- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.221
Folik asit neden kullanıyıruz. Herkes kullanmalı mı. Benim bu konuda hiç bilgim yok.Hayır derincim, kafana göre folic asit kullanma, bir jinekoloğa gidip bebek düşündüğünüzü söylersin, o sana 3 ay boyunca kullanacağın bir reçeteyle folic asitini yazacak, 3 ay boyunca kullanıp daha sonra bebiş denemeleri yapacaksınız. İnşallah birtanem, o günleri de göreceğiz rabbimin yardımıyla.
bu listeden bir an önce çıkmak istiyoruuuuum :) dün gece deneme yaptık ama yine aynı yerde kaldım ilerleme malesef yoooooook
Folik asit neden kullanıyıruz. Herkes kullanmalı mı. Benim bu konuda hiç bilgim yok.
Benim eşim rahat olamıyorum diyor o pozisyonda. Açaba bişeyi eksik mi yapıyorum. Yastık koyarak deniyoruz biz.
Peki hissettin mi bisey oyle oldugunda.ben hala olmus gibi hissedemiyorum.niye acaba.Ben ilk hallettim dediğim de de öyle olmuştu. Ama bi gün sonrasında yine denediğimiz de tam anlamı ile hallettik. Ve sanırım aştım sanıp aşamadığım yeri aştığımız da kan geldi.
Evet doktor bana bir iki ay korunmamizi ve folik kullanmami soyledi detaylarini hafta sonu gittigimizde anlatacak heralde yonlendirecek hamilelikten once kullanmak gerekiyomus sanirkm benimde hic bilgim yoktu.Canım doğal yollarla aldığımız folic asit yeterli olamayabiliyor. Süt, meyve, sebzeler gibi, yeterli derecede tüketemeyebiliyoruz. Embriyonun gelişimi için çok gerekli ki eğer vücudunda folic asit eksiği varsa kansızlık problemi yaşarsın Allah korusun. Bebeğin omurilik, kemik, kas sistemini güçlendirdiğini biliyorum, yanılmıyorsam böyle anımsıyorum.Bir doktora danış istersen, sana daha derin bilgi verir birtanem.
Evet doktor bana bir iki ay korunmamizi ve folik kullanmami soyledi detaylarini hafta sonu gittigimizde anlatacak heralde yonlendirecek hamilelikten once kullanmak gerekiyomus sanirkm benimde hic bilgim yoktu.
Adimi görünce mutlu oldum yeni yenmis kadar sevindim"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ
1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar
21-)kardelen-89
22-)kkaderim
23-)AdaNis
güncel listemizhadi meleklerim hepinizi buraya ekleyelim teker teker..
Adimi görünce mutlu oldum yeni yenmis kadar sevindimsagol Adaniscim
Aynen canim bende de oyle, oncesinde olan kadariyla yetinecegiz simdilikilişki öncesinde yine bişeyler oluyo ama git gel olayı hiç yani bitik vaziyette
öncesinimi uzatsan napsakAynen canim bende de oyle, oncesinde olan kadariyla yetinecegiz simdilik
Smeardan korkmuyorum cunku egzersizlerde aparata alistim:) insallah canim ya haftaya yensem harika olur bakalim :))
Smear alıyorlar evet, ben daha önce yaptırdığım için gerek duymadık. Ama inan bana çok ince bir aletle parça alıyorlar rahimden, hissetmiyorsun bile, korktuğun gibi olmuyor, kendimi kasım kasım kastığım halde, canım hiç yanmadı, gönlünü rahatlatmak için söylemiyorum canım gerçekten böyle oldu. Vajinal muayene edilmedim, doktor farkı sanırım. Regl dönemin geçtikten sonra denemelere devam edebilirsin derinim, belki öbür hafta yeneceksin :)) akabinde doktora gidebilirsin hayatım, nacizane önerim :)
ohoo sen 3 parmak yapiyorsan gerisi cok kolay tatlimm:) oldu bu is :) sonrasinda da Allah'in izniyle bir bebis insallah. eslerimizin hakki odenmez cok anlayislilar yoksa coktan bosanmistik. Allah'a sukurler olsun ki boyleyken bile sorun yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun mutlulugumuza mutluluk katalim.Canımmm benim sende umutlu ol düsünüyorumda önceden bakamıyordum bile simdi 3 parmak yapabiliyorum peniside yapacagim Allahın izniyle elbet sizlerde yapacaksıniz ama iste 10 seneye yaklastim artik ben cocuk özlemi cok esimle birbirimizi cok seviyoruz onun hakkını nasil ödüycem bilmiyorum rabbim yardımcimiiz olsun ins.hepimiz yenelimde bian önce bebislerimiize kavusalim sirtimizdaki yükten kurtulalım
AMin canım seN hangi aşamadasınohoo sen 3 parmak yapiyorsan gerisi cok kolay tatlimm:) oldu bu is :) sonrasinda da Allah'in izniyle bir bebis insallah. eslerimizin hakki odenmez cok anlayislilar yoksa coktan bosanmistik. Allah'a sukurler olsun ki boyleyken bile sorun yok. Rabbim hepimizin yardimcisi olsun mutlulugumuza mutluluk katalim.
Ben egzersize baslayali bir hafta olmustu ki reglden dolayi ara verdim dun. bir parmaktan biraz daha kalin aparati yapabildim en son.A
AMin canım seN hangi aşamadasın
Cok güzel ilerlemissin canım 1 haftada gayet iyi ilerlemissin dualarım hepimizeBen egzersize baslayali bir hafta olmustu ki reglden dolayi ara verdim dun. bir parmaktan biraz daha kalin aparati yapabildim en son.
Bana da ilerledim gibi geliyor:) cunku eski durumumu biliyorum dokunamiyordum bile buradan destek aldim guc verdi arkadaslar sagolsun hepsi, Allah hepsinin gonlune gore versin. Kendimdeki ilerlemeyi gorunce keyfim yerine geldi oraya bir seyin girdigini gorunce daha da guvendim kendime. Olacak insallah.Cok güzel ilerlemissin canım 1 haftada gayet iyi ilerlemissin dualarım hepimize
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?