Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

onun gibi bişey demek =)) bu hoşuma gitti.
o kadar güzel ifade ediyosun ki içindekileri ve ben tamam itiraf ediyorum mahcup oluyorum ama bir o kadarda duygulanıyorum. tüm dualarına amiiin diyorum tatlım ve inşallah dualarınız sizin içinde geçerli olsun.haklısın ne dertler var, Rabbim dert verip derman aratmasın inşallah. şükür ki üstüne düşüpte çözemeyen yok canım haklısın.

Nasıl vicdanları var bunların. Yanında o kadar Ağladım kendimi eksik hissediyorum. Kocama Kars'ı mahcup hissediyorum diye. Hiç mi vicdan sahibi değiller o vakit. Rabbim yukarda Görüyor.
kuzum günahları boyunlarına ama genelde zaten bu kadar fazla fiyatlar söyleyenlerin hele ki olaya ticaret olarak baktığı belli, devlettekilerinde bazıları bal tutan parmağını yalar hesabında işte.bizim acizliğimizden yararlanmaya çalışıyorlar.

Aynen olmuşa çare yok
çok sevindim canm azimle devam et aklına takılan birşey olursa sorabilirsn sana yardimci oluruz hoşgeldin aramiza canm
Hoşbuldum canım Teşekkürler :)

çok sevindim canm azimle devam et aklına takılan birşey olursa sorabilirsn sana yardimci oluruz hoşgeldin aramiza canm
zaten kimse sıkıntısını kendi çözmeye çalışmasın öyle olcaksa kapatıp gidelim dükkanı.bende ıkınmanın bu işle ne alakası var diyodum sordum öğrendim okuduk öğrendim yaptım

Telefondan giriyorum soyle bir baktim konusmalara kizlar umutsuz olmayin hep olumlu dusunun olumsuz dusunceler yuzunden yasadik zaten bu sorunlari. Beyin cok guclu olumsuz sinyaller gondermek yok olumlu sinyaller gonderelim ki beynimiz bizi degil biz beynimizi yonetelim.

sevineyimmi üzüleyimmi bilemedim.. ablamla konuştuk hamileymiş bi görseniz nasıl sevinio.. onun adına cokk sevindim.. gerçi bu 2. çocuğu ama çokk istiodu.. ve sonunda oldu... :) böyle yakın uzak tanıdaıkların hamile olmalarına biraz seviniom çokta üzülüom .. bende anne olabilecekmiyim ablam gibi ayaklarım yerden kesilecek şekilde mutlu olabilecekmiyim diye.. moral,im çookkk bozuk şuan.. rabbim yardımcımız olsun.. bugun denemede yapamıcan eşimin abisi geldi yatılıya .. yarın felanda aybaşı olacam.. hayırlısı artık... offf beee ne sıkıntı ama .. içimin daralmasını bitürlü geçmek bilmedi yüzüm düşü verdi birden

üzülme canım benim herşeyde vardır bir hayır benim kız kardeşim hem benden önce evlendi hemde hemen hamile kalmıştı rabbim bizede nasip etsin inşallah bizimde zamanımız var elbette sen üzülme yeterki

Elimde değil. Ben en iyisi bugün daha fazla yazmayım buraya. Diğer arkadaslarımı da olumsuz etkiliyorumm. Teşekkür ediyorum hepinize
canım ne o öyle kaçar gibi... biz burda neciyiz:)..hem sen bir kere yendin daha neden korkuyosun ki... ilk başlarda tereddüt etmen normal diyeceğim ama sen de biliyosun bunu,, o penis komple bir kere girdimi girdi.. demekki birdaha girmemesi için bir sebep yok.. nasıl başarabildiysen yine aynı şekilde başarabilirsin..bu kadar umutsuz olma lüfen...birde normal hayatımızda da olmazmı zaten .. bazen canımız sıkılır.. bir şeye yapmak gelmez içimizden.. herşeyi kafaya takarız.. karamsar oluruz.. bu hisleri normal şartlarda gün içinde başka mevzular nedeniylede yaşayabiliyoruz.. belki farkında dilsin.. yine böyle bir dönemindesin de aslında o yuzden dün olmadı.. bi de böyle düşünelim:):) (hilmi yapıyo ya çok hoşuma gidiyo) canım benim sana tavsiyem ben yenmeden öncesinde bilanço yapıyodum.. hergün olmasa da iki günde bir falan... burda da birkaç tanesi paylaşmıştım.. belki denk gelen arkadaşlar olmuştur.. günün bilançosu diye.....ben çok faydasını gördüm.. çünkü gözümün önünde yapabildiklerim duruyorken beynimin bilinçaltımın oyununa gelip de negatifleri düşünemiyosun.. sadece pozitifleri düşünüyorsun.. ben yendikten sonra da kendi kendime yapmaya devam ettim.. işte üç gün öncesinde penisi alabiliyordum ama zorlanıyordum.. alabildiğime odaklanınca bu sefer zorlanmamaya başlıyordum.. zorlanmamaya odaklanınca bu sefer yağı vazelini bıraktım..hiçbirşey kullanmadan yapabildiğimi görünceşimdi de yavaş yavaş zevk almaya odaklanıyorum.. .. her seferinde bir pozitif daha eklendi. zaman çok da önemli değil kimi çok kısa sürede geçiyo kimi daha uzun .. ama işte hep adım adım ilerliyoruz.. önemi olan bu... sen şuan pnsi tamamen alabildiğini unuttun bunu sana hatırlatacak bişeyler yap...yaz kocaman kağıtlara yapıştır buzdolabına filan gelip gecerken görsün gözün...bilinçaltının oyunlarına gelme lütfen....

Canım ilk başta küs işareti gibi yapıyorum yani ilk girişte sonra yanyana getirmeye çalışıyorum tabi bir boğum şu anda
3 parmak ben yapamadim zor geldi sadece bir kere bir bogum yapabildim.kizlar bence 3 parmak gerek yok 2 parmak yeterli olur diye dusunuyorum tabi siz biirsinizde yinede benim fikrim bu.

Canim anliyorum seni ama az kaldi sen de yeneceksin, senin de olacak bebisin:) guzel seyler dusun. hem yegenin olacak ne guzel Allah saglikla kucaklarina almayi nasip etsin insallah. Bizim daha vakti gelmemis o da olacak insallah.

Bende seningibiyim canim hamile birini duydummu moralim bozulurdu.tabi hissettigimiz duygular cok farkli uzuldugumuz onlarin hamile olmasi degil.insallah allahim bizlerede o duygulari yasatacak hic uzulme yuzunde dusnesin herseyin bir zamani var ve o zaman geldiginde kebdiliginden hallolur hersey.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…