Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

bu muymuş dediysen ekle canimcim:)

Kuzum çok şükür çok büyük bir aşama kaydettin, bu benim için yeter de artar bile. Allah hepimizden razı olsun inşallah, kalbimizden geçenleri hayırlısıyla kabul etsin.

Ekle canim hem de ilk siraya:) guzel annemiz bizim:)

C
canım ben üstte denemeyi düsunuyorum ilk once olmadi yatak ucu denicem ins.bende yenerim artik parmagi cok rahat yapabiliyorum direk 2 parmakla baslayabiliyorum artik ama penis farkli geliypr haliyle
Yok kiz bende ole diyodum ama p..... olmasi gereken oldugu icin daha kolay oluyor canim ama pozisyon bulmakta biraz zorlanabiliyo insan.

ilişki öncesinde yine bişeyler oluyo ama git gel olayı hiç yani bitik vaziyette

Ay
ayy simdiden heyecen yapiyoorum yapabilirim inss.

Ekle canim hem de ilk siraya:) guzel annemiz bizim:)

Derinim, birtanem benim ilk sıralar sizin hakkınız :))) bu kadar çabalayan, azmeden meleklerimi gördükçe her sıra numarasına 1 yazasım geliyor :)) tek engelim kaç kişinin yendiğini göremeyiz. Tamam kuzucum ekleyeceğim ben de kendi ismimi kkaderimi de ekleyeceğim. Siz nerede biz orada :)) nasılsa hepimiz bu muymuş listesinde buluşacağız :))) inşallah yarabbim, Allahım yardım etsin sizlere, bir an önce ekleyelim terfi listesine adınızı..

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89
22-)kkaderim
23-)AdaNis

güncel listemiz hadi meleklerim hepinizi buraya ekleyelim teker teker..

İnsallah canim, regl donemi girmeseydi araya ilerlerdim de artik haftaya kaldi. Bir an once girmek istiyorum ben de o listeye:) ben bunu basarirsam Allah izin verirse bebek dusunuyorum. tabi doktora kontrole gidemiyorum. Yendikten snra gidecegim ama gec kalmis olucam cunku temmuzda hamile kalmayi planliyorum folik asit kullansam kafama gore olur mu?

Hayır derincim, kafana göre folic asit kullanma, bir jinekoloğa gidip bebek düşündüğünüzü söylersin, o sana 3 ay boyunca kullanacağın bir reçeteyle folic asitini yazacak, 3 ay boyunca kullanıp daha sonra bebiş denemeleri yapacaksınız. İnşallah birtanem, o günleri de göreceğiz rabbimin yardımıyla.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…