Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ayyy güldürdün beni ya Allahta seni güldürsün.kız 3 parmak girse sen çözdün bu işi parmaklarını birleştirip baksana penis parmaklardan daha şekilli

üzülme zararın neresinden dönersen kardır.geçmişe üzülüp kalma vajiyi yenince eşinle mutlu olacağın günleri düşün

Rol yapa yapa oyuncu olduk zati, herkese kulağımı kapadım ben, benimde yıllarım geçiyo ama, artık önümüze bakacağız, gideni getiremeyiz.

arkadaşlar pozisyon zorluğu çeken varsa internette araştırdım çok değişik ilişki pozisyonları var sıkıntılı olanlar için faydalı olabilir

zuzuku canım eşinin parmağını sen tutup yapsan belki öyle öyle aradaki güven oluşur yine kendi parmağınmış gibi o serbest bıraksa sen yapsan nasıl olur ki

onun gibi bişey demek =)) bu hoşuma gitti.
o kadar güzel ifade ediyosun ki içindekileri ve ben tamam itiraf ediyorum mahcup oluyorum ama bir o kadarda duygulanıyorum. tüm dualarına amiiin diyorum tatlım ve inşallah dualarınız sizin içinde geçerli olsun.haklısın ne dertler var, Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah. şükür ki üstüne düşüpte çözemeyen yok canım haklısın.

Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.
kuzum günahları boyunlarına ama genelde zaten bu kadar fazla fiyatlar söyleyenlerin hele ki olaya ticaret olarak baktığı belli, devlettekilerinde bazıları bal tutan parmağını yalar hesabında işte.bizim acizliğimizden yararlanmaya çalışıyorlar.

Aynen olmuşa çare yok
çok sevindim canm azimle devam et aklına takılan birşey olursa sorabilirsn sana yardimci oluruz hoşgeldin aramiza canm
Hoşbuldum canım Teşekkürler :)

çok sevindim canm azimle devam et aklına takılan birşey olursa sorabilirsn sana yardimci oluruz hoşgeldin aramiza canm
zaten kimse sıkıntısını kendi çözmeye çalışmasın öyle olcaksa kapatıp gidelim dükkanı.bende ıkınmanın bu işle ne alakası var diyodum sordum öğrendim okuduk öğrendim yaptım

Telefondan giriyorum soyle bir baktim konusmalara kizlar umutsuz olmayin hep olumlu dusunun olumsuz dusunceler yuzunden yasadik zaten bu sorunlari. Beyin cok guclu olumsuz sinyaller gondermek yok olumlu sinyaller gonderelim ki beynimiz bizi degil biz beynimizi yonetelim.

sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.. ablamla konuştuk hamileymiş bi görseniz nasıl sevinio.. onun adına cokk sevindim.. gerçi bu 2. çocuğu ama çokk istiodu.. ve sonunda oldu... :) böyle yakın uzak tanıdaıkların hamile olmalarına biraz seviniom çokta üzülüom .. bende anne olabilecekmiyim ablam gibi ayaklarım yerden kesilecek şekilde mutlu olabilecekmiyim diye.. moral,im çookkk bozuk şuan.. rabbim yardımcımız olsun.. bugun denemede yapamıcan eşimin abisi geldi yatılıya .. yarın felanda aybaşı olacam.. hayırlısı artık... offf beee ne sıkıntı ama .. içimin daralmasını bitürlü geçmek bilmedi yüzüm düşü verdi birden

üzülme canım benim herşeyde vardır bir hayır benim kız kardeşim hem benden önce evlendi hemde hemen hamile kalmıştı rabbim bizede nasip etsin inşallah bizimde zamanımız var elbette sen üzülme yeterki

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…