- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.201
insaallah ya ennkisa zamanda :) ilk basta da seni :)İnşallah bizide Bu muymuş listesine eklerler.
Canim ben eali denemeyi bugun yapicam suan parmak egzersizlerine devam ediyorum acimiycak tabiki parmak egzersizi yaparken hiz acima olmuyor bakalim aksam ne yapicamyatak ucu poz.bende denemek istiyorum ama su an adet liyim nasılyaptın acımıyormu
insaallah ya ennkisa zamanda :) ilk basta da seni :)
Ama muayene ediyormus doktor o zaman bebek ertelenir benimHayır derincim, kafana göre folic asit kullanma, bir jinekoloğa gidip bebek düşündüğünüzü söylersin, o sana 3 ay boyunca kullanacağın bir reçeteyle folic asitini yazacak, 3 ay boyunca kullanıp daha sonra bebiş denemeleri yapacaksınız. İnşallah birtanem, o günleri de göreceğiz rabbimin yardımıyla.
aminn canım benimmm.. inşallah devamı gelecek bu akşam ikna edebilirsem gene denemek istiom hayırlısıyla :)Kuzum çok şükür çok büyük bir aşama kaydettin, bu benim için yeter de artar bile. Allah hepimizden razı olsun inşallah, kalbimizden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin.
Ama muayene ediyormus doktor o zaman bebek ertelenir benim( neyse artik su is olsun da snra gideriz doktora.
Canim ismini degistir bence umutluyum ben olmali:)) hadi bakalim guzel haberleri alalim.Canim ben eali denemeyi bugun yapicam suan parmak egzersizlerine devam ediyorum acimiycak tabiki parmak egzersizi yaparken hiz acima olmuyor bakalim aksam ne yapicam
aminn canım benimmm.. inşallah devamı gelecek bu akşam ikna edebilirsem gene denemek istiom hayırlısıyla :)
Arkadslarim ozele gitti hepsi de farkli doktora gitti. muayene etmis smear testi de yapmis. Bilemedim simdi gitsem mi gitmesem mi bebek dusunuyorum diye gitsem gulcekler daha vajinismusu yenemedim:)
Hayır bebeğim vajinal muayene etmiyor doktor, ben gittiğimde sadece folic verdi, daha sonra hamile kaldığımda tekrar gittim, bu güne kadar vajinal muayene bile yapmadı, gönül rahatlığı ile gidebilirsin. Hatta bir arkadaşım henüz evli değilken folic asit almaya başlamıştı, doktoruna gidip, evlenir evlenmez de hamile kaldı.
Her doktorun yöntemi farklıdır tabii ama, sana istemediğin bir şeyi yapamazlar zaten, hasta hakların var. Konuşmakta fayda var derinim.
Arkadslarim ozele gitti hepsi de farkli doktora gitti. muayene etmis smear testi de yapmis. Bilemedim simdi gitsem mi gitmesem mi bebek dusunuyorum diye gitsem gulcekler daha vajinismusu yenemedim:)
Canımmm benim sende umutlu ol düsünüyorumda önceden bakamıyordum bile simdi 3 parmak yapabiliyorum peniside yapacagim Allahın izniyle elbet sizlerde yapacaksıniz ama iste 10 seneye yaklastim artik ben cocuk özlemi cok esimle birbirimizi cok seviyoruz onun hakkını nasil ödüycem bilmiyorum rabbim yardımcimiiz olsun ins.hepimiz yenelimde bian önce bebislerimiize kavusalim sirtimizdaki yükten kurtulalımCanim ismini degistir bence umutluyum ben olmali:)) hadi bakalim guzel haberleri alalim.
bu listeden bir an önce çıkmak istiyoruuuuum :) dün gece deneme yaptık ama yine aynı yerde kaldım ilerleme malesef yoooooookVAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-) yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
5-) han_i
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-) korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
26-) bllbrvn
tam olarak ne durumdasınız hangi aşamadasınızbu listeden bir an önce çıkmak istiyoruuuuum :) dün gece deneme yaptık ama yine aynı yerde kaldım ilerleme malesef yoooooook
Ben ilk hallettim dediğim de de öyle olmuştu. Ama bi gün sonrasında yine denediğimiz de tam anlamı ile hallettik. Ve sanırım aştım sanıp aşamadığım yeri aştığımız da kan geldi.Canim ben hicbisey hissetmedim anlamadim hala olmamis gibi zannediyorum ne aci ne bisey.kan bile gelmedi.
Canim ben yendim ÇOK ŞÜKÜRBu arada sevda ben seni yenmedin sanmisim. ne guzel basarmissin kiz:)
INSAALLAH CANIM YA TAKMAMAYA CALISIRIMHiic takma kiloyu kafana ben de hep zayiftim.. evlendigimde 43 tum ,48 oldum daha yeni 4,5 senede anca bu kadar cok zayifsin diyen insanlar da hep kilolular oldu:)) ben kilo alirim ama onlar veremiyorlar:))) bizim oncelikli dusuncemiz su illeti yenmek olsun hamile kalinca ideal kilomuza ulasiriz zaten fit anneler oluruz ne guzel:))
AMIN AMİN AMIN AMİN İNŞAALLAH HEPİMİZİN BEBEKLERI OLUR BU ILLETTEN DE TEZ ZAMANDA KURTULURUZAllah tez zamanda guzel haberi almayi nasip etsin insallah:)
bu listeden bir an önce çıkmak istiyoruuuuum :) dün gece deneme yaptık ama yine aynı yerde kaldım ilerleme malesef yoooooook
Benim eşim rahat olamıyorum diyor o pozisyonda. Açaba bişeyi eksik mi yapıyorum. Yastık koyarak deniyoruz biz.yatak ucu pozisyon cok rahat oluyor .. ben ilk defa o şekilde ilerleye bildim.. adanis sağolsun onun sayesinde.. allah razı olsun ondan.. :) elimle p..yi yerleştırdım sonra ben nefes alıp verince o ilerledi.. ucu girdi ama rahattı.. :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?