldığında veremezsin diye bişi yok hareketlıymışın ya ... hem ben 110 kiloyudum veremeseydım ben veremezdım 85 düştüm ..Ama bana kimse kilo alma diyor sonra veremezsin diyor bende kilo almak istiyorum zayifim bebeyim olmazsa diye korkuyorum
İNŞAALLAH OLUR CANIM ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINA BOS BIRAKMASIN AMIN AMİN ZAYIFIM DİYE CEVREMDEKILER OYLE DIYOR MIRAL KALMIYORyokk canım bebişişn olur.. olmasaydi benim kuzenımın cocuğu olmazdı oda 40 kiloydu en fazla 41 olurdu .. yani sıkma canını senınde bebeiş olur allahın izni ile.. ama az kilo alsan fena olmazdı .. hem fazla aldığında veremezsin diye bişi yok hareketlıymışın ya ... hem ben 110 kiloyudum veremeseydım ben veremezdım 85 düştüm ..
yapın ben gönüllüyüm verebilirim yağ :)Sevda ile ben kilo alamayanlar listesine ekliyiz kizlar sizde yemeyip de kilo alanlar listesindensiniz ay ne tuhaf sevda et nakli yağ nakli falan mi yaptirsak ne yapsak
aahh çevreye kalırsak halimiz harap zatıİNŞAALLAH OLUR CANIM ALLAHIM KİMSENİN KUCAGINA BOS BIRAKMASIN AMIN AMİN ZAYIFIM DİYE CEVREMDEKILER OYLE DIYOR MIRAL KALMIYOR
Öyle bisey yaptiralim keske biirbirimizdeen kilo alsak bana veren çokSevda ile ben kilo alamayanlar listesine ekliyiz kizlar sizde yemeyip de kilo alanlar listesindensiniz ay ne tuhaf sevda et nakli yağ nakli falan mi yaptirsak ne yapsak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?